2tik 04.08.06, 09:43 Ośrodek Szkolenia Kierowców Zryw lub Szkoła IMOLA - gdzie na prawo jazdy w Warszawie? Jakieś opinie o tych szkołach, może inne wskazania? Dzięki za pomoc. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johnyybravo Re: Warszawa - ZRYW lub IMOLA 04.08.06, 14:31 Szczerze??? Żadna z nich! Mój dzieciak robił kurs w jednej z nich i podchodził do egzaminu 4 razy. Zdał za 4 po zmianie szkoły.Poszukaj czegoś innego i nieprzereklamowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phil Re: Warszawa - ZRYW lub IMOLA IP: 199.67.203.* 04.08.06, 14:39 Myślę, że szkoła nie ma dużego znaczenia. Bardzo dużo natomiast zależy od konkretnego insruktora, jak wiadomo są różni. Ja chodziłem do Imoli, zdałem za drugim razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Warszawa - ZRYW lub IMOLA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.08.06, 00:29 ja robiłam kurs w ośrodku JAR na Ursynowie zdziwił minie profesjonalizm tej firmy. Naprawde warto, Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
guineapig123 Re: Warszawa - ZRYW lub IMOLA 28.09.06, 16:44 Jak juz wczesniej ktos wspomniał duzo zalezy od instruktora. Ja robilam kurs u goscia ktory prowadzi OSK "Na Luzie" (www.naluzie.waw.pl) zdalam za pierwszym razem. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krajanek Re: Warszawa - ZRYW lub IMOLA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.06, 18:11 Tylko IMOLA! Mój kurs oraz znajomych był w 100% profesjonalny i bezproblemowy.Prawko za 1-szym podejściem na Odlewniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akurat Re: Warszawa - ZRYW lub IMOLA IP: *.chello.pl 29.09.06, 22:39 IMOLA? a po co tracić kasę. Ta szkoła powinna mieć odebraną licencję. Poza tym kłamią piszą że przejazd do Łomży czy Ciechanowa jest bezpłatny z za egzamin płaci się u nich w biurze 140 zł. Egzamin w okienku 134 (teoria+praktyka). Nie są "nr 1 w Wwie". Instrutkorzy są bardziej kumplami a nie nauczycielami, zamiast uczyć gadają z tobą a potem egzamin w plecy po kilka razy. ODRADZAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Tylko IMOLA IP: *.aster.pl 02.10.06, 19:09 Polecam IMOLE za 100% profesjonalizm i skuteczność.Robiłem kurs i wszystko było OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_wawa Re: Warszawa - ZRYW lub IMOLA IP: *.gromada.pl 05.10.06, 17:28 Witam. Ani ZRYF ani IMOLA ani żasden JAR nie nauczą cię jeździć i nie ma to wpływu na to ile razy będziesz zdawał.Szkoliłam się w Imoli i nic się nie nauczyłam . Mój chłopak szkolił się w Jarze i kazali mu płacić za dodatkowe jazdy bo jak uznali"nie umie jeździć"-dziwne że pan z innej szkoły jazdy stwierdził zupełnie inaczej.I nie chcieli mu wydać papierów u ukończeniu kursu a jak wiadomo godzina kosztuje 35zł albo i więcej. Moja kumpela szkoli się z ZRYFie i instruktor każe się wozić do Mc Donalda.Sama musisz zdecydowac którą szkołę wybrać.Moim zdaniem najtańszą najlepiej bo wszystkie są siebie warte...Powodzenia na egzaminie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violka Re: Warszawa - ZRYW lub IMOLA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.06, 15:08 A w banku ING oraz Millenium - 6zł:),PKO nie lubię bo są długie kolejki(: Odpowiedz Link Zgłoś
malma10 Re: Warszawa - ZRYW lub IMOLA 02.10.06, 14:14 ja roblam kurs w imoli i uważam ze to wyrzucanie pieniędzy w błoto. mój instruktor maił 21 lat i ja byłam jego pierwsza kursantką, moze dlatego niczego mnie nie nauczył. pozatym był ciagle niewyspany bo pracował po 18 godzin na dobę. potem musiałam wzią 60 godzin jazd doszkalających zeby zda egzamin. odradzam imole Odpowiedz Link Zgłoś
magda0777 Re: Warszawa - ZRYW lub IMOLA 02.10.06, 21:56 Myślę, że lepiej zrobisz pytając znajomych o konkretnego instruktora. Pewnie i w jednej i w drugiej szkole jest kilku świetnie przygotowujących do egzaminu, ale i paru zupełnie przeciętnych. Ja w Imolii trafiłam na rewelacyjnego, a moja siostra na 3!! delikatnie mówiąc "takich sobie". Odpowiedz Link Zgłoś
malenstwo123 Re: Warszawa - ZRYW lub IMOLA 02.10.06, 22:19 Odradzam Zielony listek z Wawy tragedia Wyciaganie kasy. Kolezance nie chcial instruktor wydac zaswiadczenia jak nie wykupi 10 godzin!!! Na szczescie udalo sie. Moj instruktor zostawial mnie na placu na godzine albo zalatwial tysiace spraw w czasie mojej jazdy a ja na niego czekalam raz nawet pol godz. Ochrzanial mnie na kazdym kroku za wszelkie niedociagniecia innych kursantow. Odradzam! potem jezdzilam przed egzaminem z instruktorem z Otwocka super facet nauczyl mnie jezdzil w kilka godz przed egzaminem! powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś