Gość: Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 17:40 czy na egzaminie teoretycznym w WORD - zie odpowiedzi do pytań są w tej samej kolejności co w testach które się rowziązuje czy kolejność odpowiedzi jest losowa?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
queen-of-angels Re: teoria 12.08.06, 17:48 Gość portalu: Łukasz napisał(a): > czy na egzaminie teoretycznym w WORD - zie odpowiedzi do pytań są w tej samej > kolejności co w testach które się rowziązuje czy kolejność odpowiedzi jest > losowa?? Kolejność odpowiedzi jest taka sama. Wydaje mi się, że dobrze pamiętam ale może jeszcze potwierdzi ktoś, kto jest "świeżo" po egz. teoretycznym. powodzenia i pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eelcia 79 Re: teoria IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.08.06, 18:14 Pytania i odpowiedzi są dokładmie takie same.Pytania komputer wybiera z bazy pytań losowo.Natomiast nie ucz się testów na pamięć! Ucz sie na zrozumienie i na pewno pójdzie ci dobrze.Ja rozwiązałam test bezbłednie w 3 minuty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: teoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 19:53 Jeżeli chodzi o testy to na chwile obecną rozwiązuje 487 pytań bez żadnego błędu tylko boję się praktyki, poniewarz ją też zdaje 21. Fakt że brałem jazdy doszkalające i instruktor powiedział że już więcej godzin nie potrzebuje ale mimo tego i tak się boje bo niewiem na jakiego egzaminatora trafie i czy mnie gdzieś nie wyprowadzi gdzie zupełnie się pogubie i zrobie jakiś błąd. Najgorsze jest to czekanie. Ciągle myśle o tym egzaminie i czytając posty innych gdzie piszą że to jest ich 8 czy 10 podejście to niewiem jak to będzie ze mną. Chciałbym żeby był już ten 21 i albo zdam albo nie zdam, najgorsze jest to czekanie Odpowiedz Link Zgłoś