Dodaj do ulubionych

Znacie Roberta z OSK Linia(Warszawa)?:)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 11:20
Jak nie to polecam! Profesjonalnie, rzetelnie i z pasją. Potrafi złapać
kontakt z kursantem, co bardzo ułatwia takie jeżdżenie i podchodzi ze
zrozumieniem nawet do żenujących błędów. Linia jest spoko: ciekawie
prowadzona teoria, wszystko bardzo sprawnie, jeśli komuś zależy na czasie i
ściągają najmniej kasy za taki kurs:).
Obserwuj wątek
    • Gość: katrine Re: Znacie Roberta z OSK Linia(Warszawa)?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 13:21
      popieram
      • Gość: domino Re: Znacie Roberta z OSK Linia(Warszawa)?:) IP: *.nott.cable.ntl.com 28.12.06, 22:57
        sluchaj takie sciemy sobie mozesz swoim maloletnim glupawym dzieciom
        wciskac-piszesz posta z reklama a pozniej sam/sama sobie odpowiadasz na niego i
        pozniej glupa palisz ,ze `nie wiedzialam`
        je***j sie !!
    • Gość: Hola Re: Znacie Roberta z OSK Linia(Warszawa)?:) IP: *.aster.pl 26.12.06, 14:56
      Byłem na kursie i nie polecam nikomu.Poprzedni post to typowy spam.Gość na
      wykładach duka czytając kodeks.Kurs trwał 6 miesięcy!
      • Gość: kursantka Re: Znacie Roberta z OSK Linia(Warszawa)?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 16:52
        To ja nie wiem, jak Ty ten kurs robiłeś... teoria trwa 5 tygodni, jeśli
        chodzisz na każdy wykład, a wcale nie musisz. Wpadasz parę razy dla picu, po
        czym zdajesz wewnętrzny, a co do czasu praktyki to zależy od tego, jak się
        ustawisz z instruktorem - więc tak w zasadzie od Ciebie. I od tego, ile
        musiałeś wziąć dodatkowych godzin... Na sam państwowy czekasz z miesiąc, ok, bo
        nie dostajesz lewych zaświadczeń o zdanym wewnętrznym. Mi to aż tyle czasu nie
        zajęło. Pozdro!
        • kali78 Re: Znacie Roberta z OSK Linia(Warszawa)?:) 28.12.06, 10:01
          Popieram :-)
          Ja robiłam kurs w Lini na Ursynowie i zajeło mi to niecałe 3 miesiące. Byłam na
          wszystkich wykładach i nik tam nie dukał (było wesoło :-)). Jeździć uczył mnie
          Robert i polecam go wszystkim. Przed kursem panicznie bałam sie jazdy (niegdy
          wcześniej nawet nie siedziałam na fotelu kierowcy, wiec w tej kwestii byłam
          kompletnie zielona), a już po pierwszych godzinach jazdy nie mogłam doczekać się
          kolejnych (teraz wprost uwielbiam jazdę samochodem). Pierwszy egzamin oblałam,
          ale nawet egzaminator stwierdził iż poprostu miłam pecha (5 min przed końcem
          egzaminu,gdy zaliczone już miałam wszystkie jego punkty, nagle na przejście dla
          pieszych wybiegł facet, no i egzaminator nacisnął hamulec szybciej niż ja), ale

i tak bardzo mnie chwalił. Drugie podejście (mam nadzieję że ostatnie) 2 stycznia.
          pozdrawiam wszystkich zdających :-)
          i jeszcze raz polecam LINIĘ i Roberta :-)
          • Gość: p Re: Znacie Roberta z OSK Linia(Warszawa)?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 12:13
            do Kali78. No to życzę powodzenia na egzaminie!!! nie przesadź w sylwka...;)
      • Gość: Hola Re: Znacie Roberta z OSK Linia(Warszawa)?:) IP: *.aster.pl 30.12.06, 09:22
        Nie będę komentować moich wykładów w Linii: tragedia! Jeżeli chodzi o jazdy to
        instruktor wiecznie nie miał czasu,jak już się łaskawie umówił to zaraz
        odwoływał bo "auto się zepsuło" i tak wkoło.Ciekawostki instruktora z moich
        jazd: obiadki,załatwianie prywatnych spraw,zakupy, podwózka żony do
        fryzjera,itp.itd. Nie polecam jeszcze raz!
        Szkoda,że tak nachalnie się tu właściciel tej szkoły reklamuje,bo jeszcze może
        się ktoś na to złapie i przejdzie taką "ścieżkę zdrowia" jak ja.
    • Gość: ble Re: Znacie Roberta z OSK Linia(Warszawa)?:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 13:03
      ladna reklama:)
      • Gość: paulinka Re: Znacie Roberta z OSK Linia(Warszawa)?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 19:10
        Dzięki, Ble, za wyrazy uznania!:* Tobie też mogę jakąś strzelić. O ile jest c o
        reklamować... :)

Paru ludzi robi coś porządnie i chyba warto o tym wspomnieć. Prosty chwyt
        marketingowy, nie?:)
        Zawsze możesz zweryfikować moją prawdomówność.
        • Gość: kicia Re: Znacie Roberta z OSK Linia(Warszawa)?:) IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.12.06, 10:36
          Ale to nie jest miejsce na reklamę jakiejś szkółki z Bożej Łaski..

Im bardziej robisz to nachalnie tym efekt odwrotny...

Trolluj sobie w innym miejscu
          • Gość: osk Re: Znacie Roberta z OSK Linia(Warszawa)?:) IP: *.acn.waw.pl 29.12.06, 18:25
            oczywiście bo im kto więcej sie reklamuje tym jest gorszy. Dobre szkoły nie
            muszą sie reklamowac na forum
            • kali78 Re: Znacie Roberta z OSK Linia(Warszawa)?:) 29.12.06, 22:38
              Naprawdę mi Was szkoda :-(
              To straszne byc tak negatywnie nastawionym do wszystkiego i wszystkich.
              W każdej pozytywnej opinii doszukujecie się fałszu i podstępu. Wnioskuję z tego
              iż ,albo przeszkadzaja wam dobre opinie na temat konkurencji, albo jesteście
              bardzo smutnymi ludźmi, którzy największą i jedyną przyjemność w życiu czerpią z
              narzekania i krytykowania innych. Nie twierdzę, że w tej szkole nauczą jeździć
              każdego, bo dobry instruktor to tylko połowa sukcesu, najważniejsze jest jednak
              nasza (kursantów) praca i zaangażowanie w jazdę. Jak ktoś olewa kurs, na jazdy
              przychodzi jak za karę, a uwagi i rady instruktora ma gdzieś, to wybaczcie ale
              żaden instruktor (nawet taki cierpliwy jak Robert) nie nauczy go jeździć.

pozdrawiam wszystkich zdajacych :-)
              i tych wszystkich smutnych ludzi tez pozdrawiam :-)
              • Gość: domino Re: Znacie Roberta z OSK Linia(Warszawa)?:) IP: *.nott.cable.ntl.com 30.12.06, 06:02
                a ja pozdrawiam cie srodkowym palcem....
                • Gość: domino Re: Znacie Roberta z OSK Linia(Warszawa)?:) IP: *.nott.cable.ntl.com 30.12.06, 06:13
                  do tego dziwe ,ze same pozytywy pisze osoba o innych nickach ale tym samym IP

Jak nie to polecam! Profesjonalnie, rzetelnie i z pasja. Potrafi zlapac
                  kontakt z kursantem, co bardzo ulatwia takie jezdzenie i podchodzi ze
                  zrozumieniem nawet do zenujacych bledów. Linia jest spoko: ciekawie
                  prowadzona teoria, wszystko bardzo sprawnie, jesli komus zalezy na czasie i
                  sciagaja najmniej kasy za taki kurs.
                  IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

popieram

To ja nie wiem, jak Ty ten kurs robiles... teoria trwa 5 tygodni, jesli
                  chodzisz na kazdy wyklad, a wcale nie musisz. Wpadasz pare razy dla picu, po
                  czym zdajesz wewnetrzny, a co do czasu praktyki to zalezy od tego, jak sie
                  ustawisz z instruktorem - wiec tak w zasadzie od Ciebie. I od tego, ile
                  musiales wziac dodatkowych godzin... Na sam panstwowy czekasz z miesiac, ok, bo
                  nie dostajesz lewych zaswiadczen o zdanym wewnetrznym. Mi to az tyle czasu nie
                  zajelo. Pozdro!

• kali78 Re: Znacie Roberta z OSK Linia(Warszawa)?:) 30.12.06, 21:10
                  WOW
                  Aleś ty elokwentny :-) tylko pozazdrościć :-)
    • Gość: Filon Re: Znacie Roberta z OSK Linia(Warszawa)?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 08:18
      Robuś, nie reklamuj się tak chłopaku, echhhh....
      • Gość: ania Robuś...reklamator...buahahahahah ahaha :):):) IP: *.gprspla.plusgsm.pl 03.01.07, 10:27
        Żenada Robuś....buahahahahahahahahahah
        • kali78 Re: Robuś...reklamator...buahahahahah ahaha :):): 03.01.07, 11:38
          Z tego co się orientuje, to Robert nie ma potrzeby się reklamować, bo ma
          wystarczająco dużą liczbe kursantów (na wiecej i tak nie miałby już pewnie
          czasu).
          Więc nie sądzę aby to on sam zaczoł ten wątek. Mnie uczył i jestem zadowolana.
          Tym bardziej, że wczoraj zdałam egzamin :-)))))
          I'm so happy :-))))))
          • Gość: :) Re: Robuś...reklamator...buahahahahah ahaha :):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 15:01
            Dzielna dziewczyna!!!!!!!
          • Gość: aniaaa Kali..kłamczuch jesteś,spamer i troll IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.01.07, 19:53
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=54983946&v=2&s=0
            i co na to powiesz??
          • Gość: aniaaa Kali..kłamczuch jesteś,spamer i troll IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.01.07, 19:55
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=54983946&v=2&s=0
            i co na to powiesz??
            Taka z ciebie "kursantka" jak ze mnie pilot rakiety....

To nie jest miejsce na reklamy " Linii"...nie stać szkoły na płatną reklamę, że
            zaśmieca forum i naciąga ludzi?
            • kali78 Re: Kali..kłamczuch jesteś,spamer i troll 05.01.07, 20:13
              Daj sobie spokuj dziewczyno :-) Jesteś z konkurencji LINII, że tak CIę to boli?
              A kursantką już nie jestem, we wtorek zdałam egazmin :-)))))
              Chcesz to możesz mi potowarzyszyć, jak bedę już odbierać moje prawko :-)
              Jak zobaczysz, to może wtedy uwierzysz, niedowiarku :-)
              • Gość: aniaaa ....może jestem.... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.01.07, 20:27
                • Gość: aniaaa Re: ....może jestem.... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.01.07, 20:29
                  a tobie brakuje juz pomysłów na reklamę...polecam gratkę....albo
                  alegratkę...bezpłatna....
                  • kali78 Re: ....może jestem.... 05.01.07, 20:40
                    Jak nie wieżysz że jesze niedawno byłam kursantką to oto mój wpis na forum z
                    września:
                    sposób na kopertę
                    Autor: kali78
                    Data: 30.08.06, 19:28

Jeśli ktoś z Was ma sprawdzony sposób na prawidłowe wykonanie koperty, to
                    błagam o pomoc. Jestem po 26h jazdy i z wszystkim radzę sobie bez problemu,
                    tylko tej cholernej koperty jakoś nie mogę załapać. Parę jazd wcześniej już mi
                    wychodziło, a dzisiaj próbowałam chyba ze 20 razy, a tylko 2 razy mi wyszło (
                    i to z małą korektą). Albo stawałam na daleko od krawężnika, albo wjeżdżałam
                    na krawężnik. Błagam o pomoc...
                    Pozdawiam :-)

Więc może mi powiesz po co wtedy zakładałabym taki wątek, gdybym rzeczywiście
                    nie uczyła się jeździć.
                    Zresztą pisz sobie co chcesz i tak nie posuje mi to humoru.
                    Dla mnie najważniejsze jest że egzamin już za mną i że już niedługo będę
                    jedździć właśnym autkiem :-)))))
                    Pozdrawiam :-)
                    • Gość: ? Re: ....może jestem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 05:15
                      Jeżeli ten post jest niezgodny z regulaminem, to tam na dole jest taka
                      instrukcja, co z nim zrobić.
                    • Gość: aniaaaa ,,,kiepsko cię nauczyli jeśli... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.01.07, 11:25
                      na 26 godzinie miałaś"rzekomo" kłopoty z wykonaniem parkowania równoległego tyłem...
                      Założenie postu w sierpniu o niczym nie świadczy.Obseruję to forum od jakiegoś
                      czasu i nie robi to na mnie wrażenia.....żeby trollować bez bana na forum
                      "szkółki " uciekają się do różnych "podszywek".
                      A ja zaliczyłam egzamin za 1 razem w maju 2006 - teorię i jazdy razem- na 26
                      godzinie parkowania miałam w małym paluszku....i nie chciałabym, żebyś w
                      przyszłosci parkowała obok mnie swoje autko,jeżeli ty potrzebjesz sposobu " na
                      kopertę"...
                      • kali78 Re: ,,,kiepsko cię nauczyli jeśli... 06.01.07, 12:51
                        Mylisz się dziewczynko:-)
                        Wtedy byłam w trakcie kursu i chyba miałam prawo jeszcze czegoś nie potrafić.
                        Teraz nie mam z parkowaniem najmniejszych problemów. A to, że zdałam za 2 a nie
                        1 razem, o niczym nie świadczy. Znam ludzi którzy zdali za 8 czy 10 razem, a
                        teraz są świetnymi kierowcami i takich którzy zdali za pierwszym, a jeżdżą tak
                        że strach spotkać się z nimi na drodze. Pozatym mój pierwszy egzamin skończył
                        się dopiero po 40 min. jazdy po mieście i miałam poprostu pecha. Nagle na pasy
                        wybiegł facet i egzaminator wcisnął hamulec predzej niż ja (a to chyba normalne,
                        że wieloletni kierowca, a takim jest właśnie egzaminator, ma wiekszy refleks niż
                        zdajacy, który jeździ dopiero trzydzieści pare godzin). Ale i tak bardzo mnie
                        chwalił i stwierdził, że jeżdżę tak że napewno następnym razem zdam. No i
                        rzeczywiście sie nie pomylił:-)Naprawde mam wiele ciekawszych zajęć, niż knucie
                        spamów na forum. Więc daj sobie spokój i pogadaj lepiej z Egzaminatorem WORD, bo
                        widze że nadajecie na tych samych falach :-) A jeśli chodzi o twoje obawy, to
                        nie martw się, napewno nie bedę parkować koło Ciebie, ponieważ nie bywam w Tworkach.
                        pozdrawiam i życzę miłego dnia :-)

• Gość: aniaaa Ja ciebie nie obrażam.... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.01.07, 15:37
                          oprócz kursu na prawko zrób jeszcze kurs dobrego wychowania"dziewczynko"..
                          Życze miłego weekendu :):)
                          • kali78 Re: Ja ciebie nie obrażam.... 06.01.07, 16:37
                            Wybacz ale, to Ty pierwsza bezpodstawnie nazwałaś mnie kłamczuchem, a to dla
                            mnie też obraza. Skoro mnie atakujesz, to normalne że się bronię i chyba
                            przyznasz, że mam do tego prawo.
                            Pozdrawiam :-)
                        • kobra_exe Tworki jak Tworki... 06.01.07, 15:50
                        • kobra_exe Tworki jak Tworki... 06.01.07, 15:53
                          Ale mozliwe, że parkujesz w Drewnicy.
                          Ale chyba z poradami nt.zdrowia psychicznego i fal to pomyliłas forum..polecam
                          forum gazety pl.-zdrowie...:P
                          Jeśli jak twierdzisz, że masz wiele innych ciekawszych zajęć... to dlaczego tak
                          pilnujesz dobrych opinii o "Linii"?
                          • kali78 Re: Tworki jak Tworki... 06.01.07, 16:59
                            Wcale nie bronię całej LINII. Wyraziłam tylko swoje zdanie na temat wykładów
                            (które dla mnie były ciekawe i chyba mam prawo do własnego zdania) i na temat
                            instruktora z którym jeździłam. Robiłam kurs w tej szkole i mam prawo napisać że
                            jestem z niego zadowolona (żyjemy w czasach demokracji). Nigdzie nie napisałam
                            że cała LINIA i wszyscy jej instruktorzy są super (bo tego nie wiem), więc
                            proszę mi nie przypisywać czegoś czego nie powiedziałam i nie zrobiłam. Zresztą
                            napewno w LINII, tak jak i w każdym innym ośrodku są są instruktorzy lepsi i
                            gorsi. A to że ja trafiłam na jednego z tych lepszych, to nie powód aby wyzywać
                            mnie od kłamców.
                            Więc jeszcze raz powtarzam, że wyrażam opinię wyłącznie na temat mojego kursu, a
                            nie całego ośrodka. Więc dajcie już sobie spokój z tymi zarzutami, bo powoli
                            staje się to nudne.
                            Pozdrawim i życzę miłego wieczoru :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka