Dodaj do ulubionych

Zameldowanie a odbiór prawka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 15:21
Czy będąc gdzie indziej zameldowanym, jak wcześniej składałem wniosek ze
starym adresem zameldowania na egzamin i Wydziałem Komunikacji, to czy teraz
będę mógł odebrać Prawko, ze starym adresem w tym Wydziale Komunikacji?
Obserwuj wątek
    • Gość: domino Re: Zameldowanie a odbiór prawka IP: *.nott.cable.ntl.com 01.01.07, 16:57
      a co jezeli nie mam zameldowania,czy musze sie specjalnie meldowac ,zeby
      zalatwic wszystkie dokumenty?
      • Gość: abonent Re: Zameldowanie a odbiór prawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 19:21
        Pytałem się tylko, jak składałem wniosek o prawko, to miałem jeszcze stary
        adres zameldowania, i czy mogę odebrać Prawko w Wydziale Komnikacji, dla
        starego adresu zameldowanie?
        • Gość: X Re: Zameldowanie a odbiór prawka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 00:59
          Jeżeli jesteś jeszcze przed ostatecznym Egzaminem , to możesz zrobić korektę
          adresu zameldowania (nawet po złożeniu papierów do WORD).

Natomiast jeżeli jesteś już po ostatnim zaliczonym pozytywnie Egzaminie, to
          Twoje papiery zostały/ną odesłane do Wydz.Komunikacji zgodnie z tym co było na
          Wniosku!
          Czyli odbierasz "Plastik" w starym miejscu zamieszkania/zameldowania, a w nowym
          składasz wniosek o wymiane Prawka na nowy adres i oczywiście jesteś na tym
          stratny kolejne 71.oo zł.
          • Gość: abonent Re: Zameldowanie a odbiór prawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 07:44
            Zrobiłem korektę adresu po egzaminie, bo jeszcze nie wysłali pspierów z WORDU
            do Wydziału Komunikacji, jak byłem.
            Czy teraz będę miał już nowy adres zameldowania w Prawku?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka