Dodaj do ulubionych

ZDAŁAM w Siedlcach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:57
Wczoraj miałam swój pierwszy i ostatni egzamin, i naprawde więcej bym nie
chciała :-) Teoria 0 błędów,łuk dobrze na górce korekta i już ok no i miasto
zgasł mi chyba z 5 razy ,pierwsze przejście dla pieszych hamowanie bo piesi
weszli na pasy moim zdaniem on pierwszy ;-)Ale potem to już oprócz tego
gaśnięcia zero błędów,wszystkie skrzyżowania ok jednokierunkowe, parkowanie
równoległe i zawracanie z wykorzystaniem infrastruktury. Choć całą droge
byłam pewna że już oblałam to jak usłyszałam że zdałam to był szok. Ale
bardzo się ciesze i dziękuje Panu Egzamitorowi za taką ocene:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: linia frontu Re: ZDAŁAM w Siedlcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:38
      No to elegancko:)! Wieeelkie gratulacje!!!
      • oxygen18 Re: ZDAŁAM w Siedlcach 04.02.07, 19:43
        gratuluję Ci:)))
    • patrycja.ros Re: ZDAŁAM w Siedlcach 04.02.07, 21:25
      Wielkie GRATULACJE!!!! Szerokiej drogi kierowco:)
    • Gość: hania Re: ZDAŁAM w Siedlcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 14:50
      Dzięki za gratulacje, i życze wszystkim takiego egzaminatora jak ja miałam :-)
      • Gość: nina Re: ZDAŁAM w Siedlcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 22:41
        jak wygląda ten egzaminator bardzo dobry ?
        • Gość: hania Re: ZDAŁAM w Siedlcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 10:46
          Wiesz co ja nawet na niego nie patrzyłam za nic nie mogę sobie inmienia ani
          nazwiska przypomnieć :-( Wygłądał na ok 40-50 lat tak mi się wydaje jedyne co
          wiem to że jest z Warszawy a tam wynajmuje mieszkanie bo tyle się dowiedziałam
          w drodze do drzwi budynku.
          • Gość: dyrektor Re: ZDAŁAM w Siedlcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 16:57
            Teraz powinni zwolnić z pracy egzaminatora bo Ci zgasł 5x i według ciebie nie
            powinnaś zdać, poco to pisać głupoty !!!
            • Gość: olcia Re: ZDAŁAM w Siedlcach IP: *.elektron.com.pl 07.02.07, 21:31
              to miałas wielkie szczęście,ja zdawałam w piotrkowie i za takie coś na pewno
              byś nie zdała.moja koleżanka też miała podobna sytuację z hamowaniem i nie
              zdała,pomimi że ona pierwsza zahamowała.gratulacje
            • Gość: hania Re: ZDAŁAM w Siedlcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 21:52
              Teraz powinni zwolnić z pracy egzaminatora bo Ci zgasł 5x i według ciebie nie
              powinnaś zdać, poco to pisać głupoty !!!

Oj coś mi się wydaje że oblałeś za to że ci gasł, zgadłam. Pomimo że mi gasł
              nie stworzyłam zagrożenia w ruchu drogowym a egzaminator oceniał moją ogólną
              jazde a nie że mi pare razy zgasł. Wiem niektórzy za to oblewają ale życze
              wszystkim egzaminatora który ocenia całą jazde a nie czepia się do głupich
              błędów.
              • Gość: MPe Re: ZDAŁAM w Siedlcach IP: *.chello.pl 07.02.07, 23:29
                i co z tego ze zgasl 5 razy?no zgasl i tyle odpalila i brum brum nikt nie
                czekal a gasnie nie dlatego ze ktos ni eumie a dlatego ze sie stresuje w
                trakcie 30 godzin kursu zgasl mi 3 razy na egzaminie ze 4 i co?
    • Gość: ziuta Re: ZDAŁAM w Siedlcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 20:33
      Ja zdawałam w Siedlcach 5 razy (i dalej zdaje) ostatnim razem przed egzaminem
      mialam wykupione 2 godziny jazdy i było spoko. A na egzaminie zgasł mi 2 razy
      na wzniesieniu i kiszka, ale jeszcze pojechałam na miasto żeby zobaczyć jak mi
      bedzie szło na mieście - przez 20 mninut jazdy zgasł mi ok 10 razy. Może
      trafiłam na takie auto?
      • Gość: dyrektor Re: ZDAŁAM w Siedlcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 21:21
        • Gość: dyrektor Re: ZDAŁAM w Siedlcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 21:25
          Pani Haniu jeżeli dziękujesz egzaminatorowi to poco go krytykujesz?
          Gaśnięcie silnika to są błedy związane z dynamiką jazdy - a było wiecęj niż
          jeden i mógłby być wynik negatywny.
          • Gość: hania Re: ZDAŁAM w Siedlcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 09:40
            A gdzie ja krytykuje egzaminatora, ja życze tylko wszystkim właśnie takiego jak
            mój a nie takiego co się czepia i oblewa choćby za żarówke. I jestem w pełni
            świadoma tego że za to że mi gasł mogłam u innego oblać.
            • Gość: dyrektor Re: ZDAŁAM w Siedlcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 15:53
              MOJE GRATULACJE UZYSKANIA PRAWA JADY !!!!!
            • Gość: DYREKTOR Re: ZDAŁAM w Siedlcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 15:55
              Czy w Siedlcach niektórzy egzaminatorzy oblewają za żarówkę?
              • Gość: hania Re: ZDAŁAM w Siedlcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 22:33
                Akurat tego dokładnie nie wiem czy w Siedlcach też się zdaża, ale wiem że można
                oblać za żarówke, ale w siedlcach moja koleżanka naprzykład oblała za jechanie
                za blisko prawej lini była to sobota i usłyszała wtedy że w sobote to się w
                domu siedzi. Więc napewno i tam zdażają się przypadki dziwne przypadki :-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka