Dodaj do ulubionych

Szkoła jazdy - Łódź

• Gość: kawa553 Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.mnc.pl 10.09.12, 10:52
      Polecam Wota auto szkoła - chyba najlepsza - ul Nawrot przy Kilińskiego ( chyba nr.44 )
      - duża zdawalność , wykłady na wysokim poziomie , najlepszy instruktor - Jurek Kacprzyk- pierwsza prywatna szkoła jazdy w Łodzi - Polecam - kawa553
    • Gość: Beata 40+ Auto szkoła RELAX - Widzew IP: 91.218.156.* 21.09.12, 13:01
      Polecam Auto szkołę Relax. Po pierwsze nie boi się wyzwań - podejmuje się ich z pełnym zaangażowaniem.
      Nie ma znaczenie wiek kursanta, charakter, predyspozycje. Profesjonalne i pedagogiczne podejście
      do kursanta - dają wspaniałe efekty. Atmosfera ułatwiająca i sprzyjająca skutecznej nauce.
      Po drugie - frontem do klienta - godziny, miejsce rozpoczynania jazd, itd. Po trzecie - miła,
      spokojna atmosfera i cierpliwość. Po prostu RELAX i PERFEKCJONIZM w każdej dziedzinie.
      • Gość: Julka Re: Auto szkoła RELAX - Widzew IP: *.toya.net.pl 17.09.14, 16:36
        Jaką to doskonałą reklamę robi sobie relax. Cierpliwość??? chyba żarty! Właściciel z którym miałam wątpliwą przyjemność jeździć tak krzyczy w aucie że jedyne co można to się ostro zestresować i zniechęcić. Nie polecam nikomu, chyba że ktoś lubi jak instruktor się na nim wyżywa i pastwi.
        • Gość: asi Re: Auto szkoła RELAX - Widzew IP: *.204.162.213.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.09.14, 17:30
          zgadzam sie z tym! odradzam
      • llusiaa Re: Auto szkoła RELAX - Widzew 09.09.15, 14:39
        chce sie zapisać do AUTO SZKOLY RELAX UL Lermontowa 7 łódx ,prosze o opinie , dziekuję
        • llusiaa Re: Auto szkoła RELAX - Widzew 09.09.15, 15:02
          Jeszcze zarz zappytaje.chce sie zzapisac do auto szkoly przejzalam oferty która wybrać CROSS UL milionowa 96, RELAX ul lermontowa 7 lub GAZIK C.H. Batory box 21/22, nie chodzi o ceny lecz o naukę i podejscie instruktorów.dziękuję za pomoc
          • 8katerina8 Re: Auto szkoła RELAX - Widzew 10.02.16, 20:40
            Witam,
            Z całą odpowiedzialnością polecam wszystkim auto szkołę Relax. Ja swój egzamin zdałam za pierwszym razem. Instruktorzy są profesjonalni cierpliwi i zabawni. Zajęcia teoretyczne to nie czytanie slajdów a fajnie przekazana wiedza podparta sytuacjami z życia. Naprawdę polecam.??
    • Gość: Lukrecja Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.play-internet.pl 28.09.12, 11:46
      ja tam bym na Twoim miejscu zapisała się do Auto-Rider - przystępne ceny, wyrozumiali i cierpliwi instruktorzy, no i przede wszystkim nie trzeba długo czekać na jazdy, a teraz to tym bardziej ważne, jeśli chce się zdać jeszcze przed nowymi egzaminami:D jak chcesz jeszcze sprawdzić dokładnie szkołę to rzuć okiem na www.autoq.pl - znajdziesz tam informacje, które pomogą wybrać Ci najlepszą szkołę (ceny, zniżki, zdawalność)
    • Gość: Marzena Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.toya.net.pl 01.10.12, 19:42
      Polecam Auto Szkołę Lider. Pan Bogdan przygotował mnie do
      wszystkich zadań egzaminacyjnych dzięki czemu udało się zdać za pierwszym
      razem. Jazdy odbywały się w miłej atmosferze a wyrozumiałość
      instruktora pozwalała na efektywną naukę.
    • karoltapck Re: dradzam experta 04.10.12, 13:12
      Może miałeś pecha...ja miałem kurs w expercie ale na Teofilowie i teoria trwała 2,5 - 3 tygodnie zajęcia jak każde, byłem tam po to żeby się czegoś nauczyć i nie żałuję bo dużo mi to pomogło później w zajęciach praktycznych. Co prawda zdałem za drugim razem ale to nie ma dla mnie znaczenia ważne że mam to już za sobą:) ja polecam tą szkołę
    • Gość: ilonka Re: auto szkoła eXpert ! polecam IP: *.toya.net.pl 15.10.12, 18:58
      jeżdziłam z panem krzyśkiem strażakiem ,świetne podejście ,100% cierpliwości,super truper
      hejka od ilony
    • Gość: share28 Re: auto szkoła eXpert ! odradzam IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.10.12, 19:45
      Witam potwierdzam ta szkoła to dno zdałem za drugim razem ale tylko dla tego że w porę się przeniosłem. Jazd z tymi ludźmi to strata czasu.
    • pomarancza8686 Re: Innowacyjna Szkoła Jazdy - Łódź 26.10.12, 12:07
      Ja robiłam prawo jazdy w Auto szkole F1. Byłam naprawdę zachwycona
      poziomem współpracy instruktorów z kursantami. Nie jest to jedynie moja opinia
      ponieważ rozmawiałam z osobami którzy też mieli jazdy w F1 i podzielają w pełni
      moje zdanie. Poza tym wszyscy są bardzo mili, także jazda samochodem jest zawsze
      przyjemnością. Pani Ania która jest w biurze
      zawsze jest uśmiechnięta i odpowie na każde pytanie. Na jazdach instruktorzy
      przedstawiają naprawdę różne sytuacje, tłumaczą, nigdy nie krzyczą i przede
      wszystkim chcą nauczyć jeździć a nie tylko wziąć kasę. A co najważniejsze są
      cierpliwi:):)TAK NAPRAWDĘ NIC DODAĆ NIC UJĄĆ. REWELACJA.
    • Gość: Sylwia Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.12, 21:42
      hej, ja polecam Auto Szkołę „LIDER” na prawdę warto. Jeździłam z właścicielem p. Bogdanem i p. Piotrem 10 h i nauczyłam się więcej niż podczas 30 h kursu podstawowego w pewnej kobiecej auto szkole. plac manewrowy po kilku ćwiczeniach staje się łatwizną, poznasz dobrze trasy egzaminacyjne, haczyki z egzaminu.

Zainwestuj w Lider'a a nie pożałujesz, mają obecnie różne promocje co jest dodatkowym plusem. POLECAM

Sylwia
    • pan-na-ka Re: Szkoła jazdy - Łódź LIDER 30.10.12, 22:48
      Tylko LIDER! Kilka dokupionych godzin, jazdy z p. Bogdanem i p. Łukaszem sprawiły, że od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy:) Instruktorzy nie zabawiali niepotrzebnymi prywatnymi historiami, spokojnie i rzeczowo objaśniali każdy manewr, nie komentowali, że po kilka razy pyta się o to samo. Jazdy zaczynały i kończyły się punktualnie, były intensywne, ale i przyjemne (czas umilał dobry rock!). Jeśli komuś zależy na kulturalnych instruktorach, dla których najważniejszy jest zielony kursant, i chce spokojny pójść na egzamin - powinien wybrać tę szkołę!
      • Gość: edwjer Re: Szkoła jazdy - Łódź LIDER IP: *.246.134.208.rev.vline.pl 04.11.12, 22:28
        PANIE BOGDANIE NIE MA PAN KURSANTÓW ŻE MA PAN CZAS NA WYPISYWANIE SOBIE POCHWAŁ NA FORUM WIĘCEJ SKROMNOŚCI PANIE 'LIDER'
        • pan-na-ka Re: Szkoła jazdy - Łódź LIDER 05.11.12, 19:30
          Pudło, nie jestem p. Bogdanem, a byłą kursantką. Zdałam za drugim podejściem, duża to zasługa dodatkowych godzin w LIDERZE. Kurs skończyłam w innej szkole, w której teoria była mocno w teorii, a same jazdy bywały różne (nie zawsze terminowe, wieczne odwoływanie i przekładanie, w trakcie dodatkowych jazd zmiana ich ceny, było czasem trochę nerwów, sporo uwag typu: "no jak jeździsz!"). Szkół jest wiele, wybór też. Ja polecam szkołę LIDER, bo miałam z niej dwóch opanowanych i dobrze radzących i tłumaczących instruktorów, nie opowiadających głupkowatych dowcipów, tylko skupionych na jeździe. Na egzamin poszłam dużo pewniejsza, a takie podejście raczej pomaga.
      • moniqab11 Re: Szkoła jazdy - Łódź LIDER 28.04.17, 23:21
        Szkoła Lider jest ok. Robiłem tam kurs i było spoko do tego jeszcze można jechać na egzaminie samochodem którym robiłem kurs a to pomaga. Polecam
    • Gość: JAGODA94 Re: expert jak najbardziej tak ! IP: *.play-internet.pl 09.11.12, 17:40
      JAK SOBIE TAK SIEDZE I CZYTAM TE WSZYSTKIE NEGATYWY O EKSPERCIE TO MNIE KREW ZALEWA..LUDZIE TO ZE WY JESTESCIE BEZNADZIEJNI I NAWET 10 SZKÓL RAZEM WZIETYCH NIE ZROBIŁO BY Z WAS KIEROWCY,TO NIE ZNACZY ZE TRZEBA OCZERNIAC INNYCH..POZA TYM JA OSOBISCIE UWAZAM ZE ZE SZKOŁA JAZDY TO JAK Z LEKARZEM..JAK CI CZLOWIEKU POMOGL I WYLECZYL TO BOMBA..JAK JUZ JEST ZA POZNO I NIE DA SIE NIC URATOWAC..TO KONOWAŁ..MOJE WSPOMNIENIA Z EXPERTEM SA JAK NAJBARDZIEJ NA TAK..MOZE NIE SA IDEALNI ALE IDEAŁOW NIE MA!!!!!!!!!!MNIE NAUCZYLI JEZDZIC Z GŁOWA I BEZ STRESU..ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM.pOZDRAWIAM MARCINA ,KAMILA I BARTKA.
    • Gość: kubica1000 Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.toya.net.pl 16.11.12, 22:36
      Jeśli ktoś chce zdać szybko na prawo jazdy kat. B polecam Auto Szkołę LIDER I INSTRUKTORA Pana Bogdana Sabałę!!!!!! )))) Bardzo solidny instruktor o wysokiej kulturze osobistej! Brałam u Pana Bogdana jazdy doszkalające i dopiero wtedy nauczyłam się naprawdę dobrze jeździć!! Lekcje bardzo profesjonalne i dokładne, a jednocześnie prowadzone w bardzo sympatycznej atmosferze, która sprzyjała znakomicie mojej nauce. Pan Bogdan oprócz nauki jazdy potrafi też dodać pewności siebie i motywacji, co przy takim egzaminie jest niezmiernie ważne!! Jeździłam wcześniej z 5 innymi instruktorami w innej auto szkole na retkini, ale dopiero Pan Bogdan nauczył mnie bardzo dobrze jeździć! Zdałam egzamin i jestem bardzo szczęśliwa!!! Doradzam nie spieszyć się podczas jazdy, jechać spokojnie, ponieważ wtedy jest większe pole widzenia, łatwiej zauważyć znaki, pieszych i dostodować się do panujących na drodze warunków!
      POWODZENIA!!! <Rajdowiec> :D
    • Gość: ila Re: LIDER - polecam! IP: *.toya.net.pl 02.12.12, 21:39
      Bardzo polecam nową auto szkołę "Lider" p. Bogdana Sabały. :D Zajęcia odbywały się w miłej, bezstresowej atmosferze. Instruktorzy (a miałam możliwość jeździć chyba ze wszystkimi) są profesjonalni, wymagający, ale równocześnie cierpliwi, więc bez problemu wszystko dokładnie wytłumaczyli i nawet najbardziej skomplikowane manewry nie były już takie straszne. Mimo że byłam dobrze przygotowana do egzaminu praktycznego, zjadł mnie stres i nie udało się od razu zdać. Ostatecznie - wynik pozytywny i poczucie, że wybrałam właściwą szkołę. Polecam "Lidera"!
      • Gość: Kursantka LUNA- nie polecam! IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.12.12, 00:19
        Witam
        jakiś czas temu pisałam zapytanie o auto szkołę LUNA. NA dzień dzisiejszy mogę sama napisać ocenę: NIE POLECAM!
        Ustawiane godziny w sezonie wakacyjnym po 1 h jazd, ogólnie najczęściej odbywała się 1 h jazdy... na dodatek w godzinach szczytu - tak więc najwięcej można się nauczyć stania w korkach! Zostawiając sobie przed egzaminem 8 h - grafik właściciel potrafi ustawić tak, ze kilka jazd za dzień, lub dwa... potem ok połowa odłożonych godzin odbywa się po 2,5 tygodniach przerwy.
        Instruktorzy - pomyłka: właściciel, po prostu jeździ z kursantem, nie wskazuje błędów, nie angażuje się w ogóle w nauczenie kursanta. Inny instruktor - ten lepszy... w zasadzie to najlepszy - były taksówkarz z naleciałościami "taksiarza" :/ wyśmiewa się jak tylko kursant popełni błąd... a największym jego błędem, jako nauczyciela jest to, że po 30h szkolenia kursant nie wie gdzie jest zbiornik na płyn hamulcowy, do spryskiwaczy etc. Nie potrafi nauczyć, ale za to świetnie umie wyszydzić i palić kiep za kiepem.
        Ogólnie: SZKODA PIENIĘDZY NA TĄ SZKOŁĘ!!!
        • Gość: Kursantka Lider polecam IP: *.4web.pl 07.12.12, 18:23
          Witam, ja polecam bardzo gorąco auto szkołę LIDER. Niedawno miałam egzamin praktyczny- zdałam za pierwszym razem i ogromna w tym zasługa instruktorów z Auto Szkoły Lider. Doskonale przygotowali mnie do egzaminu oraz dodali pewności siebie, co jest bardzo ważne, bo stres przed egzaminem ( zwłaszcza w poczekalni) jest duży, ale jak tylko wierzy się we własne siły i umiejętności, to stres przechodzi zaraz po wejściu do auta egzaminacyjnego. Jazdy zawsze odbywały się w terminie w bardzo przyjemnej atmosferze. Instruktorzy byli przesympatyczni, chociaż wymagający, co zaowocowało zdanym egzaminem za pierwszym podejściem. Polecam szczególnie Pana Bogdana i Roberta.
          Teraz czekam na upragnione prawo jazdy.
          Jeszcze raz POLECAM AUTO SZKOŁĘ LIDER!
          • amf1986 Re: Lider polecam 10.12.12, 15:51
            najlepsza szkoła nauki jazdy w łodzi!!! instruktorzy są świetni, spokojni, ale bardzo konkretni, fajnie tłumaczą i trasy egzaminacyjne znaja jak własne kieszenie :) potrafią świetnie zmotywować, atmosfera jest bardzo przyjazna....szczególnie polecam Bogdana i Piotra najwięcej z nimi jeżdziłam i najlepiej trafiało do mnie ich tłumaczenie....kopniak na szczęście zadziałał :)
            • Gość: gosc2013 Re: Lider polecam IP: *.play-internet.pl 03.01.13, 21:25
              Hejka.Ja mogę polecić nową szkołę na Retkinii.Wcześniej podchodziłam do egzaminów 3 razy aż w końcu zrezygnowałam.Naukę zaczęłam w szkole w której liczyły sie tylko pieniądze a nie wyniki.Znajomy namówił mnie abym spróbowała ostatni raz.Powiedział ,że na Retkinii otworzyła się nowa szkoła CENTRUM przy Maratońskiej i żebym tam poszła.Mówił: są nowi więc będzie im zależało żeby nauczyć.Wykupiłam tam 6 godzin.Uwierzcie,że w ciągu 6 godzin nauczyłam się więcej niż na kursie.Jeździłam z Instruktorką i Instruktorem.Są bardzo sympatyczni i zabawni.W ciągu kilku minut potrafią rozładować stres.Po półrocznej przerwie WCZORAJ ZDAŁAM EGZAMIN!!!!!Auto szkoła CENTRUM jest naprawdę godna polecenia.Adresu dokładnego nie znam,ale jest przy Maratońskiej na trasie do WORDU.Znam telefon 501202992.POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: iskierka Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.xdsl.centertel.pl 08.12.12, 19:49
      hej , ja tez uczeszczalam do extreme, moge polecic 2 krzysków, jeździki zawsze do końca bez skracania godz. Ostatnie godziny jezdziłam z Markiem, taki Pan w średnim wieku, przewaznie zaczynalam jazdy 5 po;/ i konczyłam zawsze przed czasem ,,, bo musiał jeszcze pojść na herbatke lub kawke ze swoja kolezanką B.. Gdybym miala wybierać szkolę po raz 2 wybrałabym inna. Gdy kończyły mi sie juz jazdy dawał mi do zrozumienia, że powinnam wykupić sobie jeszcze dodatkowe godz u niego;/
    • Gość: Marcin Re: auto szkoła eXpert !polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.12, 17:46
      Witam :) Ja polecam wszystkim jak najbardziej auto szkole EXPERT! organizacja jest bardzo w porządku, instruktorzy spoko - cierpliwi, dobrze tłumaczą, sympatyczni. Na jazdach można się wiele nauczyć, ale też fajnie spędzić ten czas :) Szczególnie polecam instruktora KAMILA - jest bardzo spoko, ale też wymagający. Potrafi krzyknąć nie raz i strasznie tyra, ale właśnie to daje później zajebisty efekt . Ja zdałem u niego za pierwszym, razem i to jego właśnie polecali mi byli kursanci, którzy po jazdach z nim też odwiedzili word tylko raz :)
    • Gość: Kasia Re: auto szkoła eXpert ! polecam IP: *.toya.net.pl 12.01.13, 21:54
      Ja rowniez polecam Marcina....super instruktor....;-)
      ogolnie szkoła ok. wszystko jest tak jak powinno byc....
    • Gość: gosia Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.13, 18:39
      Tylko Lider!!! Przerobiłam chyba wszystkie auto szkoły, bo zdawałam prawo jazdy przez 7 lat i kiedy już straciłam nadzieję, trafiłam na Bogdana z Lidera i zdałam od razu, mimo że podchodziłam po rocznej przerwie, a wykupiłam u niego tylko 5 godzin. Jak nikt potrafi dodać pewności siebie i nauczyć konkretnych rzeczy, a nie jeździć bez sensu!
    • Gość: gosia Re: Szkoła jazdy - Łódź Lider odradzamy!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.13, 18:50
      Poziom wypowiedzi mówi sam za siebie...
      Owszem, pan Bogdan sugeruje osobom, które dzięki niemu zdały egzamin, by w wolnej chwili wpisały PRAWDĘ na temat jego auto szkoły i polecały ją znajomym. Co w tym złego? Ja również trafiłam do Lidera z polecenia znajomego, który też zdał dzięki niemu. Dlaczego miałabym nie polecać świetnego fachowca? To, że większość osób poświęca czas na wejście na forum już po zdanym egzaminie, gdy tak naprawdę nie mają już w tym żadnego interesu, świadczy o tym, że widocznie pan Bogdan jako świetny człowiek po prostu na to zasługuje. Wszystkim polecam jazdy w Liderze, bo warto. A wszystkim innym zawistnym pseudo instruktorom polecam skupienie się na pracy, zamiast siedzenia w internecie i wypisywania takich bzdur!
    • Gość: Baba Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.gdynia.mm.pl 01.02.13, 20:28
      Ja polecam szkołę Pałgan. Instruktorzy kulturalni, rzeczowi. Naprawdę miałam poczucie, że chcą mnie nauczyć a nie "wydoić" tylko kasę. Odradzam natomiastnieco przereklamowaną Agrę.
    • Gość: Aleksandra Polecam Auto Szkołę Lider! IP: *.grs-k0.g1.pl 02.02.13, 11:35
      Gorąco polecam Auto Szkołę Lider :). Moją przygodę z prawem jazdy zaczęłam dawno temu jednak żadna szkoła nie sprostała moim oczekiwaniom. Jazda autem wciąż mnie przerażała i nie mogłam się do niej przekonać a egzamin był wręcz czymś nieosiągalnym. Tak było dopóki po którymś niezdanym egzaminie, zgłosiłam się do szkoły Lider. Ja sama jeździłam z Panem Bogdanem, Łukaszem i Adamem. Wszystkich serdecznie polecam; uczą praktycznych rzeczy, bardzo dobrze przygotowują do egzaminu przy czym są niezwykle sympatyczni :). Do egzaminu podeszłam bardzo dobrze przygotowana i ze spokojem (co jest bardzo polecane w szkole) co pozwoliło po jazdach w Liderze, zdać egzamin bez żadnego błędu :) ale co najważniejsze jazda autem stała się dla mnie przyjemnością :)
      • trzcina80 Polecam Auto Szkołę Lider! 09.02.13, 11:00
        Witam, w październiku 2012 szukałam auto szkoły na Retkini i zdecydowałam się na wybór szkoły Lider ponieważ znalazłam na forach dobre opinie. Wybór uznaję za bardzo trafiony. Poziom nauki w szkole uważam za wysoki. Jeździłam z Panem Adamem i Bogdanem. Jazdy stały się dla mnie przyjemnością a nie udręką. Po zakończeniu kursu podstawowego wiedziałam, że potrzebuję dodatkowych godzin jazdy, które pomogły mi lepiej przygotować się do egzaminu. Egzamin zdałam za pierwszym razem. Uważam, że najważniejsze w nauce jazdy było pozytywne motywowanie przez Bogdana i zapewnienie mnie, że mam szanse na zdanie egzaminu za pierwszym razem i że to zależy ode mnie.
        Życzę powodzenia wszystkim przyszłym kursantom
      • Gość: edys Re: Polecam Auto Szkołę Lider! IP: *.play-internet.pl 17.02.13, 21:55
        moge to potwierdzic..w tej auto szkole nauczyłam sie wiecej niz w innych.no ii oczywiscie zdałam i niedługo bede smigac autkiem...
        poleca auto szkołe LIDER
        • Gość: BartekT Re: Polecam Auto Szkołę Lider! IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.14, 15:10
          Moim zdaniem najlepsza auto szkoła w Łodzi. Zaufajcie mi lepszej nie znajdziecie. Świetna atmosfera, profesjonalne szkolenie, miła ekipa profesjonalistów, którzy pokażą Ci, że jazda to nie obowiązek tylko przyjemność . Dosłownie LIDER wśród łódzkich szkół. Serdecznie polecam !!! Oczywiście zdałem za pierwszym razem ;)
    • Gość: Marta Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.13, 10:17
      Właśnie zaczęłam szukać szkoły jazdy. Znalazłam baze łódzkich firm docel.pl/q/co/Nauka_jazdy/miasto/%C5%81%C3%B3d%C5%BA i przeglądam sobie ich strony internetowe
      • Gość: zadowolona Kaśka Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.free.aero2.net.pl 08.02.13, 16:38
        Hejka.Ja też ostatnio szukałam szkoły.Trafiłam do Auto szkoły CENTRUM na retkinii.Jest to nowo otwarta szkoła więc nie chodzi im o rutynę.Bardzo fajne mają podejście.Dwóch instruktorów i jedna instruktorka do wyboru. Ja jestem zadowolona .Mogę polecić ta szkołę.Tu masz telefon 501 202 992 i stronę www.autoszkola-centrum.pl
      • Gość: jeżozwierz Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.90.63.128.sttb.pl 17.02.14, 15:44
        Polecam AS Wojtala na Teofilowie, ok jest też Pałgan, Łaciński. Ewentualnie Markab ze Zgierza.
        • Gość: szymbor Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.stormmedia.pl 08.08.14, 16:03
          Odradzam Markab ze Zgierza Pan instruktor Witek siedzi tylko w swoim samochodzie albo lazi gdzies po placu i nie zwraca uwagi na kursanta. Przez 25 godzin siedzial w aucie 2 godziny na miescie i moze ze 3 minuty na placu. Jezdzilem calkiem innym zestawem niz ma byc na egzaminie. Mial mi nakoniec pokazac roznice miedzy tymi autami. Gdy mu przypomnialem powiedzial zebym poszukal w internecie.
    • Gość: RallyTeam LIDER Polecam !!! IP: *.devs.futuro.pl 09.02.13, 20:59
      Dzięki instruktorom z auto szkoły LIDER zdałem za pierwszym razem bez problemu i bez stresu na wszystko byłem przygotowany i w tym zasługa Piotrka i Bogdana instruktorów z owej szkoły Gorąco Polecam dobra zabawa i profesjonalne podejście. Na egzaminie całą trasę miałem przejechaną co najmniej kilka razy. Jeżeli chcecie zdać zapisujcie się i przede wszystkim dobrze się bawcie LIDER NAJLEPSZY teraz tylko odbiór prawka i w trasę !!!!!
    • Gość: marta Re: Szkoła jazdy - Łódź Lider odradzamy!!! IP: *.play-internet.pl 25.03.13, 23:31
      zgadzam się absolutnie w styczniu skończyłam kurs w liderze i podchodzę już 4 raz do egzaminu dopiero po dodatkowych godzinach w innej szkole nauczyłam się poprawnie jeżdzić nie polecam pana sabały
    • Gość: Karolina LIDER IP: 31.6.245.* 08.04.13, 20:43
      Polecam Wam auto szkołę LIDER z retkinii. Miałam problem ze zdaniem prawa jazdy i dopiero po zapisaniu się do tej właśnie auto szkoły i wykupieniu dodatkowych jazd, zdanie prawa jazdy nie stanowiło takiego problemu. Jestem zadowolona z tego wyboru. Jeździłam z kilkoma instruktorami m.in z Panem Bogdanem, Markiem, Robertem a także z Panią Pauliną - instruktorzy są bardzo cierpliwi i wykazują pełny profesjonalizm :)
    • Gość: Happy LIDER :) IP: 31.41.236.* 13.04.13, 00:00
      Polecam, od poczatku kursu byla swietna atmosfera. Jezdzilam z kazdym instruktorem i to byl duzy plus, kazdy dal jakas cenna rade a Piotr, Robert, Bogdan i Marek - najlepsi :) Balam sie a zdalam za pierwszym razem (egzaminator nie mial mnie na czym uwalic :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka