yumi1 19.05.07, 19:39 Witam Czy ktoś z Was pisał odwołanie od wyniku egzaminu? Czy w we wniosku nalezy opisać konkretną sytuację z która się nie zgadzam czy wystarczy ogólnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrycja.ros Re: Odwołanie od wyniku egzaminu 19.05.07, 23:00 Witaj!!! Ja pisałam. Opisałam konkretną sytuację z odniesieniem co zasad egzaminowania, czyli warunków zaliczenia danego manewru. Niestety odrzucone :(((( Zabrałam papiery i egzamin zdałam w innym ośrodku, w innym mieście. Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yumi1 Re: Odwołanie od wyniku egzaminu 20.05.07, 10:48 Bardzo dziękuje za odpowiedź :) Powiedz mi jeszcze czy oglądany jest zapis przebiegu calego egzaminu czy tylko tych momentów do których sie odnoszę. I jeszcze czy dlugo czekałaś od momentu złożenia skargi do rozpatrzenia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja.ros Re: Odwołanie od wyniku egzaminu 20.05.07, 11:13 Witaj ponownie! Oglądany był cały zapis egzaminu ze szczegółowym odniesieniem do części,którą zakwestionowałam. Odpowiedz dostałam w przeciągu 2-3 tygodni.Już nie pamiętam. Powodzenia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrin Re: Odwołanie od wyniku egzaminu IP: *.lanet.net.pl 20.05.07, 11:16 Ja również pisałam odwołanie. Niestety zostało odrzucone :-((((((( Film w moim przypadku oglądany był w całości, bo miałam również zastrzeżenie co do zachowanie sie egzaminatora w trakcie egzaminu .A długości czekania to Urząd Marszałkowski wg KPA ma 30 dni na udzielenie odpowiedzi. W moim przypadku skarga wpłyneła 23 a na odpowiedzi była data 21 następnego miesiąca. Pani w Urzędzie tłumaczyła sie dużą ilością podobnych spraw i że to jest NORMALNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yumi1 Re: Odwołanie od wyniku egzaminu 20.05.07, 11:46 Bardzo dziekuję za pomoc. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
oficer11 Re: Odwołanie od wyniku egzaminu 20.05.07, 18:11 Musisz opisać całą sytuacje jest ona i tak nagrana.Pozdrawiam www.obozmotoryzacyjny.boo.pl Odpowiedz Link Zgłoś