jedyny_seb 05.11.07, 12:45 Witam,mam zamiar rozpocząć kurs w szkole Auto Fan w Krakowie ul. Wysłouchów. Zna ktos tą szkołę, jakieś opinie ?? Bardzo proszę..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diliss Re: Auto Fan Kraków 07.05.13, 12:53 nie polecam tej szkoly, nawet ze wzgledu na bliskosc miejsca zamieszkania. Sa szkoly ktore naprwde ucza jezdzic ale nie w autofanie kraków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej C. Re: Auto Fan Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.14, 11:57 Bardzo spoko szkoła. Profesjonalne i bezstresowe podejście do klienta. Spore doświadczenie instruktora (szefa) sporo mnie dokształciło w temacie jazdy poj. kat. B. Wcześniej przed zapisem w tej szkole zdawałem 3 razy po 40h. W Autofanie dokupiłem 10h i egzamin zdałem za pierwszym podejściem. Polecam M.C. Odpowiedz Link Zgłoś
karo.k.a.r.o.l.i.n.a Re: Auto Fan Kraków 09.11.16, 12:40 Polecam p. instruktora (również z uprawnieniami egzaminatora) Wiesława Badonia. Odpowiedz Link Zgłoś
oskmars Re: Auto Fan Kraków 04.02.17, 10:19 MARS Szczecin - Motocyklowa Szkoła Nauki Jazdy Szkolimy MOTOCYKLISTÓW i MOTOROWERZYSTÓW !!! Jako jedna z nielicznych szkół w Szczecinie prowadzimy kursy na kategorię AM Nasi kursanci zdają egzamin państwowy na tym samym pojeździe, którym uczyli się jeździć ( podstawiamy nasze motocykle na egzamin w WORD Szczecin) dodatkowo w egzaminie uczestniczy instruktor, który wspiera kursanta mentalnie i duchowo co eliminuje „stres egzaminacyjny” Odpowiedz Link Zgłoś