Dodaj do ulubionych

psychotechnika???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 14:51
mam niemaly problem... od 2 tygodni chodze na wyklady - zaraz je koncze...
mialam badanie lekarskie ale nie wyszlo najlepiej z powodu wady wzroku...
lekarka powiedziala mi ze jak pojde do okulisty i przniose zaswiadczenie to
moze da mi bezterminowe a jak nie to bym miala 5-letnie... problem w tym z
wczoraj bylam u okulisty i powidziala mi ze jestem niezdolna do prowadzenia
pojazdu chyba ze pozytywnie przejde badanie psychotechniczne (dla zawodowych
kierowcow) (??? - przeciez ja chce amatorsko jezdzic - wiec czemu takie
badanie?).
czy ktos moze orientuje sie na czym to badanie polega i gdzie je mozna jak
najszybciej (najlepiej do soboty) zrobic w warszawie a i jeszcze jaki jest
jego koszt?

najlepsze ze bez tego badania okulista nawet 5-letniego nie chce mi dac... a
jak sie okarze ze nie przejde tego testu to co? 650 zl pojdzie sie kochac?
super... po prostu nie ma co...

dziex za szybkie odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: polokokt Re: psychotechnika??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 18:29
      www.medicor.com.pl/oferta.htm
      tak na szybko tylko to udalo mi sie znalezc, ale pewnie jest wiecej takich pkt.
      w warszawie.
      Pozdrawiam
    • Gość: instruktor Re: psychotechnika??? IP: *.elwico.pl 06.08.03, 07:40
      Zajecia na kursie możesz rozpocząć dopiero po otrzymaniu od lekarza
      zaswiadczenia o braku przeciwskazan do prowadzenia pojazdu. Jezeli nie mozesz
      wg lekarza prowadzić a chcesz "załatwiać" badania to źle rokuję Twojej dalszej
      karierze kierowcy. Moze wpierw wyleczyc wadę wzroku a jeśli kieruja Cie na
      badania inne ( jak na zawodowych) to moze to nietylko wada wzroku ?Osrodek
      zwróci Ci kase bo nie wolno Cie bez badań było przyjąć na kurs.
      • Gość: nocna Re: psychotechnika??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 14:54
        dziex za odpowiedzi... na szczescie poszlam na to badanie (znalazlam na
        targowej 46 - jakby komus bylo potrzebne i zaplacilam 80 zl) no i przeszlam go
        pozytywnie wiec... bede kierowca!!!

ps. panie instruktorze... nie mysl sobie ze ze ja jestem tak jak 3/4 polskich
        kierowcow (taka jest prawda) ze dal w lape i mam... nie to nie o to chodzi
        zeby za wszelka cene miec prawko ale o to zeby je miec i nie spowodowac
        wypadku... wiec... skoro mam zaswiadczenie od lekarza ze moge prowadzic... to
        sumienie mam czyste...

jeszcze raz dziex :)
        • Gość: ecik Re: psychotechnika??? IP: *.innsoft.com.pl 07.08.03, 08:38
          Gość portalu: nocna napisał(a):

> dziex za odpowiedzi... na szczescie poszlam na to badanie (znalazlam na
          > targowej 46 - jakby komus bylo potrzebne i zaplacilam 80 zl) no i przeszlam
          go pozytywnie wiec... bede kierowca!!!
          > ps. panie instruktorze... nie mysl sobie ze ze ja jestem tak jak 3/4 polskich
          > kierowcow (taka jest prawda) ze dal w lape i mam... nie to nie o to chodzi
          > zeby za wszelka cene miec prawko ale o to zeby je miec i nie spowodowac
          > wypadku... wiec... skoro mam zaswiadczenie od lekarza ze moge prowadzic... to
          > sumienie mam czyste...

wiesz - ja też miałam problem z lekarzem, bo powiedział, że on nie da mi
          zaświadczenia, bo nie będę jeździć a jedynie stwarzać zagrożenie, bo nie mam
          jednego błędnika i z tego powodu nie bedę mogła właściwie ocenić sytuacji.
          Drugi lekarz powiedział mi, że wg niego jest OK - mogę jeździć. I teoretycznie
          powinnam mieć czyste sumienie, ale... ja się nie podejmę takiego ryzyka. Dla
          dobra siebie i innych. Bo wiem, że moja wada może zadziałać niezależnie od
          mojej ostrożności, więc dziękuję. A Instruktor miała w pełni rację - ośrodek
          nie ma prawa dopuścić Cię do kursu jeżeli nie przejdziesz pozytywnie badań.
          • Gość: nocna Re: psychotechnika??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 09:06
            Gość portalu: ecik napisał(a):

> Gość portalu: nocna napisał(a):
            >
            > > dziex za odpowiedzi... na szczescie poszlam na to badanie (znalazlam na
            > > targowej 46 - jakby komus bylo potrzebne i zaplacilam 80 zl) no i przeszla
            > m
            > go pozytywnie wiec... bede kierowca!!!
            > > ps. panie instruktorze... nie mysl sobie ze ze ja jestem tak jak 3/4 polsk
            > ich
            > > kierowcow (taka jest prawda) ze dal w lape i mam... nie to nie o to chodz
            > i
            > > zeby za wszelka cene miec prawko ale o to zeby je miec i nie spowodowac
            > > wypadku... wiec... skoro mam zaswiadczenie od lekarza ze moge prowadzic...
            > to
            > > sumienie mam czyste...
            >
            > wiesz - ja też miałam problem z lekarzem, bo powiedział, że on nie da mi
            > zaświadczenia, bo nie będę jeździć a jedynie stwarzać zagrożenie, bo nie mam
            > jednego błędnika i z tego powodu nie bedę mogła właściwie ocenić sytuacji.
            > Drugi lekarz powiedział mi, że wg niego jest OK - mogę jeździć. I
            teoretycznie
            > powinnam mieć czyste sumienie, ale... ja się nie podejmę takiego ryzyka. Dla
            > dobra siebie i innych. Bo wiem, że moja wada może zadziałać niezależnie od
            > mojej ostrożności, więc dziękuję. A Instruktor miała w pełni rację - ośrodek
            > nie ma prawa dopuścić Cię do kursu jeżeli nie przejdziesz pozytywnie badań.
            no to przeciez mowie ze przezlam badania pozytywnie...
    • Gość: ABC Re: psychotechnika??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.14, 16:21
      Badania psychotechniczne dla kierowców.
      Cena 100 złotych.
      Warszawa lu. Modlińska 6
      531-700-182
      od 10.00 do 18.00.
      abc-szkolenia.com/psychotechnika/
    • psychosten Re: psychotechnika??? 03.12.14, 22:39
      Zapraszamy na badania psychotechniczne 7 dni w tygodniu od godz.7 rano. Zapraszamy kierowców wszystkich kategorii, taksówkarzy, przewóz osób, operatorów maszyn budowlanych ,kierowców pojazdów uprzywilejowanych , osób skierowanych przez Policje na skutek przekroczenia 24 pkt karnych oraz tych którzy prowadzili pojazd w stanie nietrzeźwości. Zapewniamy bezstresowe badania w miłej , kameralnej atmosferze. Na hasło:Gazeta 20zł rabatu.
      Zapraszamy!
      Psychosten
      ul. Łopuszańska 53 lok. 70(budynek Gerda)
      tel.606476101
      poczta@psychosten.pl
      • paulina_zielinska Re: psychotechnika??? 17.06.15, 10:18
        PSYCHOTECHNIKA24.PL
        MIŃSKA 15 Warszawa
        ZAPRASZAMY OD 8.30 do 16.00
        BEZ ZAPISÓW BEZ KOLEJEK
    • psychotechnika_targowa46 Re: psychotechnika??? 26.08.15, 14:53
      Psychotechnika Targowa 46 Warszawa, obok lekarz medycyny pracy. Załatw wszystko jednego dnia. Serdecznie zapraszamy :) 22 619 10 63
    • paulina_zielinska Re: psychotechnika??? 22.01.16, 10:44
      Psychotechnika Mińska 15 Warszawa bez zapisów od pon do pt 8.30-16.00 badania wykonujemy od ręki bez kolejek!!! 508 444 628
      • psychotechnika_targowa46 Re: psychotechnika??? 03.10.16, 15:06
        Psychotechnika Targowa 46, zapraszamy wszystkich kierowców, operatorów oraz inne osoby, które potrzebują badań psychologicznych. Codziennie, od ręki. 22 619 10 63
    • psychotechnika.pl Re: psychotechnika??? 10.11.16, 10:27
      Jeśli potrzebujesz badań psychologicznych - psychotechnicznych dla kierowców, przyjdź do nas na Mokotów - Czerniowiecka 10, Centrum - Twarda 16A. Szybko, miło, bez stresu.

www.psychotechnika.pl
      www.psychotechnika.com

501 577 279

pozdrawiam

Jacek Lech
    • oskmars Re: psychotechnika??? 04.02.17, 10:17
      MARS Szczecin - Motocyklowa Szkoła Nauki Jazdy
      Szkolimy MOTOCYKLISTÓW i MOTOROWERZYSTÓW !!!
      Jako jedna z nielicznych szkół w Szczecinie prowadzimy kursy na kategorię AM
      Nasi kursanci zdają egzamin państwowy na tym samym pojeździe, którym uczyli się jeździć ( podstawiamy nasze motocykle na egzamin w WORD Szczecin) dodatkowo w egzaminie uczestniczy instruktor, który wspiera kursanta mentalnie i duchowo co eliminuje „stres egzaminacyjny”

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka