Gość: EVAN IP: *.derby.waw.pl 13.02.08, 13:16 Mam egzamin 3 marca w Łomży. Czy ktoś z Was również? może znacie trasy egzaminacyjne, pytam bo słabo znam to miasto. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EVAN Re: Pomocy! IP: *.derby.waw.pl 13.02.08, 14:55 Nikt nie ma egzaminu w Łomży??? Nie wierzę, bądźcie ludźmi please. Odpowiedz Link Zgłoś
sowaa5 Re: Pomocy! 13.02.08, 15:44 Gość portalu: EVAN napisał(a): > Mam egzamin 3 marca w Łomży. Czy ktoś z Was również? może znacie > trasy egzaminacyjne, pytam bo słabo znam to miasto. Pozdrawiam. obawaiam sie ze cos takiego jak "trasy egzaminacyjne" istnieje tylko w wiekszych miastach typu : Krakow, Wa-wa czy Bydgoszcz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Pomocy! IP: 82.160.216.* 13.02.08, 16:30 No nie był bym tak do końca pewny. W Siedlcach np są trasy egzaminacyjne, bardzo często się powtarzają, no może nie dokładnie, ale z bardzo małymi wyjątkami. Nawet widziałem te trasy w sali konf w WORDzie na ścianie: trasy egzaminacyjne i mapki z nazwami ulic. Tak więc jest pewnie wszędzie coś takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: Pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 14:02 oj wszedzie to napewno nie... no ale jesli miasteczko jest male to czasami mozna nawet cale objechac:P i jak w takim wypadku mowic o trasie egzaminacyjnej:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EVAN Re: Pomocy! IP: *.derby.waw.pl 13.02.08, 17:05 Dzięki za podpowiedzi, ale czekam na zainteresowanie osób zdających w tym mieście lub takich, które już mają ten egzamin za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz Re: Pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 18:27 Witam tez mam tam egzamin 11 marca :) itez szukam tras wiem ze sa w necie bo przez przypadek raz znalezlismy u moejej dziewczyny w neciekiedy jeszcze nie myslslem ze bede tam zdawal a teeraz iedy tam zdaje tez niemoge znalezc :(:P zycze powodzenia odezwij sie jak ci poszlo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EVAN Re: Pomocy! IP: *.derby.waw.pl 24.02.08, 22:30 Hey. Egzamin za tydzień a ja cała w nerwach, największy problem z parkowaniem:( jeśli mogę coś podpowiedzieć, to jedno z trudniejszych skrzyżowań to Wojska Polskiego z Polową i oczywiście ronda. A jak Twoja sytuacja? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś