Gość: goska797 IP: 87.205.144.* 09.06.08, 09:47 Jutro drugie podejście.Mam dziś już starsznego stresa.Nie wiem jak to pokonac, ostatnio oblałam właśnie przez stres.Dzisiaj wszytsko mnie przeraża.ratunku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kika Re: juz jutro IP: *.chello.pl 09.06.08, 09:58 dziewczyno trochę wiary w siebie.ja zdałam za 2 podejściem wzeszły poniedziłek i też miałam wielkiego stresa, ale tłumaczyłam sobie,że jadę sama i wmwiałam sobie bądź ostrożna i mniej oczy dookoła głowy i podziałało zachowywałam sie jak by egzamintora nie było naprawdę dziła!!!a więc zycze ci powodzenia i nie daj się stres w koncu minie tylko bądź pewna siebie!!!!!! ps.daj znać jak ci poszło!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska797 Re: juz jutro IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.08, 17:55 Dzięki Kika.Dziś miałam ostatnie jazdy i po nich czuję sie dużo lepiej.Mam nadzieję ze ustrzegę się błędów jakie dziś popełniłam i jakoś dam radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska797 Re: Daj znać;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 09:11 Niestety nie tym razem.Oblano mnie bo zdaniem egzam.stworzyłam zagrożenie omijając rowerzyste dla samochodów z przeciwka.Jestem nieco innego zdania bo zmieściłam się i samochody z przeciwka minęły mnie jak juz dawno byłam na swoim pasie.Cóż widać chciał mnie oblać.Za miły nie był ale ciesze sie że dalam radę na placu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska797 Re: Daj znać;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 17:35 Nie wiem czemu mam poczucie że zdobycie tego prawka to jak walka z wiatrakami.Jednak przeżywam tą dzisiejszą porażkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: juz jutro IP: *.eranet.pl 10.06.08, 19:38 Ja mam jutro drugie podejście.i tez mam stresa. dzis popłakałam się na jezdzie.z bezsilnosci. Odpowiedz Link Zgłoś