permanentne_7_niebo 10.08.08, 16:45 Xadamie, skasowałeś blog? Dlaczego? :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xadam30 Re: Gdzie Xadam? 11.08.08, 20:57 Jestem, jestem, zaglądam tutaj czasami :-) i nie widzę Linii.F. Dopiero po tym: "...cisza normalna.." zaczaiłem, że tu się "ukrywasz". Miło, że jeszcze o mnie pamiętasz ;-) Jeśli chodzi o bloga,...jakoś tak wyszło. Założyłem stronkę www i cały czas, który poświęcałem na forum poświęcam na jej uaktualnianie. A, że sam ją tworzę, stawiam pierwsze kroki w tej dziedzinie (prawie jak kursant ;)) to "trochę" mi to czasu zajmuje. Mam taką podstronę: "ciekawe linki" i umieściłem tam link do tego Forum, bo czasami jest naprawdę ciekawie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: Gdzie Xadam? 11.08.08, 21:17 Baybe, ja Ci pomogę w aktualizacji - niedziałające, wredne, parszywe stronki mam obcykane ;D ale na HTMLe nie licz:) no właśnie dodałam Cię w zakładce do bloga (też masakra działa), chcę wejśc, a tu ni ma :( I oczywiście, że pamiętam! Myślałam, żeś już całkiem zniknął:/ Ej, ja was wszystkich pamiętam:))) Jak tam jazdy? Nawał macie? W wakacje to zawsze fest ;D Odpowiedz Link Zgłoś