Gość: miskaaaaaaaaaa IP: *.dzi.vectranet.pl 13.08.08, 16:30 czy kazdy egzaminator ma swoje "ulubione" trasy, czy wiekszośc egzaminuje w tych samych miejscach? (jakich?) jakie sa wasze spostrzezenia;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wroclawiank Re: Trasa egzaminacyjna - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 19:20 Masz umieć jeździć ogólnie na drogach, a nie uczyć się tras egzaminacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Trasa egzaminacyjna - Wrocław IP: *.wro.vectranet.pl 15.08.08, 21:03 brawo!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rakija Re: Trasa egzaminacyjna - Wrocław IP: *.lanet.net.pl 13.08.08, 19:38 zdawalam egzamin dwa razy za 1. razem mialam mega prosta trase - na Brochow, wokol osrodka po strefach 30 a potem na Brochow - kolo szpitala, zawracanie za przejazdem kolejowym i z powotem - ulice puste, zero swiatel, zero pieszych i uwalilam z wielkiej glupoty w 40miuncie egzaminu za 2, razem zdawalam o 8 rano, przejechalam najwieksze skrzyzowania miasta, stalam tez w korku na prawym pasie, a egzaminator kazal mi skrecic w lewo; przeciagnal mnie po Borowskiej, po strefach, w okolicach Dworca PKP i widzialam, ze chce mnie zmeczyc i pod koniec wydawal mnostwo polecen jedno po drugim w ostaniej chwili, ale dalam rade trasy jak widzisz sa rozne - jakbym jednak zaliczyla za 1. razem to nie bylabym zadowolona, bo z nerwow robilam strasznie glupie bledy, np. wyjechalam bez swiatel mijania:/, nie do konca spuscilam hamulec reczny:/, zawalilam najprostsze prostopadle parkowanie w miejscu, ktore sama sobie moglam wybrac - wiec tragedia, ale czulam ze egzaminator jest przychulny i przymykal oko na te bledy, dawal szanse a i tak zawalilam w najmniej spodziewanym momencie drugi raz byl o niebo lepszy (mimo ze na placu wlaczyl mi opcje 'City' w Pandzie i o maly wlos bym sie nie pogubila na luku;p) ale za to miasto, mimo ze trasa skomplikowana, poszlo gladko ufff Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko55555 Re: Trasa egzaminacyjna - Wrocław 13.08.08, 19:47 Takie pytanie, a czy egzaminator ma prawo włączać tą opcję, ja sądziłam,że sama mogę ją włączyć,a nie ktoś mi to narzuca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Trasa egzaminacyjna - Wrocław IP: *.wro.vectranet.pl 15.08.08, 21:06 egzaminator uruchamia opcję City z pilota;) hahahaha jasne że sama możesz to włączyć lub wyłączyć;) Odpowiedz Link Zgłoś