Gość: kubicowy IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.09, 22:39 Zdałem egzamin, egzaminator nie dał mi żadnego papierka, nic, podobno to normalne, ale ja sie w domu dopiero kapnąłem, ze to chyba jakiś przekręt... Dostaliscie zaświadczenia???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernadetalos85 Re: Zdałem exam, co dalej?????? 13.01.09, 22:46 witaj:) ja tez zdałam i nie dostałam zadnego zaswiadczenia;) co Ci przyszło do głowy?:) lepiej idz do Wordu i zapałac za wydanie prawka:)) i nie zastanawiaj sie nad niczym:) Ps gratuluje i szeroooooookiej drogi zyczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Zdałem exam, co dalej?????? 13.01.09, 22:49 wszystko w porzadku jak sie zda to nic sie nie dostaje. w Warszawie jest tak, ze osrodek egzaminacyjny wysyla dokumenty do wydzialu komunikacji i tam sie odbiera dokument. Dowiedz sie jaka jest procedura u Ciebie. Gratuluje i szerokiej drogi Odpowiedz Link Zgłoś
toyota08 Re: Zdałem exam, co dalej?????? 13.01.09, 23:00 Jak nie dostałeś takiego cienkiego, sporego papierka to oznacza, że teraz dostaniesz duży mniejszy i o wiele bardziej sztywny. Chyba nie wolałbyś tego dużego? Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: Zdałem exam, co dalej?????? 14.01.09, 07:48 Gratsy i potwierdzam - nic się nie dopstaje. Chociaż to głupie - każda czynność nieomal to odrębny papier, a jak zrobisz tą najważniejszą, to nie masz potwierdzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
natali101 Re: Zdałem exam, co dalej?????? 14.01.09, 11:21 moje już się drukuje, dziś opłaciłam 70,50zł za tydzień Pani zaprosiła po odbiór czyli czekam równe 14 dni od zdania do odebrania. Pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubicowy Re: Zdałem exam, co dalej?????? IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.09, 14:23 Dzięki, uspokoiliście mnie. A gdzioe to mam zaplacić - w WORDzie czy w Urzędzie Komunikacji (mieszkam w innym miescie niż WORD)? Odpowiedz Link Zgłoś
bernadetalos85 Re: Zdałem exam, co dalej?????? 14.01.09, 14:30 z tego co wiem, to Word do trzech dni od zdania egzaminu ma obowiązek poinformowac "Twoj" Wydział Komunikacji- czyli powinienes isc do WOrdu i tam zapłacic, a po upływie trzech dni mozesz zapłacic w swoim Wydziale Komunikacji- przynajmniej tak mi tłumaczyła pani w okienku, ale lepiej zadzwon do Wordu i sie zapytaj,bo moze w Twoim są inne procedury.pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Zdałem exam, co dalej?????? 21.01.09, 16:43 Żeby nie mnożyć wątków, to zapytam tu. Na stronie pwpw.pl mam info 'Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne' i teraz pytanie: płacę przy odbiorze, czy muszę zapłacić teraz? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Zdałem exam, co dalej?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 16:53 Przy odbiorze. Status ten by się nie pojawił, gdyby trzeba było zapłacić przed wysłaniem dokumentów do PWPW. Odpowiedz Link Zgłoś