Gość: Aga IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.02.09, 21:19 życie jest piękne..................................................a najpiekniejsze za kółkiem.:)))))))))))i bez L Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniamamamarty Re: życie jest piękne 03.02.09, 21:31 tia, pod warunkiem, że nie jeździ się po Naszej Kochanej Stolicy... Odpowiedz Link Zgłoś
suuhy2319 Re: życie jest piękne 04.02.09, 22:33 > tia, pod warunkiem, że nie jeździ się po Naszej Kochanej Stolicy... W Łodzi wcale nie jest lepiej... Może nawet gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Gratsy! ;) 03.02.09, 22:26 Taaaak potwierdzam - życie jest piękne!!! Z Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: Gratsy! ;) 03.02.09, 22:26 Zwłaszcza moje ;D I to z L i to bez L na dachu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: Gratsy! ;) 03.02.09, 22:29 www.wrzuta.pl/audio/sr5xpI52et/ Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: życie jest piękne 03.02.09, 22:35 Już mówiłam, że moje jest najpiękniejsze? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: życie jest piękne 03.02.09, 22:43 W moim są prawie same chwile:) Kurde, spełniam się, powaga. Nie tylko w autku:) Odpowiedz Link Zgłoś
eliiii Re: życie jest piękne 03.02.09, 22:55 Powiało optymizmem, tak trzymać!!!:) P.S. Moje życie też jest piękne- staliwa, żeliwa, stopy odlewnicze, korozja metali, mechanika płynów- to też jest piękne...aaaaaa już nie wyrabiam;D Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: życie jest piękne 04.02.09, 19:25 eliiii napisała: > ...... też jest piękne- staliwa, żeliwa, stopy odlewnicze, > korozja metali, mechanika płynów- to też jest piękne...aaaaaa już > nie wyrabiam;D > ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ A ruchy frykcyjne ??? (powietrza) ps. Czyżbyś z MEL-em się kolegowała ? Odpowiedz Link Zgłoś
eliiii Re: życie jest piękne 04.02.09, 19:57 w357 napisał: > > A ruchy frykcyjne ??? > (powietrza) uuuuummmmmm, to też jest piękne... oczywiście ruchy powietrza:) > ps. > Czyżbyś z MEL-em się kolegowała ? Z lotnictwem nie mam nic wspólnego, wręcz przeciwnie, tak to ujmę:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniamamamarty Re: życie jest piękne 03.02.09, 22:54 toyota08 napisała: > W życiu piękne są tylko chwile. a jedna z tych pięknych to jak Egzaminator mówi-egzamin zakończony z wynikiem pozytywnym:))) No przyznam się wreszcie, obiecałam mężowi, że jak zdam to zrobie na placu manewrowym "taniec Osiołka na księżycu" ( Ci co ogladają z dziecmi Kubusia Puchatka, wiedzą jak trudno taki przeprost w kolanach osiagnąć)i zrobiłam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: życie jest piękne IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.02.09, 18:01 Piekne Laski co maja piekne życie i chwile........Ale super nareszcie powiało wiosną........:):):):):):):Ja tez jestem szczęśliwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
eliiii Re: życie jest piękne 09.02.09, 22:00 A właśnie, że nie jest........:( bez L zwłaszcza......... ......o staliwach niestopowych nie wspominając:)..... załamka...... Odpowiedz Link Zgłoś
mdrive Re: życie jest piękne 09.02.09, 22:08 ... "......o staliwach niestopowych nie wspominając:)" ??????????? o co biega z tymi staliwami? :) " > A właśnie, że nie jest........:( bez L zwłaszcza........." Zawsze można "L" kontynuować, nawet z prawkiem w ręku. "Show most go on" Odpowiedz Link Zgłoś
eliiii Re: życie jest piękne 09.02.09, 22:12 ...takie małe nawiązanie do mojego poprzedniego wpisu w tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: życie jest piękne 10.02.09, 07:28 A właśnie, że jest!!! ;D Zwłaszcza z L Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: życie jest piękne IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.02.09, 20:14 A ja uważam że życie jest przepiękne:):):):):):)przecudne:) Odpowiedz Link Zgłoś