Dodaj do ulubionych

Papier po egzaminie

24.03.09, 13:28
Zdałem dzisiaj kat. B w Poznaniu. Generalnie szło mi słabo na mieście, ale
dojechałem sam do ośrodka. Egzaminator-mruk powiedział tylko "wynik
pozytywny", wyszedł z auta i zniknął.

Nie powinien dać mi jakiegoś papieru poświadczającego że zdałem?

Chciałbym mieć to czarno na białym, bo może się przesłyszałem, a przy
składaniu wniosku o wydanie prawka nawet nic nie sprawdzali.
Obserwuj wątek
    • aiczka Re: Papier po egzaminie 24.03.09, 13:36
      Nie, chodzi właśnie o to, żebyś przez trzy tygodnie się zastanawiał, czy dobrze
      słyszałeś ^_^. Większość tak ma ^_^.
      • Gość: gość Re: Papier po egzaminie IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.09, 14:04
        ja osobiście dostałam kartkę po zdanym egzaminie.W mieście, w którym zdawałam niektórzy egzaminatorzy dają te karteczki chyba na pamiątkę:)
        • Gość: . Re: Papier po egzaminie IP: *.lot.pl 24.03.09, 14:10
          Gość portalu: gość napisał(a):

> ja osobiście dostałam kartkę po zdanym egzaminie.W mieście,
          > w którym zdawałam
          > niektórzy egzaminatorzy dają te karteczki chyba na pamiątkę:)

TAK !
          Na Pamiątkę po zdanym
          z wynikiem NEGATYWNYM.
          • Gość: gość Re: Papier po egzaminie IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.09, 14:32
            zdawałam 3 razy i mam 3 kartki w domu:)ostani egzamin zakończyłam wynikiem POZYTYWNYM.Pozdrawiam
            • Gość: gruba77 po egzaminie z wynikiem poz.nie dostajemy kartek!! IP: *.centertel.pl 24.03.09, 16:32
              pierwsze slysze,ze ktoś po egzaminie z wynikiem pozytywnym dostał
              papier!!!!!!!!?????ja dostalam ją 4 razy,ale po egzaminach z
              wynikiem negatywnym!!!!!jak zdasz to nie dostajesz zadnej kartki!!!!!
              pierwsza osoba ktorą znam,co dostala papier po egzaminie
              pozytywnym!!!!!!!

• Gość: bol Re: po egzaminie z wynikiem poz.nie dostajemy kar IP: *.tpi.pl 15.06.09, 14:20
                No to znasz już dwie. Pozytywny i kartka - 'Arkusz przebiegu egzaminu praktycznego'.
              • Gość: melatrela Re: po egzaminie z wynikiem poz.nie dostajemy kar IP: *.89.71.82.static.crowley.pl 21.08.09, 16:40
                ja tez wczoraj zdałam i tez mam kartkę ;)
                o booosze chyba, że się przesłyszałam ;)
              • Gość: rozwalkompa Re: po egzaminie z wynikiem poz.nie dostajemy kar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 16:38
                Dzisiaj zdawałem, wróć... zdałem :) i też dostałem kartkę.
                • Gość: aga Re: po egzaminie z wynikiem poz.nie dostajemy kar IP: *.pl 20.10.10, 09:23
                  Ja zdawałam wczoraj i zdałam i kartkę też dostałam :)
                  • Gość: marcin Re: po egzaminie z wynikiem poz.nie dostajemy kar IP: *.play-internet.pl 30.12.11, 12:34
                    ja też, mila pamiątka, zwłaszcza jak jest jedyną taką z wynikiem POZYTYWNYM
              • Gość: AAA Re: po egzaminie z wynikiem poz.nie dostajemy kar IP: *.gorzow.insant.pl 06.08.14, 14:53

CO TY ZA GŁUPOTY PISZESZ? POPIERASZ SWOJE ZDANIE TYLKO SWOIM PRZYPADKIEM I U[IERASZ SIE ZE TAK JEST, JA ZDALEM I DOSTALEM KARTKE Z WYNIKIEM POZYTYWNYM
    • Gość: p7 nie /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 17:00
    • Gość: miś Uszatek Re: Papier po egzaminie IP: *.icpnet.pl 24.03.09, 17:20
      To się ciesz, że nie zostawił Ci na pamiątkę żadnej kartki.... bo kartkę dostaje
      się jedynie jeśli OBLEJESZ egzamin, jeśli egzamin jest zdany, na pewno nic nie
      zostawia Ci na potwierdzenie!

Sam to przechodziłem, po całym tym szoku i radości, nastał moment zwątpienia czy
      aby na pewno dobrze usłyszałem ;-)
      • marta3434 Re: Papier po egzaminie 24.03.09, 19:27
        dokładnie ! nic dodać , nić ująć :-)
        • sekretlaury Re: Papier po egzaminie 24.03.09, 19:44
          no wlasnie, ale to troche dziwne, nie uwazacie? tak samo jak placilam w WORDZIE
          za prawko tez nie dostalam zadnego pokwitowania... powinni jednak dawac jakies
          zaswiadczenie czy cos...
          • w357 Dziwne ? 24.03.09, 20:06
            sekretlaury napisała:

> no wlasnie, ale to troche dziwne, nie uwazacie?
            > tak samo jak placilam w WORDZIE
            > za prawko tez nie dostalam zadnego pokwitowania...

Że co Proszę ???
            Płaciłaś w WORD ?
            Czy w Agencji "Bankowej" na terenie WORD ?
            To jest duuuuuża różnica !!!!
            Przecież nikt nikomu nie karze płacić w tych Agencjach !!!
            Jeżeli masz konto Bankowe z dostępem przez Internet do opłaty możesz
            dokonać we własnym domeczku.
            Wystarczy wydrukować kopie z takowego przelewu i będzie on
            zaakceptowany przez WORD (prawdopodobie po sprawdzeniu
            przez "Księgowego")....

Nieznajomość Prawa może przyspożyć wielu osobom
            wiele różnych problemów :-)
            • sekretlaury Re: Dziwne ? 24.03.09, 20:11
              no tak, bo ze mnie wlasnie jest taka ciapa w tych sprawach... Placilam w kasie,
              tam gdzie sie tez placi za egzamin i nie dostalam pokwitowania... Tak mnie
              ezaminator poinstruowal... czyli maly problem...?
              • jussi25 Re: Dziwne ? 24.03.09, 23:07
                Ja też płaciłam w WORDzie w okienku i nie dostałam pokwitowania. A
                dzisiaj odebrałam prawko, więc to chyba normalne, że nie dają
                pokwitowań.
        • Gość: kazia Re: Papier po egzaminie IP: *.xdsl.centertel.pl 28.10.12, 11:56
          zdałam egzamin i dostałam kartkę z przebiegiem egzaminu i wyraźnym napisem wynik POZYTYWNY.
        • Gość: kazia Re: Papier po egzaminie IP: *.xdsl.centertel.pl 28.10.12, 11:56
          zdałam egzamin i dostałam kartkę z przebiegiem egzaminu z wyraźnym napisem wynik POZYTYWNY.
      • zabkaa24 Re: Papier po egzaminie 16.10.10, 13:07
        Nie koniecznie. Widać zależy od ośrodka i egzaminatora. Ja zdawałam w Poznaniu (również) i zarówno przy niezdanych jak i przy zdanym już potem egzaminie dostałam papier.
      • Gość: tomi Re: Papier po egzaminie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.11, 19:37
        Ale jesteś idiotą

większość osób dostaje kartkę z potwierdzeniem i nie ważne czy zdałeś czy nie.
        Po co by pisało na kartce (drukowanej) Wynik egzaminu: (tutaj wpisuje egzaminator)
        a nie od razu: WYNIK NEGATYWNY ?
        właśnie po to że egzaminator wpisuje albo poz. albo negat.

na drugi raz jak masz coś napisać to przemyśl to 2 razy i nie pisz nic.
    • sekretlaury Re: Papier po egzaminie 25.03.09, 19:04
      ja tez zdalam niedawno egzamin i czekam na dokument, jakie groza mi konsekwencje
      jesli mnie zlapia do czasu az dostane prawko?? chyba mi go nie zabiora....?
      • Gość: .... Re: Papier po egzaminie IP: 195.242.90.* 26.03.09, 10:16
        Myślisz,że nie zabiorą ci tego co nie masz? Mylisz się !
        • Gość: sekretlaury Re: Papier po egzaminie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 17:46
          czyli lepiej nie ryzykowac?
          • Gość: p7 Re: Papier po egzaminie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 18:29
            nie zabiorą, wybulisz 500. kurde, 16 odp. na pytanie, które można
            załatwić 1 odp:)
    • Gość: skilers Re: Papier po egzaminie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 18:19
      Witam mam podobną sytuację dzisiaj 17 czerwca zdawałem egzamin praktyczny i
      dojechałem z egzaminatorem spowrotem do ośrodka lecz nie dosłyszałem czy zdałem
      egzamin dał mi kartkę (trochę inna niż za moim pierwszym razem 29 kwietnia)gdzie
      są na placu manewrowym zznaczone same poz. a na mieście mam 4 negatywne a na
      samym dole kartki w uwadze pisze POZ. i nie wiem z tego stresu co to ma być
      • Gość: Gosia Re: Papier po egzaminie IP: *.chello.pl 17.06.09, 18:30
        Ja dziś zdałam, to było moje 4 podejście, i dostałam kartke z
        zaznaczonymi manewrami i ogólnie opisaną moją jazdą. Na dole kartki
        przy podpisie jest napisane pozytywny. Dostałam oryginał,
        egzaminator zostawił sobie kopie. Oczywiście oznacza to, że
        zdałam :D.
        Pozdrawiam.
        • Gość: innowacja Re: Papier po egzaminie IP: *.t-mont.net.pl 17.06.09, 18:46
          tak bo od czasu tych zmian maja juz dawac kartki czy se zdalo czy
          nie.
          taka innowacja ;)
          • kamelka76 Re: Papier po egzaminie 17.06.09, 23:13
            No i niestety w dniu 09.06 określenie "karta porażki" wzięło w
            łeb :)
            • Gość: tamaja Re: Papier po egzaminie IP: *.static.espol.com.pl 08.07.09, 15:38
              Ja zdalam 6 lipca i tez dostalam kartke z wynikiem pozytywnym:)
    • kelle1986 Re: Papier po egzaminie 08.07.09, 19:27
      A co robiliscie zle a mimo tego zdaliscie egzamin?
      • Gość: SSSSSSSS Re: Papier po egzaminie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 19:38
        Co zrobiłam źle?
        Jak dowiedziałam się, że zdałam, to chciałam poczęstować egzaminatora KOSTKĄ
        czekolady xD
        A on na to: Nie przyjmuję łapówek!
        Do teraz mi głupio :D
        • Gość: cala naga prawda Re: Papier po egzaminie IP: *.t-mont.net.pl 08.07.09, 20:54
          a ja swojego wycalowalam ;)

dzis tez bym tak zrobila ;)
        • Gość: melatrela Re: Papier po egzaminie IP: *.89.71.82.static.crowley.pl 21.08.09, 16:44
          a ja dałam buziaka z radości(mam nadzieje, że się nie nagrało)- prawko było moim
          marzeniem- miałam super egzaminatora :)))
      • Gość: onizuka Re: Papier po egzaminie IP: *.aster.pl 16.07.09, 23:36
        chcialem przejechac na czerwonym ze stresu...:(zaraz za czerwonym byl
        znak stop i z tego wszystkiego wlasnie tym znakiem sie zasugerowalem i
        usilowalem podjechac do linii zatrzymania.egzaminator dal lekko po
        hamulcu, dokonczylem hamowanie juz sam - a spojrzal sie na mnie tak ,
        ze widac bylo mord w oczach.ale ogolnie facet byl spoko i naprawde NIE
        CHCIAL mie oblac.wiec nie oblal:) a po wyjsciu z samochodu...ucalowalem
        asfalt na Odlewniczej:)oczekujacy na egzamin mieli pompe z tego :)))
        • Gość: Magda Re: Papier po egzaminie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.09, 14:48
          Ja równiez po zdanym egzaminie otrzymałam karteczke z przebiegu
          jazdy w wynikiem pozytywnym,Bardzo dobrze , ze zaczeli dawac cos
          takiego.
          Pozdrawiam przyszłych kierowców i polecam swojego instruktora
          rewelacyjny człowiek info po frytaszi2100@wp.pl
          • Gość: Natala Re: Papier po egzaminie IP: *.petrus.pl 25.02.10, 12:48
            A jak juz zdałas egzamin praktyczny i dostałaś kartke z wynikiem pozytywnym to
            wtedy tylko czekasz na odbiór prawa jazdy czy wczesniej musisz gdzies
            potwierdzic ze zdałaś?
            • dystansownik Re: Papier po egzaminie 25.02.10, 14:55
              Nic nie trzeba potwierdzać, oni sami sobie formalności już załatwiają. Od
              wyjścia z samochodu czeka się już tylko na odbiór prawka z urzędu.
    • Gość: Ala Re: Papier po egzaminie IP: *.toya.net.pl 09.10.10, 15:58
      Ja też zdałam i dostłam kartkę.
      Przeciez masz podstawę do kierowania samochodem wtedy jak nie masz jeszcze dokumentu prawa jazdy.

Gdzie wy zdajecie,że kartek nie macie... ;\
      • Gość: tsa5 Re: Papier po egzaminie IP: 87.205.146.* 09.10.10, 16:33
        arkusz przebiegu egzaminu jest tylko arkuszem. Dokumentem uprawniającym do kierowania jest prawo jazdy a te wydaje starosta a nie egzaminator :)
        • Gość: aga Re: Papier po egzaminie IP: *.lanet.net.pl 18.10.10, 17:41
          Zdałam egzamin za drugim razem: po pierwszym nieudanym podejściu dostałam papier z potwierdzeniem negatywnego wyniku a po drugim, zdanym egzaminie ten sam wypełniony arkusz ale z zapisanym wynikiem pozytywnym.
    • permanentne_7_niebo Re: Papier po egzaminie 20.10.10, 16:45
      nie n/y pisałam w 2009.
      Teraz dopstaję się kartkę formatu A4, egzaminator przechowuje jej kopię.
    • iza9919 Re: Papier po egzaminie 21.10.10, 16:46
      ja po zdanym egzaminie dostałam papier z wynikiem pozytywnym
      • Gość: Krzychu Re: Papier po egzaminie IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.11, 10:21
        Obecnie kartki z przebiegu egzaminu są wydawane każdemu i temu co zdał i temu co nie zdał, różnią się jedynie wpisem negatywny lub pozytywny. Ja osobiście zdałem egzamin na kat A i dostałem kartkę z wynikiem pozytywnym, 3 tyg później odebrałem prawo jazdy w UM.
      • Gość: lili Re: Papier po egzaminie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 12:34
        WORD Wrocław - po egzaminie z wynikiem negatywnym jak i pozytywnym dostaje się oryginał Arkusza przebiegu egzaminu praktycznego - z podpisem i pieczątką egzaminatora oraz wynikiem egzaminu. Kopię egzaminator zatrzymuje.

Opłatę za prawo jazdy zrobiłam w agencji PKO na terenie WORDu - wypełnia się przekaz, kopię dostaje się jako potwierdzenie. Zanim jednak przyjęto ode mnie wpłatę, poproszono mnie w tym okienku o okazanie Arkusza. Kopię przelewu oddałam od razu pani w okienku WORD. Im szybciej tym lepiej, po tygodniu poszłam do urzędu odebrać moje prawko :) Oczywiście musiałam w kasie urzędu zapłacić 10 zł opłaty administracyjnej - złodziejstwo na każdym kroku :) Bez tego by prawka nie wydali :)

A mój oryginał Arkusza z wynikiem pozytywnym przechowuję na pamiątkę w okładce za prawem jazdy :) i jest to najpiękniejsza kartka formatu A4 jaką kiedykolwiek dostałam :)
        • Gość: cwana Re: Papier po egzaminie IP: *.iap.pl 03.04.12, 17:30
          hej . ja wczoraj zdawalam prawko . co prawda zdalam chociaz myslalam ze bedzie inaczej bo juz na samym poczatku egzaminator mi powiedzial czy glupka robie z niego czy z siebie . a bylo to przy tym jak kazal mi pokazac gdzie sie plym do chlopnicy leje <pokazalam dobrze , chcialam zaznaczyc> . potem kazal mi ustawic lusterka wiec ok , nastepnie mowi: prawe lusterko do gory . to mu mowie ze lusterko ustawiam pod siebie , ale kazal wiec dalam<i przez niego nic w tym lusterku nie widzialam> , wyjazd z placu - zapytal sie czy wszystko wł , okazalo sie ze swiatla nie . no to mysle -JUZ OBLALAM .
          lecz jazda toczy sie dalej . kolejna akcja . egzaminator mowi ze w czasie jazdy nie mozna trzymac noge na sprzegle . a ja na to ze nawet tego sprzegla nie dotykac tylko trzymam w pogotowiu . o n prawie z krzykiem ze mam dac po lewo . wiec dalam dla spokoju .
          na 99% pewna jestem ze na bank mnie uleje . jeszcze w miedzyczasie kierunkowskazu nie dalam . ehh ..

zaczelam miec gdzies to prawko , nucilam sobie piosenke , mowilam sama do siebie . po prosty mi przestalo zalezec . nawet nie wiem w ktorym momendzie wjezdzalam do bramy do MORDU . zaparkowalam on mi mowi WYNIK EGZAMINU POZYTYWNY i dal mi karteczke. ja patrze na niego pytajaca , on ze jak mi cos nie odpowiada zebym kartke oddala i zmieni na negatywny . powiedzialam ze nie trzeba, powiedzialam dowidzenia i wyszlam . nawet mu nie podziekowalam .
          mysle ze zdalam tylko dlatego ze mialam go totalnie w 4literach . a najlepsze nr komputera 13 , nr auta 7 ;)
          ale zdanie prawka za 1razem jest !!! :)
          • Gość: Tomo Re: Papier po egzaminie IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.12, 18:24
            Ja mam pytanie Bo Egzaminator mi pogratulował dał papier po egzaminie ale mam w jedym punkcie zakreślone dwa negatywne ale ogólny jest Pozytywny o co w tym chodzi ???????????
            • Gość: Qwe Re: Papier po egzaminie IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.12, 20:57
              To chyba jest tak, że to są dwa dozwolone błędy więc liczy się P jak pozytywny.
    • Gość: ABC Re: Papier po egzaminie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.12, 11:09
      Na nowych zasadach teraz dają.........
      ---------------------------------------------------------------------------------------------------
      ADR
      • Gość: Kasia: ) Re: Papier po egzaminie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.12.12, 19:27
        Ja tez miałam dziś egzamin i dostałam kartkę ze egzamin pozytywny . egzaminator powiedział mi ze to na pamiątkę .
        na negatywnym wcześniej tez dostałam .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka