Gość: agonos Re: Seks po studencku IP: *.slupsk.vectranet.pl 29.08.10, 12:47 7 lat studiowałem (2 kierunki, z czego jeden nieukończony), i o czymś takim jak w tym artykule to ciągle się słyszało. No i w tym tkwi cały sekret: SŁYSZAŁO SIĘ. Ale osobiście przez te lata spotkałem 2 (dwie) osoby, które pasowałyby do wizerunku studenta lansowanego przez ten, i jemu podobne teksty. Nawiasem mówiąc, oboje zakończyli swe studenckie kariery dłuuugo przed magisterką. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dymecki Re: Seks po studencku IP: *.realestate.net.pl 29.08.10, 14:54 haha nie rozumiem po co ten artykuł, przecież seks dla kazdego jest sprawa indywidualna, jak zrobicie z tego publiczna orgie to nikogo juz to nie będzie cieszyć... Jacek ja juz jesteś dziennikarzem to poruszaj jakieś ważne sprawy... żeby był z Ciebie pożytek, bo jak narazie to marnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Seks po studencku IP: *.chello.pl 30.08.10, 10:58 jako studentka twierdze, że ten artykuł to bzdura! owszem, są tacy studenci, ale to bardzo mały odsetek. większość ma stałych partnerów albo jest samotna. Odpowiedz Link Zgłoś
kotecka1 Re: Seks po studencku 03.09.10, 10:29 Zwierzęta, pozbawione rozumu, godności, szacunku dla innych. Poprostu bezmyślna, zdegenerowana dzicz. To taki odpad ludzki, wymagający szybkiego recyklingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areqdt Re: Seks po studencku IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 03.09.10, 12:21 Czyżby ktoś tym artykułem chciał podnieść przyrost naturalny promując takie zachowania? Autor naoglądał się amerykańskich filmów o 30to letnich nastolatkach. Takie zachowania jak tu, to raczej na wiejskich potupajkach można spotkać, a nie na uczelni wśród inteligentnych ludzi, u których rozum idzie w parze z rozsądkiem. Są też i RZADKIE wyjątki i o nich chyba mowa. areqdt - jeszcze rok temu student. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: none Re: Seks po studencku IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 03.09.10, 12:28 "ktoś" dobrze napisała. Cały atrakcyjny "towar" przychodzący na studia ma już stałych partnerów. Ciężko jest kogoś fajnego atrakcyjnego i wolnego spotkać. Zostają tylko nieliczne ochłapy. Być może o nich jest ten artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Seks po studencku IP: *.user.msu.edu 03.09.10, 20:41 Jak to studenci mają dużo wolnego czasu? Chyba zaoczni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Candin Re: Seks po studencku IP: *.204.67.202.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.04.11, 12:14 pic na wodę:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Seks po studencku IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.09.11, 18:41 Ani nie spotkałam takich ludzi, ani sama nie prowadzę na studiach rozpustnego trybu życia - nie upijam się często i mam od dawna stałego partnera. NIE DAJMY SIĘ ZWARIOWAĆ! Owszem, seks dla większości nie jest tematem wstydliwym i nie boją się lubić współżycia ani eksperymentować, ale to wcale nie znaczy że szaleją poza swoimi związkami! Odpowiedz Link Zgłoś