Gość: gabi IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.04, 19:21 Wiecie moze jakie byly zagadnienia w poprzednich latach na maturze z wosu. Zastanawiam sie nad wyborem tego przedmiotu. Czy strasznie trudne byly poprzednie egzaminy z tego ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alek Re: matura z wosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 15:32 Nie znam zagadnień. najważniejszt to kupić sobie informator z WOSu. Ja popieram Twój wybór, zamierzam pisać Wos jako drugi po historii wybrany przedmiot. Szczerze to myślę, że niepotzrebne Ci są tematy z ubiegłych lat, musisz po prostu przeczytać podręcznik i znać się na wydarzeniach gospodarczo- politycznych. POZDROWIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
karel_f Re: matura z wosu 08.08.04, 13:17 Gość portalu: gabi napisał(a): > Wiecie moze jakie byly zagadnienia w poprzednich latach na maturze z wosu. > Zastanawiam sie nad wyborem tego przedmiotu. Czy strasznie trudne byly > poprzednie egzaminy z tego ? > pozdrawiam Dla ludzi "z branzy" nie sadze, aby WOS byl szczegolnym problelem. Polityka interesuje sie od 11 roku zycia (tak! tak!), na maturze zdaje WOS i HISTORIE. Wielu ludzi nie ma pojecia jaki przedmiot wybrac i idzie na egzamin z WOSu... (materialu do przerobienia jest stosunkowo niewiele) a tymczasem okazuje sie, ze Ci ludzie nie orientuja sie jakie partie sa na polskiej scenie politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REWARD Re: matura z wosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 13:27 Alek a ty na co sie wybierasz i gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: DO REWARDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 14:46 Zamierzam wybrać jeden z czterech kierunków Wydziału Dziennikarstwa i Nauk Politycznych w Warszawie(UW) podaję kierunki: 1.Dziennikarstwo i komunikacja społeczna 2.Politologia 3.Stosunki Międzynarodowe 4.Europeistyka Napisz to pogadamy normalnie gg 94 92 131. Wiem, że wybierasz się na Prawo, ja też o tym myślałem, ale znam kilka osób co zaliczyły ten kierunek z całkiem przyzwoitymi ocenami, a nie mają aplikacji. Napisz jaki masz plan awaryjny, najlepiej na gg. Odpowiedz Link Zgłoś