Dodaj do ulubionych

Niestety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22.11.10, 19:11
już witałam się z gąską...
zdobyłam 404 głosy i w naszym 5-mandatowym okręgu zajęłam 5 miejsce, wyprzedzając kandydata z PO. To jednak nie da mi mandatu radnej, ponieważ komitet WWS w skali dzielnicy nie przekroczył wymaganego progu. Moje zwyciestwo zabrała PO.
Oficjalnych wyników jeszcze nie ma, ale nadzieja zgasła.

Nie mniej, dziękuję serdecznie wszystkim, którzy oddali na mnie swój głos.
Obserwuj wątek
    • marylalysiak Re: Niestety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.10, 19:44
      Nie martw się za cztery lata pójdzie jeszcze lepiej, nie bądź iskierką ,która teraz gaśnie trzeba zakasać rękawy i działać w pełni tego słowa znaczeniu przed Tobą 4-ry lata ciężkiej pracy na rzecz wspólnoty Muranów.
      Głowa do góry to co nas nie zabije doda nam siły.
    • kugorki Re: Niestety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.10, 21:00
      dawaj się poznać, to za 4 lata będzie sukces!
    • el_condorpasa Re: Niestety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.11.10, 22:51
      warszawianka_jedna napisała:

> już witałam się z gąską...
      > zdobyłam 404 głosy

dziwne bo tutaj: wybory2010.pkw.gov.pl/owk/pl/146510/2c9682212bd3144c012bd60afa825956.html?kandydat=2c9682212bd3144c012bd65013c46ce5
      napisane jest, że zdobyłaś 368 (wyniki na godzinę 22:50 22.11.2010) Skąd więc taka różnica?
      • warszawianka_jedna Re: Niestety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.11.10, 10:19
        dodaj 38 głosów z Niskiej, to będzie 406.
        Zdobyłam największą ilość głosów z całej WWS w Śródmieściu. Gdyby w innych okręgach były równie dobre wyniki, to może byśmy dostali mandat. To byłby pierwszy mandat w życiu, który by mnie ucieszył ;-)
    • kropkaa Re: Niestety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.11.10, 00:33
      :( ;( ;( Buuuuuuu...
      A taką w Tobie nadzieję pokładaliśmy.
      Szkoda.
      Mnie ręka świeżbiła wczoraj, by państwu głosującym (jakoś długo się zastanawiali) pokazać palcem, gdzie postawić krzyżyk;)
    • warszawianka_jedna Re: Niestety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.11.10, 19:02
      no cóż, pierwsze koty za płoty.
      Będziemy kontynuować akcję "Muranów jest najważniejszy", hi, hi.
      Myślę, że dzięki moim przyzwoitym wynikom, stałam się osobą bardziej rozpoznawalną również w kręgach wybranych radnych. Mam nadzieję, że to pomoże w nam w działalności SM i w rozwiązywaniu codziennych problemów Muranowa.
      • marylalysiak Re: Niestety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.11.10, 23:21

> Myślę, że dzięki moim przyzwoitym wynikom, stałam się osobą bardziej rozpoznawa
        > lną również w kręgach wybranych radnych. Mam nadzieję, że to pomoże

Jak wychylisz sie za szereg to cię potraktuja odpowiednio
    • aankaa już był u płota 23.11.10, 23:32
      > już witałam się z gąską...

a teraz pytanie na dziś - kto posprząta plakaty itp rozwieszone / częściowo pozrywane / walające się po chodnikach
      robią to sami kandydaci ? ich komitety ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka