Dodaj do ulubionych

Dziennikarstwo - kierunki, studia, miasta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 20:12
Czy ma ktoś może spis uczelni, na ktorych jest dziennikarstwo, jako studia magisterskie?

Dzieki wielkie!
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • paulinka1986 Re: Dziennikarstwo - kierunki, studia, miasta 30.09.04, 21:33
      www.wiw.pl/szkoly/studia.asp?id1=4&id2=3 dobra wyszukiwarka:))
      • Gość: Alek Re: Dziennikarstwo - kierunki, studia, miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 14:07
        Ta wyszukiwarka może jest dobra, ale na UW znalazłem błędy na wyżej podanej
        stronie. Zwróć uwagę na kryteria - trochę się różnią. Tylko które są prawdziwe?

www.uw.edu.pl/pl.php/aktual/rek0506/z1dzien.html?p=dks1#dks1
        • k.asia Re: Dziennikarstwo - kierunki, studia, miasta 02.10.04, 12:54
          a znacie jakieś dobre kursy na dziennikarstwo ? Wybieracie się na jakieś ?
          PZDR
          • Gość: Alek Re: Dziennikarstwo - kierunki, studia, miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 18:14
            Ja na kursy żadne się nie wybieram. A gdzie chcesz zdawać na te dziennikarstwo.
            Bo ja na UW.
      • Gość: nuffka Re: Dziennikarstwo - kierunki, studia, miasta IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 02.10.04, 13:02
        Jest jeszcze na Uniwersytecie Warminsko-Mazurskim. To sa studia magisterskie.
        Na Uniwersytecie Rzeszowskim, o ile sie nie myle. No i reszta to tam, gdzie
        jush Ci napisali. Pozdro Pa :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka