Gość: maturzystka IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 21:52 ?????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: summer18 Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.netcontrol.pl 18.09.04, 23:14 ja zdaje 4 - 2 na podstawowym i 2 na rozszerzonym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lara2004 Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.net / *.bielszowice.net 27.09.04, 19:08 polski angielski historia wos-wszystko rozszezrone. Mialam zdawac bez historii bo na socjologie na us tego nie licza ale w sumie zawsze to dodatkowe punkty no i otwierajaja mi sie drzwi na kierunki na ktorych trzeba zdawac historie-w koncu piszejako 4 przeddmiot jak nie zdam tego a reszte tak to i tak zaicza mi mature a to zawsze dodatkowe punkty-ryzyk fizyk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yennefer from hell Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 11:33 polski, francuski, angielski, biologia, wos- 5 przedmiotów, wszystkie na rozszerzonym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JEEEEEEEEEEjciu... Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 11:37 Jezu Chryste!!!jak tak czytam wszystkie posty to az mi sie slabo robi!!ludziska kochane!DLACZEGO???!!5-6 przedmiotow??!!toz to katastrofa!ja zdaje polski historia i ang-rozszerzone i mam swieta nadzieje ze wystarczy!na stronach uniwerki podaja co i z czego sie wymaga..i szczerze mowiac nie sp[otkalam sie z taka liczba..prosze powiedzcie ktos ze sie ze mna zgadza..proooosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienka_86@tlen.p Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 13:12 zdaje cztery z czego tylko jeden na rozszerzonym ... bo tylko tego potrzebuje ...poza tym uczelnie na ktore skaldam punktuja certyfikaty jezykowe..wiec to wystarczy jak dla mnie...chyba lepiej mniej a dobrze ...a w ciagu pieciu lat jak ktos jest ambitny moze sobie zdawac kolejne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 20:28 czy jest ktoś kto zdaje 3 przedmioty? proszę wpisujcie się!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 21:00 trzy przedmioty to samobójstwo... chyba że masz bogatego sponsora na całe życie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 08.10.04, 21:12 no.. ja zdaję tylko 2: polski- podstawowy i geografia- rozszerzony. z języka jestem zwolniona. aha, i chciałam zaprzeczyć temu, co ktoś tutaj poniżej napisał, ze aby dostac się na jakikolwiek kierunek trzeba zdawać co najmniej 4 przedmioty. nonsens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał G. 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 17:52 Ja też zdaję 2 - polski na podst. i angielski (ustny na podst. i pisemny na rozsz.). Z matmy jestem zwolniony. Co do ustnego angielskiego, to rozszerzony to chyba tylko jest wymagany na filologii, więc lepiej nie ryzykować niezdania... A pisemny spróbuję tak dla siebie, żeby sprawdzić, na co mnie stać; czemu nie? Nawiasem mówiąc, to cieszę się, że trochę mnie ominie ten cały szum maturalny; ministerstwo nie za bardzo wie, czego chce, klucze z różnych przedmiotów nie są najszczęśliwiej dobrane i nadal dużo zależy od interpretacji i, jak to okresliła moja polonistka - kultury polonistycznej, matematycznej itp. egzaminatora. Dlatego wciąż jest dużo pytań, a takie wątpliwości przeszkadzają w sprawiedliwym przeprowadzeniu egzaminu (np. na UW na wydziale MIMUW na maturę z matmy przyjmują tylko, jak masz maxa na rozszerzonej...). Mi już wystarczy, że się polskim trochę postresuję (na angielskim nie spodziewam się raczej niespodzianek). W każdym razie życzę powodzenia wszystkim zestresowanym (szczególnie tym, co zdają po 5-6 przdmiotów): pamiętajcie, że życie się nie kończy na maturze - z takim podejściem na pewno wszystko będzie OK!!! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: 2 IP: *.sejny.jarsat.pl 25.11.04, 07:34 Michal nie wiem czy wiesz, ale wydaje mi sie ze jeszcze nikt Cie o tym nie powiadomil, ze aby zdawac jezyk angielski pisemny na poziomie rozszerzonym OBOWIAZKOWO TRZEBA zdac go na poziomie rozszerzonym na ustym egzaminie. w innym wypadku nie mozna zdawac pisemnej rozszerzonej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: 2 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.05, 17:13 można zdawać pisemny i ustny na dwóch poziomach róznych np. ustna na podst. i pisemny na rozsz... na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Cztery: 20.09.04, 20:41 polski, angielski, historia i wos - prawdopodobnie wszystkie na poziomie rozszerzonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D&D Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 20:40 j.polski-roz. j.angielski-roz. biologia-podst. j.niemiecki-roz. i może matematyka... Odpowiedz Link Zgłoś
karodzaj Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? 22.09.04, 08:33 polski angielski historia i historia sztuki :) wszystko ROZSZERZONE Odpowiedz Link Zgłoś
aderty Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? 23.09.04, 13:51 Polski, angielski, biologia, matematyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 23:21 tak to ja zdaje 2 polski i matematyke jak na pisemnym tak i na ustnym ponieważ mam jeszcze starą mature tylko to że mam jeszcze obrone pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha_tybetanska Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.pl / *.pl 23.09.04, 16:03 heja_jeszcze sie wacham . pomiędzy wosem a hist. sztuki...hmm...możesz mi powiedzieć z czego sie przygotowywujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
kubuspuchatek18 Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? 23.09.04, 19:49 polski, angielski, włoski, historia, wos - wszystko rozszerzone:D pozdrawiam rocznik '86, Julka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziommmmm^_^ Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.dami.pl 28.09.04, 09:03 Walcie się kujony na morde i tak nie zdacie a wasze zycie to kanał Trza się bawic a matura nie zajac nie ucieknie ^_^ ps zdaje Polski pods Angielski expert Historia Expert Gegra Expert no i moze chemie i fize ale jeszcze nei wiem :P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusia Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 22:56 tak was czytam i az mi się szkoda was robi...ambicje macie ogromne ,gorzej bedzie pewnie z ich wykonaniem.wybieracie sobie po 4-5 przedmiotów i myslicie ze wszystkie super zdacie??!!!ale jestescie naiwni!!na starej maturze były 3 przedmioty i nie wszyscy potrafili sobie poradzic,a teraz 2 razy więcej!! póknijcie sie w łep i...a wogóle szkoda mi słów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.chello.pl 24.09.04, 15:30 Ja zdaję z 6. To niew ambicja, a wymogi rekrutacji na studia. Odpowiedz Link Zgłoś
berloo Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? 25.09.04, 14:15 Może lepiej sam puknij się w "łep" zanim coś napiszesz... To, że ktoś chce teraz zdawać 5-6 przedmiotów nie jest spowodowane jego wygórowanymi ambicjami. Żeby dostać się na jakieś studia trzeba zdawać minimum 4 przedmioty, a jeżeli ktoś waha się jeszcze między uczelniami albo kierunkami to musi zdawać więcej bo wszędzie są inne wymagania... Takie życie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greyridge Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 26.09.04, 11:18 Niektórzy zdadzą, przy założeniu, że uczyli się np. matmy przez 3 lata intensywnie;) zdaję z pięciu przedmiotów, bo muszę pol - podst ang - rozsz mat - rozsz biol - rozsz chem - rozsz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aravi Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.intergeo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 18:31 I na co wybierasz sie po takim zestawie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaa18@o2.pl Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:03 ja zdjae jęz polski obowiązkowo język angielski-podstawowy,geogrefie- podstawoa,wos-rozszerzony. a wybieram is najprawdopodobniej na UŚ na politologie będz socjologie lub na resocjalizację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.bisztynek.sdi.tpnet.pl 27.11.04, 18:21 dokładnie takie sa teraz wymogi uniwersytetów ja zeby dostać sie na medycyne musze zdac biologie chemie i fizyke na R plus angielski i polski bo to jest obowiazkowe wiec droga Kusiu uważaj co piszesz a to ze mamy wysokie ambicje to chyba tylko nasza sprawa a nie twoja!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewax100 Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? 24.09.04, 11:01 Tez mi sie wydaje ze zdanie matury na poziomie rozszrzonym z 4-6 i to w takim wydaniu jak ogłasza Gazeta Wyborcza jest nierealne.Chyba ktos bez wyobrazni moze mysleć inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 17:10 ja uważam, że to bardzo dobrze świadczy o tych, którzy chcą zdawać po 5-6 przedmiotów i to jeszcze na poziomie rozszerzonym! ;) Przecież każdy w życiu musi próbować i starać się aby wyszło jak najlepiej! Ja osobiście nie mam takich wymagań wobec siebie (i uniwersytet też nie) i chcę zdawać: polski-pods., angielski- pods., matematyka- pods. i geografię- rozsz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: 80.51.255.* 26.09.04, 12:21 (i uniwersytet też nie) i chcę > > zdawać: polski-pods., angielski- pods., matematyka- pods. i geografię- rozsz. sorry, ale Ty chcesz się dostać na Uniwerek zdając praktycznie wszystko na podst ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kassiaa Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? 26.09.04, 17:29 no właśnie praktycznie!! Geografia jest podstawą.. i ją właśnie zdaję na rozszerzonym poziomie.... a poza tym.. chyba podejde jeszcze pod matematyke r.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAŚKA Potem nie będzie szans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 20:21 Lepiej więcej, bo potem przecież nie ma wstępnych i nie watro sobie blokować drogi!! Potem się okaże że na przykład na turystyce i rekreacji sa miejsca a przyjmują tylko osoby które zdawały z tego mayture.... Dlatego warto woięcej, noiż czekać na następną sesję do stycznia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iksik pomyłka???????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.05, 16:26 w Poznaniu aby dostac sie na prawo lub stosunki międzynarodowe trzeba zdać 5 przedmiotów na poziomie rozszerzonym więc jest wiele samobójców a nie ludzi o zbyt dużych ambicjach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.04, 11:27 zdaje polski historie rosyjski na poziomie podstawowym, angielski na rozszerzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 18:46 A ja polski, historię i wos na rozszerzonym, no i ten francuski, jeszcze nie wiem. Tak się zastanawiałem po co polski zdaję rozszerzony, skoro nawet na polonistykę wystarczy podstawowy(UW), chyba licząc, że to coś pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
qrczakos 4.. 27.09.04, 20:08 PL ANG MAT - R INF - R boje sie tej informatyki.. ale jak to sie mowi do odwaznych swiat nalezy.. no i z tego co mi wiadomo jezeli sie przejedzie na dodatkowym przedmiocie to sie nic w sumie nie dzieje.. poza strata mozliwosci dostania sie na studia.. co i tak uwazam za nierealne z mojej szkoly... heh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka :] cztery IP: *.espol.com.pl 27.09.04, 22:59 No ja zdaje 4 j.ang, geo, mat - rozsz j.pol - podst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulincia86 Re: cztery IP: *.Smoczka.ptc.pl 01.10.04, 18:39 zdaje to samo :) troszke boje sie geografi bo w pierwszej klasie mialam labe a nie nauke przy dwoch godzinach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.04, 22:18 polski - podst angol-roz hista- roz wos-roz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarja Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: 83.16.109.* 28.09.04, 16:20 zdaje cztery......a moze pięć? ano jeszcze nie wiem- mam dwa dni zeby sie zdecydowac jak narazie mam rozszerzony polski, roz. historię, podst. gera i sie wacham co do angola (jak narazie jest podst. ale sądze ze rozsz. dam rade).. i jeszcze ten piaty- matematyka....rozszerzona !!! ale bedzie jazda :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: 195.117.50.* 28.09.04, 22:04 Jeśli nie czujecie się na siłach, to ograniczcie ilość zdawanych na maturze przedmiotów do minimum. Stawiajcie na jakość, a nie na ilość.Jeśli jakiegoś przedmiotu nie zdajesz na maturze, masz prawo do przystąpienia do egzaminu wstępnego z tego przedmiotu.W egzaminach wstępnych na większość uczelni nie szykuje się rewolucja. Są bardziej przewidywalne niż nowa matura, a i czasu na przygotowanie jest więcej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Souless Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 16:43 wypadałoby 4... polski na podst. dalej to angola, historię i wos na rozszerzonym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nauczyciel Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.pronet.lublin.pl 30.09.04, 10:03 Nie bójcie się zdawać tzw. matury rozszerzonej. Jest niewiele trudniejsza, zysk w postaci dodatkowej ilości punktów niewspółmierny. Pamiętajcie też, że niektóre uczelnie ignorują nową maturę i nadal przeprowadzają egzaminy wstępne. Odpowiedz Link Zgłoś
mondayss Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? 30.09.04, 20:57 ja zdaję maturę z 4 przedmiotów: polski - podst. angielski - rozszerzony chemia - rozszerzony biologia - rozszerzony i z tym zestawem planuję dostać się na medycynę w Poznaniu lub farmację w Gdańsku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pippi Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.10.04, 13:56 4: polski historia sztuki angielski francuski wszystkie rozszerzone Nie chciałabym więcej bo mimo wszystko nie mam zamairu wykreślać roku z życiorysu, spedzajac go na kuciu... polski miałam na poziomie prez całe LO, z jęzków też sie przykładałam (poza tym tego opłaca sie uczyc nie tylko na maturę). a historię sztuki lubię ;-)) i znalazłam dobre kilka kierunkow, na ktore mogę z tym isc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewarsest Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 23:06 pipi kto cię uczyhistorii sztuki i z jakim rezultatem napisz do mnie na adres: ewarest@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja:) Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 15:05 ale chwilka...czy na medycynę nie trzeba jeszcze zdawać rozszerzonej fizyki? Na CM UJ trzeba z tego,co wiem...chyba,że mam jakieś nieaktualne informacje...A chyba na wszystkie Akademie Medyczne powinny byc takie same wymagania...<hmmm> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.bisztynek.sdi.tpnet.pl 27.11.04, 18:27 Ja tez wybieram sie na medycyne , ale z tego co mi wiadomo to w Poznaniu tez jest wymagana fizyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatha Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 13:54 Ja pochodze z malej wsi i kiedys mialam duze ambicje, ale kiedy poszlam do szkoly to minelo. Zdaje matematyke, angielski i polski na rozszerzonym. Myslalam jeszcze o fizyce, chemii, biologii, geografii i wosie, ale mi nie pozwolili wszystkich i wpadlam w depresje, bo albo wszystko albo nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pippi Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.10.04, 13:58 > Myslalam jeszcze o fizyce, chemii, biologii, geografii i wosie, ale mi nie > pozwolili wszystkich i wpadlam w depresje, bo albo wszystko albo nic. to by było samobójstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 14:01 Wspolczuje wam drodzy maturzysci, ja tak dla pozorow zdaje tylko podstawowe przedmioty na podstawowym poziomie, ale to tylko tak dla picu. Juz od paru lat przychodza do mnie prosby z tych troche bardziej znanych uczelni, no wiecie, Cambridge, Oxfordu, Sorbony a nawet UJ i UW ośmielili sie blagac mnie, abym tam studiowala...Juz nie wiem co zrobic, prosze ludzi z podobnym problemem o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzika loszka Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.net.pl 10.10.04, 21:27 ja zdaję 4: ang, pol, biologia, WOS tylko WOS na roszerzonym :) Odpowiedz Link Zgłoś
summer18 Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? 13.10.04, 20:03 Ja na poczatku napisalam ze bede zdawac 2 przedmioty na podst. i 2 na rozszerzonym. Teraz wiem ze to mi nie wystarczy, niestety... :( Musze zdawac 4 na poziomie rozszerzonym: polski, niemiecki, historie i Wos ----> MAM NADZIEJE ZE SIE UDA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakaka Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 18:08 ja zdaje 3 tylko 3!!! i to mi w zupełnosci wystarczy pol podst ang rozsz matm rozsz i taki zestaw + egzamin z rysunku wymagaja na architekturze, zreszta to nie jest jedyny kierunk, na ktory potrzebna jest tylko matma i jezyk... ale jestem jedyna osoba w klasie ktora zdaje tylko 3 przedmoity, reszta zdaje po 4/5... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maturzysta2005 Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 18:57 JA ZDAJE 3...tak 3 i nie widze otrzeby pisania innych przedmiotów na psychologie. chce jeszcze dodać, że znam osobe która bedzie przygotowywać mature i"zycze powodzenia" wszystkim którzy zdają wiecej ni4 przedmioty...Jestem ciekaw jaki sposób uda wam sie przygotować zobaczymy w maju jak bedziecie sie załamywać. JA ZDAJE POL ANG iBIOLOGIE WSZYSTKO NA rozszerzonym ps. MIEDZY AMBICJĄ A GŁUPOTĄ JEST DELIKATNA GrANICA KTÓREJ PRZEKROCZENIA WAM NIE ŻYCZE" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buu Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 20:09 a gdzie sie wybierasz na ta psychologi drogi kolego??he??ja tez o tym mysle i zdaje his pol i ang na rozszerz...zastanawiam sie wlasnie czy wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 20:04 mna psychologie 3 pezdmioty!!!!haahhahahahhahahahhaahhahah!!!!!!!ale mnie rozbawiłes!!tam gdzie jest tak duza konkurencja nawet nie popatrza na kogoś kto zdawał tylko 3 przedmioty.naiwniak!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anouk A co z fizyką? IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.10.04, 19:19 Dlaczego nikt na maturze nie zdaje fizyki? Czy nikt nie wybiera się na politechnikę i inne ścisłe kierunki? Ja osobiście jestem w mat-fizie i im dalej w las tym więcej drzew (czyt. fizyka to naprawdę ******** przedmiot) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SławuS Re: A co z fizyką? IP: *.hnet.pl / *.crowley.pl 22.10.04, 23:25 Ja zamierzam iść na polibude, ale że jestem w 3 techinkum mam jeszcze 2 lata. Zdaje: polskie - podst. matma - podst.(zastanawiam sie nad rozsz.) j.angielski rozsz. fizyka - podst lub rozsz. chemia - podst. PS.Fiza i chemia, wolałbym rozsz. ale słyszałem, że po prostu będą ZABUJCZE, a co wy o tym myślicie? PS.2. Czy wy też macie super niski poziom fizy i musicie zdawać rozsz.z fizy?? (troche jestem skołowany heh ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: A co z fizyką? 23.10.04, 00:34 Z zestawu matma, chemia, fizyka tylko jeden możesz zdawać na poziomie podstawowym... /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SławuS Re: A co z fizyką? IP: *.hnet.pl / *.crowley.pl 23.10.04, 12:42 No co ty moi kumple chcą zdwać z matmy i fizy rozsz., skąd żeś to wziął, że tylko jedno można na rozsz.??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adziusia Re: A co z fizyką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 15:47 To prawda ze przedmioty dodatkowe moga byc tylko rozsz. a tam ktos chcial 3 przedmioty zdawac podstawowe , tez chcialabym tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elafan Re: A co z fizyką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 20:35 Wybieram się na uniwerek na chemię i w związku z tym zdaję polski - P, angielski - P, fizyka - P, matma - R, chemia - R. Matme niestety mialem przez 3 lata na podstawowym i teraz przede mną cała sterta rzeczy do nadrobienia. Łączę się w opinii, że fizyka jest ******** - co miało oczywiście oznaczać trudna ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: A co z fizyką? IP: *.intergeo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:28 Na twoim miejscu wolałabym zdawac biologie na rozszerzonym niz fizyke na podst.Nie jestem pewna czy na uniwersytetach patrza na przedmioty zdawane na podst. poziomie I jeszcze inna propozycja sprobuj napisac fizyke na rozsz. ostatnio na probnym byla ona duzo latwiejsza niz ta z podts. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egal Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 23:44 Ja zdaję: polski - podstawowy geografia - jeszcze nie wiem na jakim poziomie, okaże się w maju :P angielski - rozszerzony niemiecki - rozszerzony Po tym zestawie wybieram się w pierwszej kolejności na lingwistykę stosowaną, a jeśli się nie uda, to na germanistykę. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorcias Re: ILE ZDAJECIE PRZEDMIOTÓW NA MATURZE???? IP: *.sowilo.pl / *.sowilo.pl 23.10.04, 15:58 Zdaje mature za rok i jestem tym przerazona...planuje zdawac 5 przedmiotow (pol- obowiazkowo jeszcze nie wiem ja jakim poziomie,dodtatkowo angielski,biologia,chemia i fizyka na rozszerzonym) ciesze sie ze to nie ja jestem w roczniuku doswiadczalnym, powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsc 3 :D:D:D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 18:31 hmmmmm... 3 - slownie TRZY i no coz musi mi to wystarczyc :P polski - rozszerzony angielski - podstawowy (ustny - a nad pisemnym to pomysle gdzies okolo 6 maja) matematyka - rozszerzony na bibliotekoznawstwo na wroclawskim powinno mi wystarczyc a jesli sie nie uda to 80% kierunkow na polibudzie slaskiej wymaga MATY ROZSZERZONEJ :P:P:P a jesli mnie nie przyjma to naucze sie jakiegos przedmiotu na styczen :P aj ........ powodzenia wszystkim i zdania tych 5-6 przedmiotow (ja bym nie dala rady) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greiver Re: 3 :D:D:D IP: *.echostar.pl 26.12.04, 23:56 No... to nie jestem sam uff :) Tez zdaje 3 przedmioty i z tego co widzialem w roznych informatorach taka ilosc spokojnie wystarczy, szczegolnie ze wiekszosc uczelni wlasnie wymaga tylko trzech przedmiotow! Odpowiedz Link Zgłoś