weasel 06.05.01, 11:14 POLSKI, HISTORIA, BIOLOGIA, MATMA, BIOLOGIA, NIEMIECKI, ANGIELSKI CENA DO UZG. DEADCERT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miecho Re: MAM WSZYSTKO IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.01, 19:12 Są to pewniaki?????? Na wielkopolske też masz?????? Ile byś chciał?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: MAM WSZYSTKO IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 18:59 mógłbyśmi przesłaćna lubuskie woj. z mat z pol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecho Re: MAM WSZYSTKO IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.01, 19:13 Są to pewniaki?????? Na wielkopolske też masz?????? Ile byś chciał?????? pawla@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midas Re: MAM WSZYSTKO IP: *.dostep.pl 06.05.01, 21:49 Czy masz POLSKI I BIOLĘ w Kujawsko-Pomorskim? Odpowiedz i podaj cenę? midas@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudi Re: MAM WSZYSTKO IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.01, 21:58 moze cos z mazowieckiego .. pol i hist.. jaka kwota ... prosze o pilny kontakt na e: rudir@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weasel Re: MAM WSZYSTKO IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 07.05.01, 08:23 przypominam że mam tylko Podkarpacie: Lublin, Rzeszów, Kraków, Tarnów, Przemyśl i inne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: MAM WSZYSTKO IP: 212.182.115.* 07.05.01, 13:09 Facet!!!! Uratujesz mi życie? Błagam!!!! Dużo chcesz za polski i biologię? Proszę odpisz szybko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zadzwoń proszę 602-91-85-63 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: MAM WSZYSTKO IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 07.05.01, 16:27 interesuje mnie Kraków. polski, matematyka, historia, biologia ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weasel Re: MAM WSZYSTKO IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 07.05.01, 18:29 Choć mam TO to i tak nikomu już niedam mam dość telefonów, spotkań, itd Zmęczony maturzystami weasel.:-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domzal Re: MAM WSZYSTKO IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 15:37 Interesuje mnie j.polski,biologia i matematyka dla lodzkiego prosze daj znac jak cos masz tel.603-350-707 Odpowiedz Link Zgłoś
pocotylepisania Re: MAM WSZYSTKO 07.05.01, 15:58 Masz polaka? ratuj!!!!!!!!!!!!!wielkopolska moniczek@priv5.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Honcia Re: MAM WSZYSTKO IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 16:47 Ratuj!!!!POLSKI-Wielkopolska!!!!Proszę o knotakt:HONWAL@POCZTA.ONET.PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: MAM WSZYSTKO IP: 195.205.240.* 07.05.01, 16:58 podaj tematy łódzkie z polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weasel Ale was w jajo robię IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 18:31 Ale was w jajo zrobiłem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weasel Re: Ale was w jajo robię IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 07.05.01, 18:35 Gość portalu: weasel napisał(a): > Ale was w jajo zrobiłem :-) KTO ŚMIAŁ UŻYWAĆ MEGO IMIENIA? proKURATOR - samotny - weasel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weasel Ja IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 20:59 ja i co mi zrobisz? Myślisz, że jeszcze kogoś naciągniesz? Za dobrze Cię znam gogusiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: MAM WSZYSTKO IP: 195.205.240.* 07.05.01, 16:59 jaką mamy pewność że to są te tematy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deadcert 100% IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 08.05.01, 01:13 Ty chuju jakim prawem ośmieszasz mnie na forum? Pewnie jesteś żydem i pedałem i lubisz kiedy ktoś ci ładuje w dupę. Na pewno też nie zdajesz matury, bo byś nie robił sobie teraz żartów tylko srał w gacie. Tak na prawdę jesteś dla mnie szczylem. Jak bardzo tego chcesz dobiorę się do twojej dupy w ciągu 24h i zrobię ci z niej jesień średniowiecza! zawsze pewny siebie weasel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias Re: 100% IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 08.05.01, 19:28 Gość portalu: deadcert napisał(a): > Ty chuju jakim prawem ośmieszasz mnie na forum? Od poczatku czulem, zes prosty... > Pewnie jesteś żydem i pedałem i lubisz kiedy ktoś ci ładuje w dupę. Z calym szacunkiem dla Zydow (jesli chodzilo ci o nacje, buraku), ale czy pedal wywodzacy sie z tego narodu jest w jakims stopniu gorszy od zwyklego?! Zastanawiam sie, jak prosty i ograniczony moze byc czlowiek? Za kazdym razem, gdy widze lub czytam wypociny osoby takiej, jak ty jestem ponownie zaskoczony zatraceniem zwojo-mozgowym... Jak ty w ogole chciales handlowac tematami? Umiesz zrozumiec tekst pisany? Na pewno nie masz tematow na przyklad 1991? Albo nie sa to tematy twoich wypracowan z 4. klasy podstawowki, sprzed roku? > Na pewno też nie zdajesz matury, bo byś nie robił sobie teraz żartów > tylko srał w gacie. Ooo. O tym, ze ty nie zdales jestem juz swiecie przekonany. Mimo to zapytam - srales, gdy zdawali inni? Jesli nie, to skad znasz to uczucie? Az tak dzialaja na ciebie dyktanda w podstawowce? > Tak na prawdę jesteś dla mnie szczylem. Kurde, wzajemnie! Tyle ze ty sam potrafisz to wspaniale udowodnic i nie trzeba tego zaznaczac publicznie. > Jak bardzo tego chcesz dobiorę się do twojej dupy w ciągu 24h > i zrobię ci z niej jesień średniowiecza! Znaczy - jestes pedziem?! Domyslalem sie... > zawsze pewny siebie weasel Uwazaj, bo od tylu bierze cie szalony Roman! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weasel Re: 100% IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 20:43 To znów ja- ten sprytniejszy weasel. Popieram Matiasa. Dobrze gada. Może jeszcze masz srakę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weasel Spróbuj IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 20:40 Już Ci głupio od tego gadania? Musisz się wyzbyć kompleksów- drogie zero. Musisz się wreszcie nauczyć, że jesteś nikim. Na Forum też. Jeszcze pewniejszy Weasel. I nie używaj więcej mojej ksywki cioto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Re: MAM WSZYSTKO IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 21:10 Pierdol się w dupę jebany chuju. Zamiast kurwa popierdalańcu w podzielić się z bliźnim np. tematami z Łodzi, to ty kurwa naciągasz. Wykurwiaj, zanim cie chamie znajdę i za jaja powieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Oszust IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 20:46 I już jesteś skończony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: MAM WSZYSTKO IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 05:00 masz to daj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Desperat Re: MAM WSZYSTKO IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 05:21 JAk mam zadac to sie podziel tematami odwdzięczę się 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kupmen Re: MAM WSZYSTKO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 17:38 Kuj-Pom interesuje mnie Biola, tylko czy mówisz serio??? SirNowy@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berecik Re: MAM WSZYSTKO IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 19:25 swietokrzyskie ,interesuje mnie histra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokioki Re: MAM WSZYSTKO IP: *.tele2.pl 08.05.02, 11:20 Krakow POLSKI SZczegoly. Mam srake dlatego prosze o pomoc lokioki@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berry Re: MAM WSZYSTKO IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 19:27 historia z swietokrzyskiego berrryy@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraków Re: MAM WSZYSTKO IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 13:26 Jak masz jakieś tematy z j.polskiego dla krakowa to napisz. Jak się sprawdzą to zapłacę. woxa@friko6.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga aga przyslij - MAM WSZYSTKO IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 13:45 jezeli masz tematy z lodzkiego albo dolnoslaskiego to przeslij na adres lukaszkwapisz@wp.pl, dzieki lukaszkwapisz@wp.pl lukaszkwapisz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa Re: MAM WSZYSTKO IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 22:55 proszę cię podaj mi tematy z polaka na małopolskie!!! 0609695891 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kojot Re: MAM WSZYSTKO IP: *.centrala.kbsa / 10.1.11.* 17.05.02, 10:55 Wal sie na RYJ - jebany lichwiarzu ! Sam napisałem maturę, bez tych toich "pewniaków". Gówno miałeś i gówno masz. Teraz gdy matury sie kończą - proponuję zacznij sprzedawać własną dupę !!! Zarobisz lepiej niż na tematach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: MAM WSZYSTKO IP: *.isep.pw.edu.pl 13.01.03, 17:15 ok, ale jak mozesz to prosze o kontakt kajcia@hoga.pl lub nietypowy@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś