Gość: emka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 14:50 witam cieplutko:-P Czy mógłby mi ktoś z Was polecić jakieś dobre repetytoria z wosu i hisorii:- ) ?[takie już do maturki i ewentualnych wstępnych :-)] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karola Re: repetytytorium...vademecum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 15:31 Ja nie zdaje matury z historii, ale moi znajomi tak. Niektórzy kupili i chwalą: ZDAJ MATURĘ Ireneusz Wywiał, Historia Zakres podstawowy i rozszerzony (książka zawiera sprawdziany i arkusze egzaminacyjne). Polecam. Cena ok. 25 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: repetytytorium...vademecum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 16:02 odświerzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: repetytytorium...vademecum IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.10.04, 18:28 polecam ksiazke Wojtaszczyka "Spoleczenstwo i polityka" ja jeszcze nie zakupilam ale mialam ja w rekach i naprawde jest bardzo dobra :) a poza tym ucz sie z podrecznikow do WOSu do starego licum 4letniego :) sa o niebo lepsze od tych naszych ksiazek :) a najwazniejsze to czytaj prase typu Newsweek lub Polityka :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś