Gość: kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 13:42 mam z tego sprawdzian w poniedzialek a nawet nie wiem co tam jest, piz pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: co jest w enterprise do bylej 4 klasy w unici IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 15:25 chodzi ci o 3(czerwona)cześć czy 4(chyba nie bieska ale nie jestem pewna)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manga unit 8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 13:57 A czy ktos moglby mi powiedziec w ktorej czesci tego podrecznika <i jaki to poziom> w unicie 8 jest temat poswiecony "gerund-infinitive" ??? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: co jest w enterprise do bylej 4 klasy w unici IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 17:17 chyba chodzi o 4 czesc. wiem ze tam jest soc o czasie present perfec cotinuous i nie wiem co dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: co jest w enterprise do bylej 4 klasy w unici IP: *.raciborz.sdi.tpnet.pl 13.11.04, 18:09 Jesli chodzi ci o 4 czesc (taka zielona?), to w unicie 2 z gramatyki sa past tenses (wszystkie), present perfect, present perfect continuous i relative clauses. :-) Hope it helps! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś