klonn3 16.09.06, 09:11 Czy utrata złudzeń jest równoznaczna z utratą nadziei? Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikinha Re: złudzenia 16.09.06, 09:20 Myślimy, że jest rodzaj wiedzy, po której zdobyciu człowiek szybko się starzeje. Spadaj stąd głupia babo! :D Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: złudzenia 16.09.06, 10:09 a nie mozna miec nadziei realnych bez zludzen? Odpowiedz Link Zgłoś
klonn3 Re: złudzenia 16.09.06, 10:16 bez złudzeń można mieć tylko realistyczne oczekiwania cała reszta to złudzenia Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: złudzenia 16.09.06, 10:18 klonn3 napisała: > bez złudzeń można mieć tylko realistyczne oczekiwania > cała reszta to złudzenia ale zagmatwalas:))) czy zludzenia to to samo co marzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: złudzenia 16.09.06, 10:21 klonn3 napisała: > a co to są marzenia? no..te mysli przed snem,ze plyniemy jachtem w objeciach jakiegos milionera:) Odpowiedz Link Zgłoś
klonn3 Re: złudzenia 16.09.06, 10:23 aha. to albo nie myślę ,albo nie mam marzeń. na jachtach rzygam. ale dzięki za wyjaśnienie Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: złudzenia 16.09.06, 10:25 klonn3 napisała: > aha. to albo nie myślę ,albo nie mam marzeń. na jachtach rzygam. ale dzięki za > wyjaśnienie he..jak mozna byc tak bezmyslnym.. jest tabletka przeciwko chorobie lokomocyjnej.. Odpowiedz Link Zgłoś
klonn3 Re: złudzenia 16.09.06, 10:30 po niej rzygam jeszcze dalej :D na koszulki milionerów i za burtę też :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: złudzenia 16.09.06, 10:32 klonn3 napisała: > po niej rzygam jeszcze dalej :D > na koszulki milionerów i za burtę też :DDD no dobra .. wezmy inne marzenia.... ladowe.. zakochuje sie w Tobie wlasciciel nieruchomosci w Warszawie.. co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_xy Re: złudzenia 16.09.06, 11:45 Klonnie3, to straszny niedowiarek z Ciebie. Trochę optymizmu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_xy Re: złudzenia 16.09.06, 11:54 Duuużo w tobie agresji. Pozdrawiam mimo wszystko. Ja też wstałam dziś lewą nogą. Odpowiedz Link Zgłoś
klonn3 Re: złudzenia 16.09.06, 12:01 agresja wynika z bezsilności na zło, które zostało ci wyrządzone Odpowiedz Link Zgłoś
klonn3 Re: złudzenia 16.09.06, 12:05 i z bezsilności wobec zła, na które nie masz wpływu :( Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: złudzenia 16.09.06, 18:50 klonn3 napisała: > bo to może wcale nie jest jego...? zakladamy w marzeniach ,ze Jego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
monikinha Re: złudzenia 16.09.06, 12:09 boszz, dziewczyno, spróbuj żyć dalej i zapomnieć zgorzknienie nic ci nie da a ludzie są tacy jacy są niektórzy będą łamać już nadłamane drzewa :( tylko czemu? czemu niszczyć kogoś o tyle słabszego od siebie...? są rzeczy których nigdy nie pojmę :( do przodu nie myśl już o tym to nic nie da Odpowiedz Link Zgłoś
monikinha Re: złudzenia 16.09.06, 12:11 wiara pomaga nabrać dystansu i wszyscy jesteśmy w jakiś sposób zranieni warto o tym pamiętać :/ papa Odpowiedz Link Zgłoś
monikinha Re: złudzenia 16.09.06, 12:12 i lepiej wierzyć, że ludzie mimo wszystko pewnie chcieli dobrze. to pomaga nawet gdy wyszło jak zawsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
littleblackdress3 Re: złudzenia 19.09.06, 18:25 daje, daje, gdy życie Cie walnie obuchem w łeb, obudzisz się i zobaczysz ten fałsz dookoła. Najpierw przychodzi wściekłość, bezsilność, żal, ale potem uczysz sie reguł gry... Odpowiedz Link Zgłoś
klonn3 Re: złudzenia 19.09.06, 19:21 littleblackdress3 napisała: > daje, daje, gdy życie Cie walnie obuchem w łeb, obudzisz się i zobaczysz ten > fałsz dookoła. Najpierw przychodzi wściekłość, bezsilność, żal, ale potem > uczysz sie reguł gry... CZyli, że jednak tylko prawo dżungli się liczy? Przykre to nieco. Odpowiedz Link Zgłoś
klonn3 Re: złudzenia 19.09.06, 19:27 to zasadniczo na cholerę uczyć dzieci dobroci, grzeczności, uczynności, dobrych manier, etc? żeby lepiej udawały? może od razu im wpajać, że tylko egoistom w zyciu dobrze, bo to zdrowe, bo sobie zgarną co swoje, a jak już się nachapią to będą mogły innym kazania umoralniające strzelać o cnocie i innych pierdołach. uczmy dzieci prawdy, oszczędźmy im złudzeń będzie im łatwiej w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
littleblackdress3 Re: złudzenia 20.09.06, 19:01 tak właśnie jest, mam żal że rodzice wpajali mi te durne zasady, bądź miły, grzeczny, dobry a życie ci wynagrodzi, bullshit. Dostaniesz po dupie. Fajny jest przypadkowy seks bez zabezpieczenia, używki, alkohol, zioło, jazda bez trzymanki...wtedy cie lubia, szanują. świetnie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 odwrotnie 16.09.06, 20:16 tracisz złudzenia to zaczynasz mieć nadzieję że TERAZ będziesz mieć lepszy kontakt z rzeczywistościa a tylko to daje życiodajne efekty Odpowiedz Link Zgłoś
habrek Re: złudzenia 18.09.06, 18:28 Czasem utrata złudzeń rozbudza nadzieję www.twoj-psycholog.pl/index.php?id3=6&id4=1&id5=82&pokaz=1&sid=b546ea060ed553c97ba5670bd5d7a307 Odpowiedz Link Zgłoś