Dodaj do ulubionych

KASETA ZE STUDNIÓWKI !!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:40
no własnie ile czasu czekaliście na kasety ja miałam 100 dniowke 22 stycznia
i juz sie nie moge doczekac kasety . Moze juz ktos ma :)
Obserwuj wątek
    • Gość: gabi Re: KASETA ZE STUDNIÓWKI !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:57
      Ja jeszcze studniowki nie mialam,dopiero w pon. :)
      • Gość: mysza18 Re: KASETA ZE STUDNIÓWKI !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / 83.17.19.* 28.01.05, 23:46
        ja tez mialam 100dniowke 22 stycznia, dzis kasete ogladalismy w budzie... i
        zlozylismy zamowienia, a kaseta bedzie po feriach, czyli za 2 tygodnie :)

Pzdr
    • morfa1 Re: KASETA ZE STUDNIÓWKI !!!!!!!!!!!!!!! 29.01.05, 14:47
      ja studniówke miałam 8 stycznia a ferie od 15 stycznia w sobote (woj
      śląskie).kasete zapowiedzieli na pojutrze czyli pierwszy dzen po feriach.
      3 tygodnie.ale myślę że jakby nie było feri to byłaby już tydzien temu.średnio
      2 tygodnie się czeka:)
      pozdrawiam i też nie moge sie doczekac
      • Gość: Karola Re: KASETA ZE STUDNIÓWKI !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 15:02
        To może u mnie też będzie, jestem z lubelskiego i od poniedziałku do szkoły ;-
        (((
        • Gość: Kulo Re: KASETA ZE STUDNIÓWKI !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 30.01.05, 17:51
          tez mialem studniowke 22 stycznia, i jeszcze nie mam kasety.
          a na szczescie ferie mam dopiero od 12 lutego(zachpom.) :D
          najgorzej z feriami miali ci co wlasnie je skocznbyli, ci co zaczynaja tez maja
          przekichane :D
      • Gość: Maja Morfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 18:41
        A skad jestes? Bo ja tez slaskie i u nas w szkole tez studniowka byla 15. ;-)
        Pozdr.
        • morfa1 Re: Morfa 30.01.05, 20:38
          Maju rozumiem że to pytanko do mnie:)
          z Bytomia a 100dniówke miałam 8 stycznia:)
          a Ty?
    • Gość: izunia Re: KASETA ZE STUDNIÓWKI !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:38
      no i sie doczekałam :) studniowka 22 I a kaseta juz jest !!! idę oglądać
    • steinberg Re: KASETA ZE STUDNIÓWKI !!!!!!!!!!!!!!! 31.01.05, 18:14
      2,5 tyg. na VałHaEs i DeVałDe
    • Gość: Kaja Re: KASETA ZE STUDNIÓWKI !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ssnet.pl 31.01.05, 18:16
      Zazdroszczę, ja miałam studniówkę 13, a o kasecie (cytuje moja
      wychowawczynie) "jeszcze nic nie wiadomo";)
      • Gość: Karola Re: KASETA ZE STUDNIÓWKI !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 19:16
        A ja miałam studniówke 8 stycznia i o kasecie też nikt jeszcze nie słyszał...
        • Gość: Motylek Re: KASETA ZE STUDNIÓWKI !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.244.144.156.ip.tnp.pl 31.01.05, 21:42
          Ja miałam studniówke wczoraj dziś zaczelam ferie a kaseta bedzie od razu w
          pierwszy dzień szkoły :))) Nie moge sie doczekac :))
          • morfa1 Re: KASETA ZE STUDNIÓWKI !!!!!!!!!!!!!!! 31.01.05, 22:07
            powodzenia zycze w tym pierwszym dniu szkoły:P
            ja dzis mialam pierwszy dzien po feriach a o kasecie narazie mozna pomarzyc:D
            maja bardzo duzzzo zlecen i nie wyrabiaja.ehhh
            • Gość: gabi Re: KASETA ZE STUDNIÓWKI !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 13:26
              Ja wczoraj miałam dopiero studniowke,cudownie było.Kaseta pewnie bedzie po
              feriach,czyli za dwa tygodnie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka