Dodaj do ulubionych

MOŻECIE POLECIĆ DOBREGO POLONISTĘ EGZAMINATORA????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:34
Usłyszałam od kolezanki ,że bez pomocy sama nie poradzę sobie z maturą
ustną.Więc oto szukam dobrego nauczyciela polskiego z uprawnieniem
egzaminatora,żeby skonfrontować z nim prezentację maturalną,wprowadzić
ewentualne poprawki etc:)Bo widzę,że wszyscy dookoła z takich porad i pomocy
korzystają,wiec chyba ja też powinnam:)Macie kogoś takiego do polecenia?z
góry dzięki
Obserwuj wątek
    • psax Re: MOŻECIE POLECIĆ DOBREGO POLONISTĘ EGZAMINATOR 25.02.05, 21:38
      prof. Jan Miodek :D
    • Gość: elafan Re: MOŻECIE POLECIĆ DOBREGO POLONISTĘ EGZAMINATOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 22:16
      A nie lepiej przejść się do jakiejś zaprzyjaźnionej polonistki - np. z
      gimnazjum czy z innego LO? A co do przentacji - to sadzaj na kanapie rodzinkę i
      ćwicz przed nimi - jeśli się nie będą nudzić to jest dobrze :D
      • Gość: mordoklejka Re: MOŻECIE POLECIĆ DOBREGO POLONISTĘ EGZAMINATOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 22:39
        zartujesz?musiałabym poprosić znajomych z tego LO a w tych sprawach każdy
        maturzysta jest cicho ciemny,to wielkie tajemnice.Tu każdy jest nieżyczliwy,na
        nikim polegac nie mozna:)
        • Gość: elafan Re: MOŻECIE POLECIĆ DOBREGO POLONISTĘ EGZAMINATOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 23:07
          Przecież to tylko ustna! W jakim sensie maturzyści są cicho-ciemni bo nie
          rozumiem. Nad swoim tematem pracowałem całe dwa dni a nie jestem w żadnym
          wypadku jakimś milosnikiem języka polskiego. Po co robić wielkie halo?
          Powtarzam - to tylko ustna!
          • Gość: mordoklejka Re: MOŻECIE POLECIĆ DOBREGO POLONISTĘ EGZAMINATOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 23:13
            kurdę,to jest wkurzajace w Polakach.Ludzie,nie prosze o rady i opinie
            a ''jedynie'' o polecenie kogoś dobrego:)a ja siedziałam nad pracą tylko parę
            godzin o co z tego?Chcę ,zeby ktoś te pracę przejrzał ,mam takie prawo i już.:)
            • Gość: Alek Re: MOŻECIE POLECIĆ DOBREGO POLONISTĘ EGZAMINATOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 23:20
              Dobra nic nie komentuję. Wchodząc w kategorie "edukacja" i na to (gdzie się
              teraz znajdujesz) forum "o maturze",powyzej masz też wątek "korepetycje", poza
              tym poniżej jest też wątek "nauczyciele". Tam szukaj pomocy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka