Dodaj do ulubionych

zarzucam testami na iq

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 20:06
jak ktos ma ochote to prosze:
www.highiqsociety.org/noflash/nonmembers/iqtests.htm
robilam sobie ten culture fair, to dla tych co angola nie znaja bo same
obrazki :) aco tam, moge sie wam pochwlic bo i tak mnie nie znacie :) 115 ale
moglo byc lepiej, ale nie chcialo mi sie myslec przy kilku :P
jeszcze se ten 12 minutowy zrobilam i wyszlo mi 110, ale to przez to, ze mi
angielski kuleje :PP
jak ktos chce sobie zrobic mila przerwe od nauki to mozna sprobowac :)
a ja tym czasem do nierownosci wykladniczych wracam, pozdro :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Alek Re: zarzucam testami na iq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 20:30
      Jakto Cię nie znamy? Ty jesteś co zarzuca nas obco brzmiącymi słówkami
      najczęściej mieszanka rosyjska-angielska pisana fonetycznie, czasami też kaine
      grenzen itp. Znamy Cię lepiej, niż Ci się wydaje. :) nawet wiem z czego maturę
      zdajesz, że masz, albo miałaś problemy dwoma przedmiotami. no właśnie co jest
      grane z tym? :)
      • Gość: belcia Re: zarzucam testami na iq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 20:55
        no wlasnie tez nie wiem co jest grane ;) gupia szkola. do 11 musza oceny
        powystawiac, to sie okaze czy matura w tym roku, czy w nastepnym:D

p.s. wszystko napisane powyzej, jak i wczesniej jest zupelna nieprawda.
        prawdziwe dane:
        mezczyzna , 54 lata. zona danuta, czworo dzieci, pies. lubiacy czytac vogue'a,
        pic piwo z dita i sluchac amon amarth. po przejsciu na wczesniejsza emeryture
        zajmujacy sie uprawa ogrodka i krzyczeniem na dzieci sasiadow, wyznajacy
        tradycyjne wartosci chrzescijanskie. w celach niezobowiazujacej znajomosci
        prosze przesylac oferty ze zdjeciem na adres....
        • Gość: Alek Re: zarzucam testami na iq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 21:28
          Świetnie, a ja jestem stara babcia w kapciach...i lubię do tego bardzo młodzież
          maturalną, bo później to już nie młodzież...

matura w tym roku z pewnością! :)
          • Gość: b Re: zarzucam testami na iq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 21:34
            "matura w tym roku z pewnością! :)"

zatem zycze powodzenia
            • Gość: Alek Re: zarzucam testami na iq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 21:52
              Ciebie też miałem na myśli, a właściwie głównie Ciebie.
        • Gość: elafan Re: zarzucam testami na iq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 21:46
          No jak już się ujawniamy to ja chciałe... chciałam się Wam przyznać, że jestem
          wysoką, inteligentną blondynką i jedyne czego pragnę to pokój na świecie.
          I teraz tajemnica mojego nicka została rozwiana :P
          A drogi Belciu - co z tym adresem? Przesłał... znaczy się łałabym kilka moich
          pozowanych fotek:D
          • Gość: b Re: zarzucam testami na iq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 21:53
            a adres ocenzurowano- coz za daleko idaca bezwzglednosc ze strony jasnie nam
            panujacych adminow portalu gazeta! i to tylko dlatego ze w calosci skladal sie
            z nieobyczajnych wyrazow! przykro mi maj dir frend, ajm efreid ze musisz
            wlepiac fotosy bezposrednio tu na forum. ocenimy zupelnie bezstronnie i
            zyczliwie, aczkolwiek z wlasciwa nam znajomosci tematu.
            blondi maja wysokie iq, wiem co mowie:D
            avec mes sentiments distingues, B.
            • Gość: Alek Re: zarzucam testami na iq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 21:56
              No nie to jeszcze francuszczyzna zajechało, Belcia poliglotka.
              • Gość: b. Re: zarzucam testami na iq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 22:00
                robilo sie w przemycie w zlotych czasch mlodosci, to i sie zna
                polak franacuz dwa bratanki czyli po ichnemu poisson sans boisson est poison:D
                • Gość: Alek Re: zarzucam testami na iq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 22:04
                  Zdaję maturę z franca i nie wiem co powiedzieć:). Można jeść rybę i nie pić,
                  nie powinnas się zatruć.

Teraz jeszcze strzel coś po innemu: tylko nie ciao bella, seniorita itd...
                  • Gość: b quod scripsi, scripsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 22:09
                    niestety esperanto juz dawno zapomnialem, i a hiszpanski nieuzywany kurzy sie
                    na strychu
                    francuski to najlatwiejszy i najladniejszy jezyk na swiecie, ucze sie go juz 8
                    rok i nawet potrafie do 1000 policzyc :P!
                    • Gość: Alek Re: quod scripsi, scripsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 22:18
                      To ładnie! jak jest 979? Ja chyba też umiem, tylko po co takie liczby.

"Jam jest milion"
                      • Gość: b Re: quod scripsi, scripsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 22:25
                        neuf cent soixante dix neuf [albo noeuf]- lepiej u mnie z mowieniem niz z
                        pisownia :P moj nauczyciel z gimn mial zwyczaj przepytywac z dat:) wiec
                        milnefsąkatrwędis-costam mowie bez zajekniecia ;p
                        • Gość: Alek Re: quod scripsi, scripsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 22:31
                          Parfaitement!
                      • Gość: b Elunia, co z tym zdjeciem?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 22:27
                        czekam az sie wykazesz inteligencja, a ty nic, omdlewam z niecierpliowsci...
                        • Gość: elafan Re: Elunia, co z tym zdjeciem?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 07:16
                          No wiesz ;) ja się tak trochę wstydzę - tak na forum? Nie... Jeszcze będą się
                          do mnie w nocy drzwiami i nocami adoratory dobijać ;p
                          • Gość: b Re: Elunia, co z tym zdjeciem?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 08:39
                            czego ty sie wstydzisz- u pieknej dziewczyny inteligencja jest wypisana na
                            twarzy, nie ukrywaj jej przed swiatem, co to, gorszy..sza jestes od dody?
                            co do adoratorow to badz spokojny- mlodziez meska w twoim wieku jest
                            taka.....hm, powiedzmy malo pozbierana, ze jak bedziesz chcial...a sie ich
                            pozbyc po jednych twoim niechetnym slowie odpadna, to cieniasy same, wiec jak
                            nie bedziesz chcieć znajomosci zawrzec to nie ma problemu . pocwiczysz se
                            asertywnosc.
                            c'mon dawaj linke do swojego portfolio, albo chociaz zamiesc jedne jedyne
                            zdjątko plisssssss, mysle ze rzesze mloodych czekaja z niecierpliwoscia
          • Gość: Alek Re: zarzucam testami na iq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 21:55
            To mi prześlij. A i podaj wymiary to może zaangażuję Cię do jednego z mych
            filmów, których tematyka jest różna, od turystki, poprzez sporty walki, po te o
            zdecydowanie największej ogladalności. ;)
            • Gość: elafan Re: zarzucam testami na iq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 07:18
              Och, zarumieniły się moje blond lica ;p (belciu nie gniewaj się, sam jestem
              blond)

Swoją drogą, ogromnie Wam zazdroszczę tej znajomości francuskiego:)
    • Gość: lukaszzz Re: zarzucam testami na iq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 22:40
      te testy to jakaś lipa! Zrobiłem ten z rysunkami i mi wyszło 124. Niby ok,ale
      połowe zgadywałem, bo mi sie nie chciało nad tym myśleć. A ten test na 12 minut
      też jakiś dziwny - 123.Na końcu z 20 też strzelałem, bo mi 2 minuty zostały.
      Notabene najłatwiejsze tam chyba były pyania o język, a to jest po angielsku.
      Śmiechu warte. Albo jestem geniuszem (buahahaha, dobre sobie), albo te testy są
      do d...
      • Gość: Poooooooooo Re: zarzucam testami na iq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 22:43
        albo sprawdza się po raz kolejny przysłowie: głupi ma szczęście. :}
        • Gość: lukaszzz Re: zarzucam testami na iq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 22:48
          2 razy? Ale dzięki za komplement;) Ale czekaj, czekaj. Przecież ja mam zawsze
          we wszystkim pecha! Coś tu nie gra. Może moja głupota osiągnęła szczyt i
          dopiero od teraz mam szczęście? Oby to była prawda, bo się szczęście na maturze
          przyda:)
          • Gość: lukaszzz Re: zarzucam testami na iq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 22:52
            A może do Mensy się w takim razie zapisze. Łooooooo. Se poszpanuje, a co;)
            PS do Mensy bez matury przyjmują? To tak jakby mi się na tym $%%$#$%^ polskim
            mi nie poszło.
            • Gość: Poooooooooo Re: zarzucam testami na iq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 23:00
              Nie zapomnij zapłacić składki, bo Cię nie przyjmą tak jak Dody. Szczerze
              mówiąc, chciałbym miec takie szczęście, żeby zdać dobrze maturę...
    • Gość: plama Re: zarzucam testami na iq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 23:25
      zrobiłam ten z obrazkami i wyszło mi 132. ale przecież umiejętność
      rozwiązywania testów nie świadczy o umiejętności rozwiązywania matur...
      • Gość: b Re: zarzucam testami na iq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 08:29
        hehe no skonczcie, znowu na glupia wychodze ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka