Dodaj do ulubionych

Maturzyści..a na jakie kierunki składacie na UŁ??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 20:21
Maturzyści..a na jakie kierunki składacie na UŁ?? Piszcie to będziemy chociaż
wiedzieć gdzie istnieje jakakolwiek szanas... :D:D

filologia angielska
psychologia
Obserwuj wątek
    • Gość: hejka Re: Maturzyści..a na jakie kierunki składacie na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 23:43
      filologia angielska
      • Gość: m Re: Maturzyści..a na jakie kierunki składacie na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 23:45
        yyy... zgadnijcie? filolgia angielska :D:D
    • Gość: hejka Re: Maturzyści..a na jakie kierunki składacie na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 23:59
      Ludzie, czy wszyscy idą na anglistykę? Przecież w takim razie nie mam szans:(
      • Gość: mała Re: Maturzyści..a na jakie kierunki składacie na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 09:38
        heheh filologia angielska :((((( ciężko będzie

ale na wszelki wypadek stosunki międzynarodowe
        • Gość: Velika Re: Maturzyści..a na jakie kierunki składacie na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 10:47
          A ja na prawo :)
        • Gość: m Re: Maturzyści..a na jakie kierunki składacie na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 11:29
          faktycznie,ciezko bedzie na fil.ang. ;(( duzo ludzi zwali sie w tym roku... ehh
    • Gość: divine Re: Maturzyści..a na jakie kierunki składacie na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 11:59
      ja na filozofie hahaah
      • Gość: anka Re: Maturzyści..a na jakie kierunki składacie na IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.05, 11:05
        ja też na filozofię, mam nadzieję , że jakoś się uda
    • Gość: inter Re: Maturzyści..a na jakie kierunki składacie na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:03
      a czy ktoś składa jeszcze na psycholgię??? :>
      Chcialbym się dowiedzieć
      • Gość: Aga Re: Maturzyści..a na jakie kierunki składacie na IP: *.jerzostrada.pl / 80.51.251.* 27.04.05, 09:48
        Ja sie waham czy napewno na UŁ
    • Gość: primulka gospodarka przestrzenna IP: *.tvsat364.lodz.pl 24.04.05, 14:10
      A jest ktoś na gospodarkę przestrzenną lub (w ostateczności) zarządzanie i
      marketing? :>
    • Gość: o Re: Maturzyści..a na jakie kierunki składacie na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 10:41
      historia sztuki i europeistyka
      pozdrawiam!!
    • Gość: mavika Re: Maturzyści..a na jakie kierunki składacie na IP: *.devs.futuro.pl 25.04.05, 11:06
      a ja dla odmiany ochrona środowiska :)
    • Gość: desperatka Re: Maturzyści..a na jakie kierunki składacie na IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 16:08
      turystyka i rekreacja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka