Gość: abiturientka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:48 Bierzecie, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poznaniak Biorę ściągi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:37 Robię ściągi- jestem w trakcie z polskiego mam już skserowany słownik synonimów i opracowania wszystkich lektur. Wydrukowałem sobie też wypracowania, które potem przepiszę na maturze. Z angielskiego będę miał na pewno słownik ang-pol pol-ang, słownik idiomów i czasowników nieregularnych. Tak samo jak z polskiego- ściągnąłem z Internetu wypracowania, któe także przepiszę na maturze Na fizykę zrobię sobię ściągę z kalkulatora naukowego. Wezme także tablice, które komisja i tak mi da, ale swoje będę miał lepsze. Na biologię skseruję Villego, Dankowskiego i ślimaka. Wezmę także zeszyty. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etui Re: Biorę ściągi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:56 i ciekawe na ile Ci się przyda opracowanie lektury... ;) jak napiszesz wszystko o lekturze, ale nie zawrzesz tego, co przeczytałeś na tych podanych 2 stronach tekstu, to nie zdasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m .. IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.05.05, 21:15 nie biore... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak i nie zorientowałeś/aś się, że to prowokacja?? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 21:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etui Re: i nie zorientowałeś/aś się, że to prowokacja? IP: 80.55.171.* 04.05.05, 23:12 nie, a dlaczego to ma być prowokacja? gdybyś wiedział jak wiele osób jeszcze nie wie na czym polega pisanie wypracowania na nowej maturze... Odpowiedz Link Zgłoś