Dodaj do ulubionych

ŚCIĄGI NA MATURĘ!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:48
Bierzecie, czy nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: etui Re: ŚCIĄGI NA MATURĘ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:48
      nie
      • Gość: poznaniak Biorę ściągi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:37
        Robię ściągi- jestem w trakcie
        z polskiego mam już skserowany słownik synonimów i opracowania wszystkich
        lektur. Wydrukowałem sobie też wypracowania, które potem przepiszę na maturze.

Z angielskiego będę miał na pewno słownik ang-pol pol-ang, słownik idiomów i
        czasowników nieregularnych. Tak samo jak z polskiego- ściągnąłem z Internetu
        wypracowania, któe także przepiszę na maturze

Na fizykę zrobię sobię ściągę z kalkulatora naukowego. Wezme także tablice,
        które komisja i tak mi da, ale swoje będę miał lepsze.

Na biologię skseruję Villego, Dankowskiego i ślimaka. Wezmę także zeszyty.

pozdro.
        • Gość: etui Re: Biorę ściągi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:56
          i ciekawe na ile Ci się przyda opracowanie lektury... ;)
          jak napiszesz wszystko o lekturze, ale nie zawrzesz tego, co przeczytałeś na
          tych podanych 2 stronach tekstu, to nie zdasz.
          • Gość: m .. IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.05.05, 21:15
            nie biore...
            • Gość: niee Re: .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 21:19
              nieee
          • Gość: poznaniak i nie zorientowałeś/aś się, że to prowokacja?? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 21:23
            • Gość: etui Re: i nie zorientowałeś/aś się, że to prowokacja? IP: 80.55.171.* 04.05.05, 23:12
              nie, a dlaczego to ma być prowokacja?
              gdybyś wiedział jak wiele osób jeszcze nie wie na czym polega pisanie
              wypracowania na nowej maturze...
    • Gość: K. Re: ŚCIĄGI NA MATURĘ! IP: *.warszawa.tktelekom.pl 04.05.05, 22:13
      Nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka