Gość: Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:23 Powiedzcie mi czy za takie coś nie będą sprawdzać pracy z angola na poziomie rozszerzonym??Pozdro :(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ddddddddddd myslę,ze będą,napisaławs się to co IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 06.05.05, 16:24 mają niepsradzić......chociaż z tymi idioitami to nic nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:28 kur...wa ja to się zawsze wkopie...wrr. to wszytsko z tego stresu.... Odpowiedz Link Zgłoś
bartuss86 Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA 06.05.05, 16:29 ja tez sobie teraz przypomnialem ze nie podkreslilem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sagi Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA IP: *.net / *.net 06.05.05, 16:31 też zapomniałem podkreślić, ale "cofnąłem się" i zaznaczyłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie zakreślająca Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:58 też nie zakreśliłam, i sama nie wiem na co liczyć, fajnie jakby się CKE wypowiedziało w tej sprawie na stronce, ale jakoś nie mam zbytnio nadzieji ze tak się stanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:35 bartus86 witaj w klubie, a to wszystko przez to, że na początku nie wiedziałam na jaki temat będę pisać, no a poźniej zapomniałam o tej drobnostce...kurde... nie mogę dodzwonić się do cke!!! Jak myślisz sprawdzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:36 A rozprawka to ktory byl temat???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:37 rozprawka to chyba 1 Odpowiedz Link Zgłoś
bartuss86 Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA 06.05.05, 16:38 nie wiem wlasnie :( tyle punktow :( jak sie dodzwonisz to plis daj znac co powiedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
bartuss86 Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA 06.05.05, 16:42 dzwonilem i powiedziala bardzo mila Pani ze juz dostawali takie telefony i ze tak jak z polskim, egzaminatorzy beda oceniali nawet jak nie bedzie podkreslone! miejmy nadzieje, ze WSZYSCY egzaminatorzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA 06.05.05, 16:43 Niech to diabli, ja też nie podkreśliłam. Ale przecież egzaminator to też człowiek, zlituje się chyba. Wisi mi to zresztą dokumentnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:46 naprawde to super ja tu już palpitacji serca dostaje..kurde , wymyślili procedury, tych naklepejk to się dziś też nakleiłam, kratek nazaznaczałam. to wszytsko w tej maturze chyba jest ważniejsze niż to co my mamy umieć wrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuss86 Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA 06.05.05, 16:48 no, wiekszy stres to wypelnianie tych kart niz chyba same zadania ;) Ania, tak w ogole to co sadzisz o wszystkich arkuszach? no i o slawnej juz chyba prognozie pogody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:51 pogoda to koszmar była, większość po wyjściu z sali "zanim zjarzyłem/am że on mówi to on już w połowie był", heh no koszmar, w ogóle te teksty do słuchania były koszmarne, na rozszerzonym też niezbyt wyraźnie było słychać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:52 matura próbna w porównaniu z tą to pestka, u nas nauczyciel mówił, że taka łatwa była próbna, no to teraz będzie zadowolony, jak zobaczy wyniki :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuss86 Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA 06.05.05, 16:54 a skad jestes? ja ze slaska i mielismy tylko podst. probna. a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina03 Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:58 No wiem qwa!!!! Na próbnej miałam 96% a teraz będe miała z 85% przez tą je..ą pogodę !!! blehhh:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:57 a ja z mazur, mieliśmy i tą i tą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:57 już mam dość tej matury :( Odpowiedz Link Zgłoś
bartuss86 Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA 06.05.05, 16:59 ja tez. jeszcze tylko hista i stres do konca czerwca, a potem stresy na wstepnych, potem byc moze stresy na studiach, potem stresy w pracy, w domu itd ;) Odpowiedz Link Zgłoś
z.grabowski Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA 19.05.05, 19:18 Poznaj sekrety, dzięki którym zdasz maturę zupełnie bezstresowo i przyjemnie. e-rozwiazania.webpark.pl/art/matura.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:02 hehe, no i tak w kólko, błędne koło, uważają nas, że my tacy silni jesteśmy...hehe....za kilka lat całkiem zwariujemy i będą mieć "nowe pokolenie" wariatów :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś