Dodaj do ulubionych

NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:23
Powiedzcie mi czy za takie coś nie będą sprawdzać pracy z angola na poziomie
rozszerzonym??Pozdro :((((
Obserwuj wątek
    • Gość: ddddddddddd myslę,ze będą,napisaławs się to co IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 06.05.05, 16:24
      mają niepsradzić......chociaż z tymi idioitami to nic nie wiadomo.
    • Gość: Ania Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:28
      kur...wa ja to się zawsze wkopie...wrr. to wszytsko z tego stresu....
      • bartuss86 Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA 06.05.05, 16:29
        ja tez sobie teraz przypomnialem ze nie podkreslilem :(
        • Gość: Sagi Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA IP: *.net / *.net 06.05.05, 16:31
          też zapomniałem podkreślić, ale "cofnąłem się" i zaznaczyłem
        • Gość: nie zakreślająca Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:58
          też nie zakreśliłam, i sama nie wiem na co liczyć, fajnie jakby się CKE
          wypowiedziało w tej sprawie na stronce, ale jakoś nie mam zbytnio nadzieji ze
          tak się stanie...
    • Gość: Ania Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:35
      bartus86 witaj w klubie, a to wszystko przez to, że na początku nie wiedziałam
      na jaki temat będę pisać, no a poźniej zapomniałam o tej drobnostce...kurde...
      nie mogę dodzwonić się do cke!!! Jak myślisz sprawdzą?
      • Gość: ;( Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:36
        A rozprawka to ktory byl temat????????
    • Gość: Ania Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:37
      rozprawka to chyba 1
      • bartuss86 Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA 06.05.05, 16:38
        nie wiem wlasnie :( tyle punktow :( jak sie dodzwonisz to plis daj znac co
        powiedzieli
        • bartuss86 Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA 06.05.05, 16:42
          dzwonilem i powiedziala bardzo mila Pani ze juz dostawali takie telefony i ze
          tak jak z polskim, egzaminatorzy beda oceniali nawet jak nie bedzie
          podkreslone! miejmy nadzieje, ze WSZYSCY egzaminatorzy ;)
    • another_story Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA 06.05.05, 16:43
      Niech to diabli, ja też nie podkreśliłam. Ale przecież egzaminator to też
      człowiek, zlituje się chyba.

Wisi mi to zresztą dokumentnie.
    • Gość: Ania Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:46
      naprawde to super ja tu już palpitacji serca dostaje..kurde , wymyślili
      procedury, tych naklepejk to się dziś też nakleiłam, kratek nazaznaczałam. to
      wszytsko w tej maturze chyba jest ważniejsze niż to co my mamy umieć wrrr.
      • bartuss86 Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA 06.05.05, 16:48
        no, wiekszy stres to wypelnianie tych kart niz chyba same zadania ;)
        Ania, tak w ogole to co sadzisz o wszystkich arkuszach? no i o slawnej juz
        chyba prognozie pogody?
    • Gość: Ania Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:51
      pogoda to koszmar była, większość po wyjściu z sali "zanim zjarzyłem/am że on
      mówi to on już w połowie był", heh no koszmar, w ogóle te teksty do słuchania
      były koszmarne, na rozszerzonym też niezbyt wyraźnie było słychać.
    • Gość: Ania Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:52
      matura próbna w porównaniu z tą to pestka, u nas nauczyciel mówił, że taka
      łatwa była próbna, no to teraz będzie zadowolony, jak zobaczy wyniki :)
      • bartuss86 Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA 06.05.05, 16:54
        a skad jestes? ja ze slaska i mielismy tylko podst. probna. a Ty?
        • Gość: karolina03 Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:58
          No wiem qwa!!!! Na próbnej miałam 96% a teraz będe miała z 85% przez tą je..ą
          pogodę !!! blehhh:/
    • Gość: Ania Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:57
      a ja z mazur, mieliśmy i tą i tą.
    • Gość: Ania Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:57
      już mam dość tej matury :(
      • bartuss86 Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA 06.05.05, 16:59
        ja tez. jeszcze tylko hista i stres do konca czerwca, a potem stresy na
        wstepnych, potem byc moze stresy na studiach, potem stresy w pracy, w domu
        itd ;)
      • z.grabowski Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA 19.05.05, 19:18
        Poznaj sekrety, dzięki którym zdasz maturę zupełnie bezstresowo i przyjemnie.
        e-rozwiazania.webpark.pl/art/matura.htm
    • Gość: Ania Re: NIE ZAKREŚLIŁAM TEMATU Z ANGOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:02
      hehe, no i tak w kólko, błędne koło, uważają nas, że my tacy silni
      jesteśmy...hehe....za kilka lat całkiem zwariujemy i będą mieć "nowe pokolenie"
      wariatów :D:D:D:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka