Gość: ziomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 13:40 kto się nim 'posiłkuje'? pewnie sam nie jestem :]? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ziomek Re: PIRACETAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 13:48 pomaga ? jakieś skutki uboczne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szurburu uważajcie z tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 13:59 bo dość szybko się do tego przyzwyczaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: uważajcie z tym IP: *.ARMnet.Torun.PL 08.05.05, 14:25 skutków ubocznych nie zauwazylam. A co do przyzwyczajenia to bez przesady codziennie tego nie ma sensu brac. tylko gdy jest sie serio zmeczonym i czuje sie ze nic do glowy nie wejdzie. Przynajmniej takie jest moje odczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: PIRACETAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:26 A moze mi ktos powiedziec gdzie sie kupuje i ile kosztuje? Ma podobne skutki jak tussipect? Zapomina sie o tym co sie nauczylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pssst Re: PIRACETAM IP: *.ARMnet.Torun.PL 08.05.05, 14:39 Jest to środek który zwiększa rezerwę energetyczną i dotlenienie komórek mózgowych poprzez wpływ na metabolizm wewnątrz komórki nerwowej. Tylko nie mylic tego z żadnymi narkotykami bo to nie ma z tym nic wspólnego. Oczywiście jak z każdym lekiem nie mozna przesadzac. W nauce pomaga, nic sie nie zapomina. Niestety lek jest na receptę Odpowiedz Link Zgłoś