Gość: eska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 14:41 jesli tak piszcie gdzie, jaki, dlaczego...:)pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: filip wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:02 z pewnoscia najlepszy jest awf w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:18 w/g czego jest najlepszy? w wiekszosci rankingow na pierwszym miejscu figuruje wroclawski i ja sie tam wybieram : na Turystyke i [przed wszystkim]Rekreacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:22 wg 'moich rankingow':) na 1 miejscu ciagle umieszczaja wawe rzeczywiscie. a podobno turystyka i rekreacja jest bardzo dobra w krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szycha Re: wawa IP: *.magma-net.pl 09.05.05, 15:21 tak, tylko, że na Awfie we Wrocławiu jest 3x więcej godzin na ćwiczenia niż na innych awfach, a baza dydaktyczna to w większości nowiutkie budynki, dodatkowo budowany jest nowy kompleks dla wydziału fizjoterapii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: wawa, poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 16:02 mieszkam pod poznaniem, tutejszy awf jest bardzo dobry i tu bede probowal, na wf! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:46 gdzie tam wroclaw do wawy, myslisz ze tam nie ma nowiutkich budynkow?to chyba i tak nie najwazniejsze. poziom nauczania na pewno jest wyzszy, a uczelnie ma wieksza renome Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:21 w/g jakiego kryterium jest najlepszy? w wieksosci rankingow na pierwszym miejscu figuruje wroclawski, opinia znajomych studentow tez jest przychylna jak najbardziej :D dlatego tam sie wybieram, a kierunek Turystyka i (przede wszystkim) Rekreacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:22 cos sie pomotalo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szycha Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.magma-net.pl 09.05.05, 15:25 nie ważne który lepszy i według jakich rankingów... najważniejsze się dostać!! (czego życzę sobie i wam ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika katowice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:25 slyszalam rozne opinie o tej uczelni, ale przede wszystkim zawodowi sportowcy praktycznie tylko tam moga trenowac... co powiecie jednak o zarzadzaniu i marketingu(turystyka) na tamtejszym awfie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: katowice?help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:09 ja tez slyszalam rozne rzeczy, ale najprawdopodobniej wlasnie tam wyladuje. czy ktos wie jak tam jest? jakiekolwiek info? prosze pomozcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azra eee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:51 to nie jest chyba najlepszy pomysl, co mozna robic po wychowaniu fizycznym, wydaje mi sie ze ciezko znalezc prace... jeszcze ta turystyka, czy fizjoterapia to juz lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: eee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:09 no ja sie dostane na turystyke i przez nia przejde to zastaje turysta... zyc nie umierac :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilka wybierasz sie na turystyke??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: wybierasz sie na turystyke??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:44 taki mam zamiar :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: askaa Re: wybierasz sie na turystyke??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:01 a na ktora uczelnie, jesli mozna wiedziec?:)ja musze zrezygnowac z tego kierunku poniewaz trenowanie mi nie pozwala i nie dostane itsu z tego tytulu...musze wymyslec cos innego;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: wybierasz sie na turystyke??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:04 na wroclawski awf czego nie dostaniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: wybierasz sie na turystyke??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:20 indywidualnego toku studiow, a normalnie studiujac nie dalabym rady jezdzac na obozy itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ge Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 08:54 ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotka do ge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:15 hmm, ge, nie czytam w myslach...:)na jaki kierunek i gzdie chcesz isc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotka krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:16 ja chcialabym isc na turystyke do krakowa..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgd Re: krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:40 Ja też do Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.provider.pl / 62.233.154.* 10.05.05, 16:52 ej a jak wgladaja testy sprawnościowe na AWFie wrocwławskim? ktos wie kiedy są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:59 sa od 11 do 16 lipca dla dziennych na wf i tir, a wygladaja ciekawie, brzyszki biegi, skoki, tor przeszkod, itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.provider.pl / 62.233.154.* 10.05.05, 18:10 yy to raczej mało ciekawie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia AWF W POZNANIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:18 hEJ awf to jedyne dobe dla mnie studia. UWAZAM ze sa to jedne z najciekawszych, duzo obozow, i fajna wiara. Chce isc albo na fizjoterapie albo na wychowanie fizyczne tylko nie wiem czy moja sprawnosc jest az tak odpwiedniaco do tego drugiego kierunku. czy trezba byc az tak super usportowiony czy duzo rzeczy idzie sie tam nauczyc? Wie ktos moze. Jezli tak to piszcie. Kazda informacja bedzie cenna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: AWF W POZNANIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:59 duzo osob mysli ze awf to przede wszystkim sportowcy, a tymczasem, jesli chodzi o wf, sporowcy maja duze zaleglosci w stosunku do "normalnych" studentow. oni przez wiele lat prowadza ukierunkowany trening, poswiecony glownie jednej najwazniejszej dyscyplinie. tymczasem uczniowie nie uprawiajacy zawodowo sportu uczestnicza w bardzo roznych lekcjach wf co czesto daje im przewage - przeciez na awf jest plywanie, lekkatletyka, najrozniejsze gry zespolowe i inne sporty...mysle ze osoba ktora lubi sport i lubi sie ruszac moze bez problemu podejsc do egzaminow. sprobuj tez kursow przygotowujacych lub sama cwicz jesli chcesz. jesli chodzi o nauke wazna jest anatomia i te "biologiczne" sprawy, a na fizjoterapii to juz calkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: AWF W POZNANIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:06 na fizjoterapie sprawnosc fizyczna az taka wazna nie jest mam kolezanke ktora jest swietnym na to dowodem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: AWF W POZNANIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:22 fizjoterapia nie, wystarczy popatrzec na plany zajec, ale wf juz troche bardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: AWF W POZNANIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:55 qrcze...strasznie chcialabym sie dostac na awf do poznania...kierunek: turystyka i rekreacja...ale cholernie sie boje :/ teraz najwazniejsza jest dla mnie gegra w pon a jeszcze nawet nie zaczelam jej porzadnie powtarzac...w ogole po kilku egzaminach mozna zauwazyc ze poziom jest dosc wysoki np historia czy matma (z opinii)i nie wiem czego mozna sie spodziewac ;/ jejq..wezcie mi powiedzcie ze gegra bedzie na luzie i ze wszystkim dobrze pojdzie... :) tym co podzielaja w pon moj los..POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j;' Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 21:11 ja,ale jeszcze nie wiem gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra22 Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:32 ja tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frans Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:10 A ja nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:20 Tak ja jestem zainteresowana :) Zdaje na awf na rehabilitacje w Warszawie, tzn bede próbować, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 20:25 Rekreacja w Wawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka rekreacja w wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:05 co jest wymagane zeby sie tam dostac? zaliczenie jednej z wybranych dyscyplin i co? swiadectwo szkoly tak czy nie? ze swiadectwa maturalnego wszystko co zdawales, ale jak ktos zdawal 3 przedmioty a inny 6 to co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:02 co wy?na awf? to jakie macie plany na przyszlosc?kogo bedziecie trenowac?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadia Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 13.05.05, 12:27 jaaaaaaa jestem zainteresowana :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikmik Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 13.05.05, 12:30 ale na awf, czemu tam? trenujecie czy nie ? jak ktos chce trenowac to na pewno wybiera taki w ktorym sa trenerzy i warunki do trenowania. a jak ktos nie trenuje wybiera tam pewnie gdzie ma blizej... jak ktos chce szkole na poziomie nie idzie przeciez na awf :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:49 wiec ciekawe gdzie ty sie wybierasz, taki jestes madry.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 16:44 ff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 13:15 biala podlaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.laczpol.net.pl 14.05.05, 21:09 Powiedzcie mi jakie są kryteria przyjęć na AWF, czy są przedmioty które trzeba koniecznie zdawać na maturze.Ich wyjaśnienie na stronie jest dla mnie niejasne,szczególnie jeśli chodzi o branie pod uwagę ocen ze świadectwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 13:19 to zalezy od uczelni i kierunku... ja mam to juz raczej przebrane:) powiedz gdzie chcesz isc? Odpowiedz Link Zgłoś