Dodaj do ulubionych

ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierunek...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 14:41
jesli tak piszcie gdzie, jaki, dlaczego...:)pogadamy
Obserwuj wątek
    • Gość: filip wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:02
      z pewnoscia najlepszy jest awf w warszawie
      • Gość: Pedro Re: wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:18
        w/g czego jest najlepszy? w wiekszosci rankingow na pierwszym miejscu figuruje
        wroclawski i ja sie tam wybieram : na Turystyke i [przed wszystkim]Rekreacje
        • Gość: mika Re: wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:22
          wg 'moich rankingow':) na 1 miejscu ciagle umieszczaja wawe rzeczywiscie. a
          podobno turystyka i rekreacja jest bardzo dobra w krakowie?
      • Gość: Szycha Re: wawa IP: *.magma-net.pl 09.05.05, 15:21
        tak, tylko, że na Awfie we Wrocławiu jest 3x więcej godzin na ćwiczenia niż na
        innych awfach, a baza dydaktyczna to w większości nowiutkie budynki, dodatkowo
        budowany jest nowy kompleks dla wydziału fizjoterapii...

• Gość: peter Re: wawa, poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 16:02
          mieszkam pod poznaniem, tutejszy awf jest bardzo dobry i tu bede probowal, na
          wf!
        • Gość: ryba Re: wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:46
          gdzie tam wroclaw do wawy, myslisz ze tam nie ma nowiutkich budynkow?to chyba i
          tak nie najwazniejsze. poziom nauczania na pewno jest wyzszy, a uczelnie ma
          wieksza renome
      • Gość: Pedro Re: wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:21
        w/g jakiego kryterium jest najlepszy?
        w wieksosci rankingow na pierwszym miejscu figuruje wroclawski, opinia
        znajomych studentow tez jest przychylna jak najbardziej :D dlatego tam sie
        wybieram, a kierunek Turystyka i (przede wszystkim) Rekreacja
        • Gość: Pedro Re: wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:22
          cos sie pomotalo :/
    • Gość: Szycha Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.magma-net.pl 09.05.05, 15:25
      nie ważne który lepszy i według jakich rankingów... najważniejsze się dostać!!
      (czego życzę sobie i wam ;-))
    • Gość: mika katowice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:25
      slyszalam rozne opinie o tej uczelni, ale przede wszystkim zawodowi sportowcy
      praktycznie tylko tam moga trenowac... co powiecie jednak o zarzadzaniu i
      marketingu(turystyka) na tamtejszym awfie?
      • Gość: madzia Re: katowice?help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:09
        ja tez slyszalam rozne rzeczy, ale najprawdopodobniej wlasnie tam wyladuje. czy
        ktos wie jak tam jest? jakiekolwiek info? prosze pomozcie:)
    • Gość: azra eee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:51
      to nie jest chyba najlepszy pomysl, co mozna robic po wychowaniu fizycznym,
      wydaje mi sie ze ciezko znalezc prace... jeszcze ta turystyka, czy fizjoterapia
      to juz lepsze
      • Gość: Pedro Re: eee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:09
        no ja sie dostane na turystyke i przez nia przejde to zastaje turysta... zyc
        nie umierac :P
        • Gość: ilka wybierasz sie na turystyke??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:48
          • Gość: Pedro Re: wybierasz sie na turystyke??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:44
            taki mam zamiar :D
            • Gość: askaa Re: wybierasz sie na turystyke??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:01
              a na ktora uczelnie, jesli mozna wiedziec?:)ja musze zrezygnowac z tego
              kierunku poniewaz trenowanie mi nie pozwala i nie dostane itsu z tego
              tytulu...musze wymyslec cos innego;(
              • Gość: Pedro Re: wybierasz sie na turystyke??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:04
                na wroclawski awf
                czego nie dostaniesz?
                • Gość: aska Re: wybierasz sie na turystyke??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:20
                  indywidualnego toku studiow, a normalnie studiujac nie dalabym rady jezdzac na
                  obozy itp
    • Gość: ge Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 08:54
      ja
      • Gość: jotka do ge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:15
        hmm, ge, nie czytam w myslach...:)na jaki kierunek i gzdie chcesz isc?
    • Gość: jotka krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:16
      ja chcialabym isc na turystyke do krakowa..:)
      • Gość: fgd Re: krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:40
        Ja też do Krakowa.
    • Gość: ja Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.provider.pl / 62.233.154.* 10.05.05, 16:52
      ej a jak wgladaja testy sprawnościowe na AWFie wrocwławskim? ktos wie kiedy są?
      • Gość: Pedro Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:59
        sa od 11 do 16 lipca dla dziennych na wf i tir, a wygladaja ciekawie, brzyszki
        biegi, skoki, tor przeszkod, itp
        • Gość: ja Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.provider.pl / 62.233.154.* 10.05.05, 18:10
          yy to raczej mało ciekawie:P
    • Gość: mysia AWF W POZNANIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:18
      hEJ awf to jedyne dobe dla mnie studia. UWAZAM ze sa to jedne z najciekawszych,
      duzo obozow, i fajna wiara. Chce isc albo na fizjoterapie albo na wychowanie
      fizyczne tylko nie wiem czy moja sprawnosc jest az tak odpwiedniaco do tego
      drugiego kierunku. czy trezba byc az tak super usportowiony czy duzo rzeczy
      idzie sie tam nauczyc? Wie ktos moze. Jezli tak to piszcie. Kazda informacja
      bedzie cenna. pozdrawiam
      • Gość: aska Re: AWF W POZNANIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:59
        duzo osob mysli ze awf to przede wszystkim sportowcy, a tymczasem, jesli chodzi
        o wf, sporowcy maja duze zaleglosci w stosunku do "normalnych" studentow. oni
        przez wiele lat prowadza ukierunkowany trening, poswiecony glownie jednej
        najwazniejszej dyscyplinie. tymczasem uczniowie nie uprawiajacy zawodowo sportu
        uczestnicza w bardzo roznych lekcjach wf co czesto daje im przewage - przeciez
        na awf jest plywanie, lekkatletyka, najrozniejsze gry zespolowe i inne
        sporty...mysle ze osoba ktora lubi sport i lubi sie ruszac moze bez problemu
        podejsc do egzaminow. sprobuj tez kursow przygotowujacych lub sama cwicz jesli
        chcesz. jesli chodzi o nauke wazna jest anatomia i te "biologiczne" sprawy, a
        na fizjoterapii to juz calkiem:)
        • Gość: Pedro Re: AWF W POZNANIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:06
          na fizjoterapie sprawnosc fizyczna az taka wazna nie jest mam kolezanke ktora
          jest swietnym na to dowodem :P
          • Gość: aska Re: AWF W POZNANIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:22
            fizjoterapia nie, wystarczy popatrzec na plany zajec, ale wf juz troche
            bardziej:)
            • Gość: monia Re: AWF W POZNANIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:55
              qrcze...strasznie chcialabym sie dostac na awf do poznania...kierunek: turystyka
              i rekreacja...ale cholernie sie boje :/ teraz najwazniejsza jest dla mnie gegra
              w pon a jeszcze nawet nie zaczelam jej porzadnie powtarzac...w ogole po kilku
              egzaminach mozna zauwazyc ze poziom jest dosc wysoki np historia czy matma (z
              opinii)i nie wiem czego mozna sie spodziewac ;/ jejq..wezcie mi powiedzcie ze
              gegra bedzie na luzie i ze wszystkim dobrze pojdzie... :) tym co podzielaja w
              pon moj los..POWODZENIA!
    • Gość: j;' Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 21:11
      ja,ale jeszcze nie wiem gdzie
    • Gość: sandra22 Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:32
      ja tez:)
      • Gość: Frans Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:10
        A ja nie
        • Gość: Magda Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:20
          Tak ja jestem zainteresowana :) Zdaje na awf na rehabilitacje w Warszawie, tzn
          bede próbować, ale zobaczymy co z tego wyjdzie.
    • Gość: kawa Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 20:25
      Rekreacja w Wawie
      • Gość: aneczka rekreacja w wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:05
        co jest wymagane zeby sie tam dostac? zaliczenie jednej z wybranych dyscyplin i
        co? swiadectwo szkoly tak czy nie? ze swiadectwa maturalnego wszystko co
        zdawales, ale jak ktos zdawal 3 przedmioty a inny 6 to co wtedy?
    • Gość: mario Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:02
      co wy?na awf? to jakie macie plany na przyszlosc?kogo bedziecie trenowac?;)
    • Gość: Nadia Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 13.05.05, 12:27
      jaaaaaaa jestem zainteresowana :D
    • Gość: fikmik Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 13.05.05, 12:30
      ale na awf, czemu tam? trenujecie czy nie ? jak ktos chce trenowac to na pewno
      wybiera taki w ktorym sa trenerzy i warunki do trenowania. a jak ktos nie
      trenuje wybiera tam pewnie gdzie ma blizej... jak ktos chce szkole na poziomie
      nie idzie przeciez na awf :-)
      • Gość: rybka Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:49
        wiec ciekawe gdzie ty sie wybierasz, taki jestes madry....
    • Gość: ff Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 16:44
      ff
    • Gość: m. Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 13:15
      biala podlaska.
      • Gość: Ala Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.laczpol.net.pl 14.05.05, 21:09
        Powiedzcie mi jakie są kryteria przyjęć na AWF, czy są przedmioty które trzeba
        koniecznie zdawać na maturze.Ich wyjaśnienie na stronie jest dla mnie
        niejasne,szczególnie jeśli chodzi o branie pod uwagę ocen ze świadectwa.
        • Gość: ana Re: ktos jest zainteresowany awfem?dowolny kierun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 13:19
          to zalezy od uczelni i kierunku... ja mam to juz raczej przebrane:) powiedz
          gdzie chcesz isc?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka