Dodaj do ulubionych

KTO NA PSYCHOLOGIE NA UMCS?

10.05.05, 10:24
wpisujcie sie i napiszcie ile procent sie spodziewacie z matury
Obserwuj wątek
    • Gość: katarzyna Re: KTO NA PSYCHOLOGIE NA UMCS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:39
      z polskiego tak z 80 z podstawy z 70 z rozszerzenia, z ang, 95, 80, z matmy, 70, 40

sie dostane ;/??
      • tuska19 Re: KTO NA PSYCHOLOGIE NA UMCS? 11.05.05, 15:00
        jakbys mogla to napisz do mnie na gg 4575111
    • Gość: Czarna Re: KTO NA PSYCHOLOGIE NA UMCS? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:54
      Ja sie wybieram na UMCS na psychologie. jak narazie z ustnych nieźle: angielski
      18/20 pkt, polski 20/20. Z pisemnych spodziewam sie : polak podst. 80%,
      rozszerz. 80%; angol podst. 70%, rozszerz 70%, biola podst. 80%, rozszerz 70%.
      • tuska19 Re: KTO NA PSYCHOLOGIE NA UMCS? 10.05.05, 14:26
        to ja sie boje:( z ustnych z obu 100% ale matma mnie dobila polski nie mam
        pojecia jestescie z lublina?
    • Gość: xyz Re: KTO NA PSYCHOLOGIE NA UMCS? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:26
      z takimi wynikami to mozecie sobie co najwyzej pomarzyc o psychologii...sorry
      ale taka jest prawda,jest tak duza konkurencja i zeby sie dostac trzeba miec
      pewnie ze wszystkiego po 90%(albo i wiecej)
      • Gość: katarzyna Re: KTO NA PSYCHOLOGIE NA UMCS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:50
        jeszcze zdaje biologie i pojdzie mi lepiej niz matma... a mam optymistyczny
        plan: poprawka w styczniu i studia za rok :D bo ze sie nie dostane to wiem, ale
        sprobowac zawsze moge :D:D

nie jestem z Lublina
        • tuska19 Re: KTO NA PSYCHOLOGIE NA UMCS? 10.05.05, 14:53
          ja chyba tez sprobuje za rok;p
      • tuska19 Re: KTO NA PSYCHOLOGIE NA UMCS? 10.05.05, 14:54
        nie bylabym taka pewna ze z takimi wynikami ciezko sie dostac wiem ze na
        psychologie ogolnie trzeba miec dobre wyniki ale rozejrzyj sie wokolo malo osob
        zdalo dobrze mature z matematyki sprobowac mozna
      • Gość: Czarna Buahaha, śmieszny jesteś xyz. Poczytaj sobie tutaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:00
        Wiesz śmieszna(y) jesteś. Powiem tyle! I tak na psychologie będa jeszcze
        egzaminy wstępne poza tym... jeśli każdy by myślał tak jak ty to by
        zlikwidowali kierunek psychologia. Wiem po mojej siostrze, że nie bedzie tak
        trudno ponieważ mało osób wierzy w swoje siły i niektóre osoby zrezygnują ze
        zdawania na psychologię bo myślą tak jak ty przedstawiasz sytuację, a dokładnie
        to myślą, że nie dostaną się i dlatego nie będą zdawać papierów. To się nazywa
        pesymistyczne myślenie.
        xyz!!!! Ty chyba jeszcze żyjesz w komunistycznej niewiedzy. Polecam książkę
        Murphy'ego "Potęga podświadomości". Jeśli się również wybierasz na psychologię -
        odradzam ci ten kierunek, nie nadajesz sie na psychologa, jeśli się nie
        wybierasz - Bóg zapłać, jeśli będziesz próbował zagiąć że właśnie studiujesz -
        zapewniam cię, nie będziesz dobrym psychologiem.

A teraz do wszystkich którzy się wybierają na psychologię!
        Wierzcie w swoje siły, to jest najważniejsze!!!!!! Życzę wszystkim powodzenia i
        mam nadzieję że się spotkamy na UMCS :)))))
        • tuska19 Re: Buahaha, śmieszny jesteś xyz. Poczytaj sobie 10.05.05, 19:01
          Czarna skad wiesz ze beda egzaminy wstepne? mam informator sprawdzam stronke na
          biezaco i brak tam informacji o egzaminach wstepnych ale moze faktycznie by sie
          przydaly bo ta matura wcale nie sprawdzila wiedzy
    • Gość: Kropka Re: KTO NA PSYCHOLOGIE NA UMCS? IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.05, 16:46
      ja sie osobiscie nie wybieram,chociaz myslałam o tym, zawsze byo mnóstwo
      chętnych ,czasem nawet po 17 os n amiejsce, a teraz będzie pewnie jeszcze
      więcej,bo mozna składac na więcej niz 3 kierunki wiec masa "asekuracyjnych"
      podan i z własnej ciekawosci bedzie napływac na wydział psychologii, a jak ktos
      sie dostanie,to watpię by zrezygnował z 1 z najlepszych i najciekawszych
      kierunków, nieuwazacie?? dostana sie tylko ci z co najmniej 90% wynikami,jestem
      pewna-powodzenia
      • Gość: dzemka Re: KTO NA PSYCHOLOGIE NA UMCS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:58
        Może mogę sobie tylko pomarzyć o psychologii... Pewnie nawet nie będę miała
        takich wyników, o jakich piszecie... Z polskiego podstawowego spodziewam się
        około 70%, myślę, że podobnie z rozsz., a z biologii z testów zwykle mam około
        80%, ale obawiam się, że poziom matury może być wyższy niż poziom robionych
        przeze mnie testów.
        Może jestem niepoprawną optymistką, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że
        będzie tak wiele lepszych ode mnie osób i że nie mam ABSOLUTNIE ŻADNYCH szans
        dostać się na UMCS. Szanse zawsze są i trzeba wierzyć w to, że się uda.

Co myślicie o studiach wieczorowych? Kto z Was wybiera się na wieczorową
        psychologię na UMCS? Uważacie, że też będzie TAK TRUDNO się dostać, jak na
        dzienne??
        • tuska19 Re: KTO NA PSYCHOLOGIE NA UMCS? 10.05.05, 19:03
          Gość portalu: dzemka napisał(a):

> Może mogę sobie tylko pomarzyć o psychologii... Pewnie nawet nie będę miała
          > takich wyników, o jakich piszecie... Z polskiego podstawowego spodziewam się
          > około 70%, myślę, że podobnie z rozsz., a z biologii z testów zwykle mam około
          > 80%, ale obawiam się, że poziom matury może być wyższy niż poziom robionych
          > przeze mnie testów.
          > Może jestem niepoprawną optymistką, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że
          > będzie tak wiele lepszych ode mnie osób i że nie mam ABSOLUTNIE ŻADNYCH szans
          > dostać się na UMCS. Szanse zawsze są i trzeba wierzyć w to, że się uda.
          >
          > Co myślicie o studiach wieczorowych? Kto z Was wybiera się na wieczorową
          > psychologię na UMCS? Uważacie, że też będzie TAK TRUDNO się dostać, jak na
          > dzienne??

na wieczorowe bym z checia poszla pewnie bedzie latwiej sie tam dostac ale
          musialabym mieszkac w lublinie a ja jestem ze swinoujscia nie bedzie mnie stac
          na to zeby sie tam utrzymac i jeszcze placic za studia a praca+nauka na
          pierwszym roku to moim zdaniem samobojstwo
    • Gość: katarzyna Re: KTO NA PSYCHOLOGIE NA UMCS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:53
      wlasnie taka mam nadzieje, ze se wszyscy pomysla ze na psychologie ciezko i nie
      zloza tam nawet papierow :D a jak nie umcs to mnie gdzie indziej wezma tam gdzie
      testy sa :>
      pozdrowienia dla wszystkich przyszlych psychologow :)
    • Gość: aka Re: KTO NA PSYCHOLOGIE NA UMCS? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.05, 20:13
      ja miałam zamiar iśc no ale co do tego to już nie jestem pewna... PozdrawiaM
    • tuska19 Re: KTO NA PSYCHOLOGIE NA UMCS? 10.05.05, 21:09
      jeszcze taka sprawa jak ktos sie wybiera dalej na ta psychologie to podaje moj
      nr gg 4575111 chcialabym miec jakis kontakt z tymi osobami a noz sie spotkamy na
      roku;) pozdrawiam i zycze szczescia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka