Dodaj do ulubionych

Historia- mysle ze...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:15
ze nie bedzie tak zle. robie testy i mysle ze nie trzeba byc obkutym zeby
to zdac, trzeba tylko troche myslec. a wy jak myslicie?:)
raczej cos takiego latwego powinno byc prawda?:)
a pytania do tekstow na rozszeonym to banał. tez trzeba troche pomyslec.
jak wy myslicie?:>
bedzie dobrze?:>
Obserwuj wątek
    • Gość: 1ann Re: Historia- mysle ze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:28
      heh pocieszam sie tak samo ;) dwa tygodnie nie wychodziłam z książek i wiem za
      cośtam umiem... nie mam ogromnych ambicji chce zdac a jak to juz drugorzedna
      spraw a Jeżeli sobie nie olałas to luz:)
      • Gość: misia Re: Historia- mysle ze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:32
        Ucze sie od tygodnia. Wczesniej w ogole nie mialam pojecia o historii, jesli
        juz to bardzo male. A chce dobrze zdac, to niewykonalne. Mysle ze nie bedzie
        dobrze. Dowala cos trudnego i dupa.
        • Gość: ann Re: Historia- mysle ze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:46
          gratuluje... uczyłas sie tydzien i masz ambicje?? i stąd sie później biora
          narzekania ze niby niezgodne z wymaganiami... nie wiem zycze jak najlepiej testu
          na podstawowym kazali nam sie bac :/ aaaaaa i mamy powtórzyć powstania narodowe,
          konstytucje i dokładnie Piastów :]
          • Gość: m Re: Historia- mysle ze... IP: 85.219.136.* 11.05.05, 12:50
            kto kazał nam sie bać??????i dlaczego piastowie,powstania i konstytucje??
            • Gość: ann Re: Historia- mysle ze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:59
              moi historycy kazali nam sie bać- sami uważają że niestety wiedza uczniowska
              jest za mała aby dać sobie rade z zadaniami, które bardziej przypominają test na
              inteligencje niż test z wiedzy historycznej :/ a jeżeli chodzi o te zagadnienia
              to nic pewnego ale były ponoć jakieś przecieki więc sie dziele :] ja tam i tak
              to umiem :]
              • Gość: gość :P Re: Historia- mysle ze... IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 11.05.05, 14:49
                powstania narodowe? od biedy mogliby dac :P
          • Gość: misia Re: Historia- mysle ze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:52
            Przez ten tydzien uczylam sie po okolo 18 godzin na dobe, dzis nie spalam w
            ogole, mysle ze moge miec ambicje ;) Chyba wszystko zalezy od szybkosci
            przyswajania wiedzy, nie?
    • Gość: ehhh Re: Historia- mysle ze... IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:49
      troche naiwni jestescie. Jak dotad maturka dala nam popalic: matma, tekst o
      pogodzie na angieslkim. Wiec myslicie ze dadza same proste pytania typu chest
      Polski???!!! ja mysle bedzie ciezko :(

ehhh i dlatego mam zly humor

ale co tam, moze bedize mozna zdawac egzaminy wstepne ;)
    • Gość: malwa Re: Historia- mysle ze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:55
      mi sie wydaje, ze bedzie trudniejsze niz na próbnym, ale ja pisalam w slaskim,
      a tutaj hista próbna byla prostsza niz w innych czesciach Polski. czasami
      rzeczywiscie trzeba tylko dobrze pomyslec, ale momentami to przeginaja i rzadaj
      naprawde glupich bzdur. POWODZENIA jutro wszystkim historykom!
    • Gość: Samanta Re: Historia- mysle ze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:57
      jakieś łatwe testy robiła(e)ś Na rozszerzonym dadzą nam taki temat ze z
      krzeseł spadniemy pozdro
      • Gość: bobo Re: Historia- mysle ze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 13:05
        mnie juz ta matura i tak zalamala... Po angielski dwujezycznym i po matmie
        gorzej byc juz nie moze...
      • Gość: M* Re: Historia- mysle ze... IP: *.ptvk.pl / 80.51.227.* 11.05.05, 13:05
        Ja tez sądze że dowalą coś trudnego, tak właściwie jestem tego pewna na 100%
        dlatego wole sie jeszcze troche pouczyć!Myśle ze najgorsze będą obrazki!!!
        POZDRO DLA TYCH KTÓRZY JUTRO PISZĄ HISTERIE;)
    • Gość: zuza Re: Historia- mysle ze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 13:10
      podstawowy i analizę źródeł można zdać spokojnie na jakieś 80%, ale esej... tego
      się boję - jak bedzie 20lecie w polsce to sie popłacze ze szczescia bo to bym
      napisała na około maksa, czy jakieś z komunizmu tematy grudzien 70, te klimaty,
      reszta panika - na próbnej dostałam 10 z wypracowania i obawiam się, że teraz
      tez moge sporo stracic. tez sie nastawiam na trudne, patrząc na nastroje po
      matmie...
      • Gość: illy Re: Historia- mysle ze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:24
        a ile jest punktow na rozszezonym za samo wypracowanie? mysle ze wystarczy
        zrobic ta analize zrodel i za to bedzie juz duzo punktow:)
        wydaje mi sie ze za wypracowanie nie bedzie tak duzo..
        ..
        najgorsze jest to ze nie chce mi sie juz uczyc :) a cze sie bo wszyscy
        panikuja :D
        • Gość: zuza Re: Historia- mysle ze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:30
          za wypracowanie 18, albo 20, nie jestem pewna.
          pewnie ze wystarczy, ja na próbnej za analizę źródeł (miałam chyba 2 błędy) i
          wypracowanie na 10 punktów dostałam 70%, więc to nie tak najgorzej, choć
          wolałoby sie lepiej ;) tylko to loteria jest, nie sposób sie nauczyć wszystkiego
          wszystkiego :|
          • Gość: Illy Re: Historia- mysle ze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:38
            masz racje.. matura to loteria :) chcoiaz ja myslalam rok temu ze jak bede
            dawac mature to bede niezle obkuta :D i ze bede wszytsko umiec...
            a teraz wiem ze to niemozliwe :)
            jutro bedzie sie liczyc na maturze nie tylko wiedza ale tez szczescie:)
          • Gość: misia Re: Historia- mysle ze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:43
            2O jest za wypracowanie.
            Na koncu informatora jest napisane, ze w danej sesji bedzie tez oceniana
            poprawnosc jezykowa i estetyka. yyy co? Beda oceniac czy ladnie napisalam?
            • Gość: anus Re: Historia- mysle ze... IP: *.aster.pl 11.05.05, 15:09
              będa oceniac czy nie bazgrzesz.

nie chce XX wieku.. chce średniowiecze... baardzo..
              • Gość: illy Re: Historia- mysle ze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:19
                chce starozytnosc, sredniowiecze albo renesans :)
                • Gość: Velika Re: Historia- mysle ze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:57
                  Boje sie co nam jutro wymyślą. Nie wiem czy zauważyliście ale matury z dnia na
                  dzień są coraz trudniejsze:]
              • Gość: dara Re: Historia- mysle ze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 16:31
                no tak ja tez to zauwazylam, troche podupadlam jak uslyszalam opinie na temat matematyki...ucieszylam sie ale z drugiej strony co wymysla jutro na historii .........boje sie.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka