Dodaj do ulubionych

KIEDY dostaniemy wyniki?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:45
Hej,
czy ktoś orientuje się kiedy dostaniemy wyniki z matur? wszystkie na raz czy w
roznych terminach?podobno do szkoly maja przyjsc jakies koperty ;) z wynikami
naszymy of kors :) - ale to jedna z wersji jaka slyszalam. Ktos zna
inna/sprawdzona?
Obserwuj wątek
    • Gość: bungli Re: KIEDY dostaniemy wyniki? IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 11.05.05, 14:53
      ja slyszalem ze wyniki maja byc przed swiadectwami ale to nieoficjalne info i nie wiem czy prawdziwe. po prostu chodzi o to ze szkola ma miec wyniki a nie przepisywac se je po kolei z kazdego swiadectwa, wiec dostanie je wg przedmiotow. ale nie wiem tez najwazniejszego: czy zostana one podane uczniom.
      • Gość: wyn Re: KIEDY dostaniemy wyniki? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.05.05, 19:49
        qrwa ludzie przecież wszyscy wiedzą ze do szkoły przyjdą wyniki 20 czerwca z
        wszystkich egzaminów jednocześnie... a świadectwa dostaniemy 30 czerwca i to są
        oficjalne terminy
        • Gość: bungli Re: KIEDY dostaniemy wyniki? IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 11.05.05, 20:18
          my mamy dostac swiadectwa do 30 czerwca a nie 30 czerwca. pewnie dadza nam wczesniej, bo ten termin jest tak pozno zeby sie mogli ubezpieczyc na wypadki losowe. bo jakby napisali ze do 15 czerwca to by 16 juz na nich wszyscy bluzgali.
    • Gość: woocash Re: KIEDY dostaniemy wyniki? IP: *.wyrzysk.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:43
      Ja słyszalem ze wyniki beda przed swiadectwami.
      ale nie wiadomo czy bedziemy mogli je wczesniej poznac:/
      • Gość: Kulo Re: KIEDY dostaniemy wyniki? IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 11.05.05, 20:29
        tak wyniki beda przed swiadectwami?? niesamowite
        wynik bedzie odrazu po sprawdzeniu matury :P
        • Gość: jebiewdenko Re: KIEDY dostaniemy wyniki? IP: *.krak.tke.pl 11.05.05, 21:32
          no ja już na googlach widziałem wyniki, tam jest taki generator co odrazu sprawdza tak jak kody kreskowe w Leclerku
    • Gość: xantis Re: KIEDY dostaniemy wyniki? IP: *.krak.tke.pl 11.05.05, 21:34
      W necie beda na stronie oke czy tam cke. Kazdy dostal swoj indywidualny kod do sprawdzania tego przeciez, tam wyniki beda najszybciej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka