Dodaj do ulubionych

Nie protestujmy ....

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.05, 17:38
Nie protestujmy ale pokarzmy że coś w maturze należy zmienić... Nowej matury
wycofać nie wycofają. Najwyżej mogą wprowadzić poprawki które uratują kolejne
roczniki. Pamiętacie łańcuszki o papieżu w stylu zapalmy świeczki o danej
godz itp??? Maturzyści zróbmy to samo! Czemu np o godz 10 we wszystkich
szkolach na minute nie zastukają w ławki czarne długopisy. Minuta nikogo nie
zbawi, wszytskich uczniów nie wyrzucą za taki "cichy" sprzeciw a może do CKE
w końcu dotrze iż nie nieomylni!!! [kurde w końcu należy im sie po tym
listeningu o pogodzie nie ;)] pomyślcie nad tym i piszcie co myślicie !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kisu Re: Nie protestujmy .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 17:41
      Ja tam do szkoły już nie chodzę-jak większość wku..onych maturzystów!
    • Gość: Pedro Re: Nie protestujmy .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 17:48
      ta wyjdzcie na ulice i pukajcie czarnymi dlugopisami w ziemie moze wywolacie
      trzesienie i wszystko sie zmieni ;/
      • Gość: :) Dobre :D n/t IP: *.icpnet.pl 11.05.05, 18:25
    • Gość: Vivi Re: Nie protestujmy .... IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 11.05.05, 18:30
      Pomysłodawca z ciebie jak cholera...pomysł równie genialny jak łańcuszek
      typu "minuta ciszy przez gg" czy "módlmy się przez gg"..życzę takich pomysłów
      więcej...a potem się dziwić! Ech...brak słów!
      • Gość: miss p Re: Nie protestujmy .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:49
        taaa, stukanie dlugopisami rzeczywiscie pomoze...
        • Gość: Mia Re: Nie protestujmy .... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.05, 18:54
          W sumie to chyba nic nie da. Ale lepsze to niż jakieś prymitywne teksty w stylu
          matury unieważnione lub piszcie mam przecieki na wszystkie testy!!! Kombinujcie
          dalej może w koncu ktoś na cos fajnego wpadnie !!!
          • dkondas Re: Nie protestujmy .... 11.05.05, 19:03
            tymi długopisami to sobie w łep popukaj .. :/
            świetny pomysł :/
            chociaz.. tą informatyke można by powtórzyć...
    • Gość: tom cke sie tak przejmie tym ze hej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:20
      Gość portalu: Pomysłodawca napisał(a):
      Maturzyści zróbmy to samo! Czemu np o godz 10 we wszystkich
      > szkolach na minute nie zastukają w ławki czarne długopisy

a mowia ze mlodziez mamy ulegla, a to normalnie kozaki same i buntownicy! coz
      za forma sprzeciwu wyrafinowana hehehe
      a tak na powaznie to chocbys chlopie caly dzien stukal w lawke dlugopisem
      czarnym to i tak nic tym nie zmienisz.
    • Gość: Vivi Re: Nie protestujmy .... IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 11.05.05, 19:41
      I pewnie od tego pukania zamkną cię za niszczenie mienia publicznego... lepiej
      zamiast pukania zrób se-puku! ;-)
      • Gość: vera Re: Nie protestujmy .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:51
        co przeczytacie o maturze w prasie?
        a zwłaszcza w tej tutaj gazecie?
        jest cacy! a nieliczne protesty okazały się bezzasadne!
        i o to chodzi aby było cacy
        kto w tym rządzie politycznie nie pasował i słuzy do zaslaniania ewidentnych
        braków reformy i nowej matury
        no myśłcie, myśłcie...
        ?
        znacie radziwiłłów?
        i tak ma być!
        zadekretowana słusznośc reformy
        a w przyszłym roku, nie będzie prezentacji z polskiego - absolutny absurd,
        matura z języka z odłuchu będzie tylko w klasach, małych pomieszczeniach albo z
        uzyciem słuchawek, a nie mozna było wczęsniej pomyśłeć!!!!!???????
        • Gość: Pedro Re: Nie protestujmy .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:00
          bedzie ustny w przyszlym roku w tej samej formie....!!
    • Gość: xyz Re: Nie protestujmy .... IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.05, 19:44
      a ja się z toba zgadzam!!Pisałam ta cholerną maturę, to słuchanie z pogodą
      to ....:( Ale matma?? Wiadomo ze matury nam nie unieważnią!!Ale niech
      przynajmniej sie niech ktoś o tym dowie, ze nie zdaliśmy temu bo matura jest
      nie dopracowana, a nie, że z nas głąby- bo właśnie tak o nas pimyslą!!Zróbmy
      jakieś hallo, co nam zalezy??Przecież juz nic nie tracimy,,,
      • Gość: Pomysłodawca Re: Nie protestujmy .... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.05, 20:28
        Nikt nie karze tego robić. To była tylko forma zasugerowania że przydałoby się
        jednak jakoś zareagować a nie "wypłakiwać" sie na internetowym forum jak to
        trudna jest matura, jakie błędy na niej są, jak to uważają nas za debili itp
        itd. Buntu na ulicy nikt nie zrobi a taka forma nie wiem czy jest skuteczna
        czy "prosta", ale na pewno elegancka (nie jakies wyklinanie komisji). Matura na
        pewno przejdzie, ale powinnna przejść z "echem".
        • Gość: Pedro Re: Nie protestujmy .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 20:53
          Gość portalu: Pomysłodawca napisał(a):
          > itd. Buntu na ulicy nikt nie zrobi

przypomnij sobie Opole, zadna forma nie bedzie skuteczna, jezeli zapada jakas
          decyzja w kuratorium to zapada i nie beda sie liczyc z glosem "biednych"
          maturzystow, czy beda pukali czarnymi dlugopisami o lawki czy beda skakac po
          tych lawkach czy wyjda na ulice i zaczna tupac i jajkami zucac.
          a jezeli chcesz zeby przeszla z echem to napewno wieksze echo bedzie jak
          bedziesz pukal dlugopisem w jakims malym pomieszczniu pod ziemia
          • Gość: Maja Re: Nie protestujmy .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:07
            Główkujcie dalej tak czy inaczej coś trzeba !!! zrobić po fizie mam dużo czasu
            to się dołączę
    • Gość: piskor Re: Nie protestujmy .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:45
      masz rację,
      angielski mnie załamał, pisałem na sali gimnastycznej wsód 60 innych,
      siedziałem na środku i uwierzcie- nie jestem gląbem angielskim ( mam na to
      certyfikat)i nawet nie o jakość nagrania o pogodzie chodzi a o skandaliczne
      warunki odsłuchu!!!!!!!!!! Kilku z nas napisało odwołanie,- chodziło o czołowe
      ( dosłownie) liceum w kraju w Łodzi, odbyła sie wizja lokalna po 4 dniach-
      warunki świetne, kolumny naprawione, ciągłośc przewodów zapewniona, efekt-
      skarga odrzucona
      wiem to z gazet, bo odpowiedzi jeszcze nie mam ( może nie będę miał)
      a zgazet i z radia dowiedziałem się , ze jakośc płyty była dobra...- jakbym
      miał o to pretensje
      i wiem, ze jestem przegrany i w plecy
      najgorsze jednak jest to, że dyrektor zapluwający się w walce o utrzymanie
      prestiżu szkoły nie potrafi być uczciwy, wychowawca, pegagog, menago, już mnie
      nauczył postawy życiowej, wszystko boli....
      • Gość: x pytanko wazne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:57
        Gość portalu: piskor napisał(a):

> masz rację,
        > angielski mnie załamał, pisałem na sali gimnastycznej wsód 60 innych,
        > siedziałem na środku i uwierzcie- nie jestem gląbem angielskim ( mam na to
        > certyfikat)i

czy masz tam napisane: "posiadacz certyfikatu nie jest glabem angielskim" ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka