Dodaj do ulubionych

INFORMATYKA-ZALICZĄ MI TO?

IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 11.05.05, 22:22
Hej, mam pytanie, w zadaniu z baza danych wyniki trzeba bylo zapisac w
plikach textowych(jak sie nie stety dowiedzialem dopiero po czasie):(( JA
skopiowalem cala baze danych ze wszsytkimi dobrze zrobionymi tabelami,
relacjami i zapytaniami, czy ktos chociaz do tego zagladnie? jak myslicie,
czy wogole nie popatrzy bo nie jest to w "normach"...
Obserwuj wątek
    • Gość: hmmmmm Re: INFORMATYKA-ZALICZĄ MI TO? IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 11.05.05, 22:37
      hmmmmmmmmmm
    • Gość: Daikon Re: INFORMATYKA-ZALICZĄ MI TO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:00
      Nie mam pojecia, ale jednak mysle, ze nie.
      Tak samo, w poleceniu byly, ze nalezy wrzucic na dyskietke takze pliki z danymi,
      czyli jak ich nie bedzie, to pewnie tez nie beda sprawdzac. Nie mam pojecia jak
      to bedzie. ;)
      • escapeone Re: INFORMATYKA-ZALICZĄ MI TO? 11.05.05, 23:28
        nie, oni sprawdzają tylko Raporty*.txt i te które zdefiniowałeś na arkuszu II
        • Gość: Corn Re: INFORMATYKA-ZALICZĄ MI TO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:23
          ewentualnie raport*.doc ;)
      • escapeone Re: INFORMATYKA-ZALICZĄ MI TO? 11.05.05, 23:29
        ps. mam ten sam problem
        • Gość: Tom Re: INFORMATYKA-ZALICZĄ MI TO? IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 08:33
          Moze jakis wyrozumialy egzaminator zagladnie i jakies punkty zaliczy
    • Gość: KACZUSZKA:))) Re: INFORMATYKA-ZALICZĄ MI TO? IP: *.informel.pl / *.informel.pl 12.05.05, 10:13
      BEDZIE DOBRZE..:)
    • Gość: ja_tez Re: INFORMATYKA-ZALICZĄ MI TO? IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 11:56
      wlasnie co o tym myslicie????? ja tez mam taki problem ......... !!
    • Gość: Blee Re: INFORMATYKA-ZALICZĄ MI TO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:00
      Wiecie ci egzaminatorzy to chyba nie debile i raczej napewno beda sprawdzac...
      Chociarz kto ich tam wie czy beda sie kierowali Regulaminem czy tez domysla sie
      co bylo grane na tej calej maturze... Moglem wstawic cala baze danych a nie
      pisac cos w raportach... przeciez to bezsensu bylo... po co sobie zycie
      utrudniac?
      • Gość: gosc Re: INFORMATYKA-ZALICZĄ MI TO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:03
        ja pisałem wszystko w MS Wordzie .... a te pliki textowe co trzeba było dać na
        dyskieta z wynikami ja myśle że był błąd w treści .. chodziło raczej o pliki
        textowe z punktu C a nie A .. po ch** im pliki z danymi :/
    • Gość: ? Re: INFORMATYKA-ZALICZĄ MI TO? IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 13:12
      ?
    • Gość: Exam i Nator Re: INFORMATYKA-ZALICZĄ MI TO? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.05.05, 13:36
      Powinni ogłądnąć to.Zaliczą ci pewnie. Zadania były wymagające. jeśli masz
      rozwiązania (niwkoniecznie dobre)to postępując wg klucza należy sprawdzać "po
      drodze" różne umiejętności, którymi się wykazałeś. Więc załapiesz jakieś
      punkty.
    • Gość: wspomagacz:<>* Re: INFORMATYKA-ZALICZĄ MI TO? IP: *.informel.pl / *.informel.pl 12.05.05, 15:07
    • Gość: asd Re: INFORMATYKA-ZALICZĄ MI TO? IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 13.05.05, 00:45
      ...
    • Gość: [] Re: INFORMATYKA-ZALICZĄ MI TO? IP: *.informel.pl / *.informel.pl 13.05.05, 19:27
      a co!musza!;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka