Dodaj do ulubionych

Kto startuje na medycyne?

IP: *.k1.isko.net.pl 11.05.05, 22:29
Ciekawy jestem ilu jest takich zapalencow.....ja zdaje na UM w Lodzi i szukam
ludzi, ktorzy rowniez tam chca isc :D Troche sie martwie jak to bedzie w
ogole z maturami i testem kompetencji - wiadomo, ze uczelnie ogolem nie
przyjmuja byle kogo na dane kierunki. Medycyna jest szczegolnym, wymaga
specjalnych zdolnosci etc. Piszcie jak sie czujecie na silach - ja nie za
bardzo aczkolwiek mysle ze na tym kierunku studiow moglbym sie wykazac. W
koncu nie tylko geniusze tam ida :D
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Kto startuje na medycyne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:40
      ja idę na akademie medyczną do Bydgoszczy , jeszcze przed mna fizyka , chemia i
      biologia , z fizyki boję sie najbardziej :( ale dam radę :) z angola chyba
      dobrze mi poszło nie miała problemu ze zrozumieniem tekstów i tej pogody :)
      • Gość: ktos nie tylko geniusze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:16
        nie tylko geniusze ida al tylko geniusze koncza
    • djkopenec dzienne? nie ma szans :-) 12.05.05, 01:45
      jakbym dysponował jakimis 50 tys zł to morze i bym skończył medycyne :-) ale o
      dziennych nawet nie mysle. Najpierw rodzina doktorów, puźniej kasiaści, puźniej
      miejscowi, a na szarym końcu my zwykli ludzie :-) no i jeszcze maturke trzeba
      zdać minimum na 90% RZEŹNIA!!!!!!!
    • Gość: aaania Re: Kto startuje na medycyne? IP: *.ARMnet.Torun.PL 12.05.05, 08:47
      ja startuje do Poznania. Nie dostane sie teraz to trudno. Bede próbowala do
      skutku!!!!
      • Gość: mada Re: Kto startuje na medycyne? IP: *.eltronik.net.pl 12.05.05, 09:23
        tez startuje do poznania,ale na stomatologie,fakt bedzie mnóstwo ludzi, ale mam
        takie samo podejście jak Ty - do skutku!widze z torunia jesteś...blisko
        • Gość: Magda Re: Kto startuje na medycyne? IP: *.mine.nu / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:42
          ja tez do Poznania na stomatologie..i rowniez do skutku:-)
          • Gość: lolitka Re: Kto startuje na medycyne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:39
            ja startuje na AM w białymstoku na lekarski hehehe na szczescie wy jesteście z
            daleka tzn mniejsza konkurencja dla mnie ;P
    • Gość: qwerty Re: Kto startuje na medycyne? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 11:50
      A ja do W-wy na lekarski.:D
      Widzę, że mało osób się do Warszawy wybiera :P (czyżby to przez fizykę?? :P)
    • Gość: sin Re: Kto startuje na medycyne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:17
      ja tez startuje na medycyne :P ale do Poznania ;] i to nie ze wzgledu na
      mniejsze wymagania bo zdaje wszystkie 3 przedmioty :D pozdr;]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka