Dodaj do ulubionych

matura z matematyki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:18
Moje dziecko jest załamane po maturze z matematyki.To ja wiem najlepiej jak
ciężko pracował przez cały rok teraz nie ma siły uczyć się na fizykę.Jak mam
mu pomóc? Czy są jacyś rodzice którzy reagują w tej sprawie?
Obserwuj wątek
    • Gość: nauczyciel Re: matura z matematyki IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 12.05.05, 00:39
      Powinna Pani i Pani dziecko stanowczo protestować, a można nawet wystąpić na
      drogę sądową, bo kilka zadań z matematyki było niezgodnych z wymaganiami
      egzaminacyjnymi i z podstawą programową. Można nawet wystąpić na drogę sądową.
      Moim zdaniem powinno się także domagać ujawnienia nazwisk osób układających te
      zadania.
      • gdabski Re: matura z matematyki 12.05.05, 01:26
        Ale jednocześnie proszę o ujawnienie osoby, która złożyłaby tak idiotyczny pozew.

/Gdabski
        • Gość: jarek do p. Gdabskiego IP: 85.219.135.* 12.05.05, 10:45
          Dlaczego uważa pan, że pozew o łamaniu prawa przez urzędników jest idiotyczny?
          Poza tym, oczywiście, każdy pozew jest podpisany, nie wiem, czemu przyszło panu
          do głowy, że to będzie anonim. A jeśli już mówimy o ujawnianiu nazwisk, to
          trzeba się domagać ujawnienia nazwisk autorów zestawów zadań.
          • Gość: :O Re: do p. Gdabskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:02
            no chyba zartujecie to ,że jakaś osoba wymyśliła zadania to nie jej wina ,że
            zostały uznane , podadza nazwisko osoby ukadającej nazwisko i zaraz się okaże
            ,że będzie musiała sie z Polski wynieść bo maturzyści beda mu dom podpalać ,
            samochód malować , ten cłowiek , który wymyśłił te zadania nie wiedział ,że będą
            jesgo , po prostu zostały one utwierdzone , a wiele osób dawało swoje zadania ,
            nawet nie wiadomo czy te zadania sa od jednej osoby - wątpie .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka