Gość: WRX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:18 Witam mowi sie ze sciaganie bedzie surowo karane na nowej maturze, czy rzeczywiscie tak jest ? Czy ktos z waszej szkoly, wyleciał np z sali sa ściagi, odpisywanie od innych itp. ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukasz Re: ściąganie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:20 U mnie nie słyszałem, żeby ktoś wyleciał, ale prawie nikt z moich znajomych nie miał ściąg, a ci którzy mieli i tak z nich nie skorzystali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrrrr..... Re: ściąganie... IP: 80.51.226.* 12.05.05, 10:28 Na angielskim siedziałam w 2 ławce,gdy skończyłam pisac poziom podstawowy wszyscy wyszlismy na przerwe no a po tem wróciłam na rozszerzony i gdy wchodziłam do sali(byłam ostatnia)jedna z moich sorek do mnie z taki tekstem "...tylko prosze nie sciagaj jak na podstawowym bo cie wyprosze"a mi normalnie kopara na dół!!Ludzie jak mogłam sciągać jak siedziałam w 2 ławce przed komsisją:/:/:/:/ !!Tak to jest jak w komisji siedzi jedna z najbardziej popier.... sorek w szkole!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: ściąganie... IP: *.microchip.net.pl 12.05.05, 12:54 u mnie nikt nie sciagal i nie mials sciag a pzoa tym nie bylo na to czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi nie da się ściągać IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:57 W mojej szkole nikt nie ściągał bo się nie dało!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyl Re: nie da się ściągać IP: *.zsi.pl / *.zsi.pl 12.05.05, 13:28 moja kolezanka z innego lo pisała mate i przez przypadek wypadła jej ściąga z polaka, z której oi tak nie krozystala bo ani potopu ani nieboskiej tam nie było. Ale ją od raszu wywalili... Troche przegięcie jak dla mnie, no bo po co komu ściągać na matmie ze streszczeń lektur na polaka? Odpowiedz Link Zgłoś