Gość: Bartek IP: *.toya.net.pl 12.05.05, 16:33 zadanie z tramwajami było najfajniejsze, powinno być jak najwięcej takich! :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pigwa Re: TRAMWAJE JAK KOMETY :D IP: 193.0.117.* 12.05.05, 16:35 Pewnie, że było fajne, na poziomie gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe tylko mi nie mówcie,ze nie interesuja was tramwaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:38 Przecież każdy powienien sie tym tematem interesować, a wręcz pasjonować :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pigwa Re: tylko mi nie mówcie,ze nie interesuja was tra IP: 193.0.117.* 12.05.05, 16:40 Ososba, która nie rozumie, o co chodziło w pytaniu z tramwajami, nie powinna podchodzić do matury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhg to nie chodizlo o tramwaje IP: *.udn.pl 12.05.05, 16:40 chodzilo o to czy myslisz? Czy wiesz ze Getta nie było w sierpniu 44 ze nie bylo ruskich w wa wie 1920 i tramwaje tlyko dla niemcow byly tylko w II wojne a zamiast tramwajow mogly by byc sklepy albo teatry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozia Re: TRAMWAJE JAK KOMETY :D IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.05, 16:49 PRZYSZŁOŚĆ JEST W TRAMWAJACH!!! =))) mi sie z początku nie podobało i byłam w przeciwnikiem tramwajarstwa na maturze, ale po dogłębnym zastanowieniu - faktycznie nie takie trudne i ciekawie wymyślone. Tylko na pierwszy rzut oka bez sensu! Cofam moje poprzednie wypowiedzi! Tramwaje Rulezzzzzzzz (ale bez przesady...) =P ;)) Odpowiedz Link Zgłoś