Gość: Renata Beger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 17:11 Ah dzieci, matura jest bardzo prosta, wrecz tryfialna. Sama dostalam 2 z polskiego :D Czym sie przejmujecie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hojarska Re: Matura bardzo prosta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 17:16 Alez oczywiscie droga renatko. Ja mialam wszystko w dupie, tak jak mam w dupie caly sejm, prawo i wogle, a z polaka mialam tez 2 albo 3 juz nie pamietam. A przeciez pisalysmy tak niedawno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lepper Re: Matura bardzo prosta IP: *.chomiczowka.waw.pl 12.05.05, 17:57 Panie szanowne posłanki. To że udało się wam zdac mature to tylko i wyłącznie zbieg okoliczności a także moje blokady na drogach, które walnie się do tego przyczyniły. Gdybym nie wysypał zboża na tory to egzaminatorzy z pewnościa by dojechali a tak... to zdana matura bezproblemowo. Moge być dumny że mam w partii tak mądre(czyt. mondre) osoby. Pozostaje mi obsadzić najważniejsze stanowiska w państwie Renatko dla ciebie min. sprawiedliwości Danuto - Sprawy zagraniczne. A w klewkach zrobie główną baze dowodzącą. Pozdrawiam Towarzysze Odpowiedz Link Zgłoś