katarzyna_kep 24.11.10, 12:27 dziewczyny czy można gdzieś wypożyczyć Tuli, jestem z okolic Legionowa? Chciałabym kupić ale ze względu na cęnę chciałabym kilka dni przetestować. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kangurkowo.pl Re: Tuli - wypożyczenie 24.11.10, 13:23 Ja co prawda z drugiej strony Warszawy, bo z Piaseczna, ale mogę ci Tuli pożyczyć (oczywiście za kaucją). Mam Manu, ale one poza wzorem się niczym nie różnią praktycznie. Jak jesześ zainteresowana to pisz na gazetowego. Bo rozumiem, że pytasz o ergo, nie o MT. Odpowiedz Link
katarzyna_kep Re: Tuli - wypożyczenie 10.06.11, 11:37 Hejka czy Twoja propozycja nadal aktualna. Już jestem przyparta do muru i chciałabym tylko sprawdzić czy córce będzie lepiej w Tuli czy Manduce. Poproszę o kontakt Odpowiedz Link
kammik Re: Tuli - wypożyczenie 24.11.10, 19:02 zachustowani.pl/information.php?info_id=10 Odpowiedz Link
aniak_mama Re: Tuli - wypożyczenie 29.11.10, 12:59 A moze napisz do Tuli. Nie spotkalam sie z taka mila obsluga nigdzie, wiec mysle, ze ci napewno pomoga. Odpowiedz Link
morepig Re: Tuli - wypożyczenie 02.12.10, 13:09 nosidla.com.pl ma siedzibę w Legionowie :) Odpowiedz Link
aniak_mama Re: Tuli - wypożyczenie 08.12.10, 14:35 Widzialam na zachustowani.pl albo sprawdz u Tuli Odpowiedz Link