Gość: cynik IP: *.udn.pl 12.05.05, 22:02 ludzie nie chodziło o to zebyście znali modele tramwajowe tlyk ozeby wiedziec ze Ruskich nie bylo w 1920 a geeto w sierpniu 44 ehh debile jestescie i tyle (ja tez pisalem!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: DO NIE-MYSLACYCH ---TRAMWAJE 12.05.05, 22:04 już z 10 takich postów dzisiaj widziałam i do nikogo to nie dociera. mnie też by było glupio, gdybym się dała złapać na takim banale, ale chyba nie szłabym w zaparte twierdząc, że CKE chce wyciągnąć ode mnie historię środków komunikacji miejskiej na Mazowszu. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyni Re: DO NIE-MYSLACYCH ---TRAMWAJE IP: *.udn.pl 12.05.05, 22:12 przepraszam za debili ponioslo mnie zamieniam na gamonie! Odpowiedz Link Zgłoś
orginalny_nick Re: DO NIE-MYSLACYCH ---TRAMWAJE 12.05.05, 22:16 I tak nikt nie czyta tego typu postów... Po prostu wszyscy szykują się do protestu przeciwko temu, że CKE nie dała II wojny światowej i innych banałów. ;-] Wszyscy chcieliby pytania typu: 1. Wyjaśniej pojęcia: imunitet, lenno, krzyżacy 2. Podaj daty: konstytucja 3 maja, powstanie listopadowe, wybuch drugiej wojny światowej 3. Kim byli: Wałęsa, Hitler, Chrobry, Kazimierz Wielki, Napoleon Bonaparte 4. Napisz kto z kim walczył i kto zwyciężył: bitwa pod Grunwaldem, I wojna św, bitwa pod Waterloo Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: DO NIE-MYSLACYCH ---TRAMWAJE 12.05.05, 22:18 z pytaniem 4 to Cię pogrzalo!!!! Nie było tego w książce, to pytanie jest niezgodne z prawem!!!! 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evado Re: DO NIE-MYSLACYCH ---TRAMWAJE IP: 212.122.214.* 13.05.05, 18:13 Ludziom chyba chodzi o to ze pytania nie byly wprost ! Tylko zrobili tramwaje zeby troszeczke zakrecic ! Tak samo bylo z ta fotografia HItlera i Napoleona ! To wlasciwie bylo pytanie kiedy hitler zaatakowal Rosje :) Odpowiedz Link Zgłoś