Gość: miśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:14 kto idzie na ekonomie albo zarzadzanie na UMK ?!??! Ile macie punktow?!?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mag Re: !!!!!!!UMK !!!!!!!!! UMK !!!!!!!!! UMK!!!!!! IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 13.05.05, 12:19 ja na historię :) poczekaj na wyniki, jeszcze tylko miesiąc, bo napewno znajdzie się ktoś kto będzie chciał cię tylko zdołować pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: !!!!!!!UMK !!!!!!!!! UMK !!!!!!!!! UMK!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 13:39 No pewnie masz racje...ale jestem ciekawa jak orientacyjnie bedzie wygladal nabor :( Moze byc ciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolabor Re: !!!!!!!UMK !!!!!!!!! UMK !!!!!!!!! UMK!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 13.05.05, 13:43 nie Idźcie ani na administrację, ani na socjologię. Nie opłaca się w ogóle :P Inne kierunki też są ciekawe :P pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokia Re: !!!!!!!UMK !!!!!!!!! UMK !!!!!!!!! UMK!!!!!! IP: *.brzezno.gda.pl 13.05.05, 13:51 ja chce isc na UMK ale na stosunki międzynarodowe Odpowiedz Link Zgłoś