Dodaj do ulubionych

MATURA PISEMNA Z BIOLOGII :o)

13.05.05, 12:53
Jeżeli macie pytania, odpowiedzi ... Zapraszam ;o)

p.s po jakim czasie wyszliście z biologii?
Obserwuj wątek
    • angia18 Re: MATURA PISEMNA Z BIOLOGII :o) 13.05.05, 14:19
      a czy jest jakas roznica w jakim czasie ktos wyszedl? wazne jak zrobil.. :o)
    • anciia Re: MATURA PISEMNA Z BIOLOGII :o) 13.05.05, 16:14
      Hej:)ja uważam ,ze poziom podstawowy był naprawdę banalny.Więcej logiki i
      myślenia niż wiedzy.EXTRA!!natomiast rozszerzony był dla mnie bardzo trudny:
      (Może dlatego ,ze chodzilam do klasy językowej i z poziomu rozszerzonego
      przygotowywalam się dosłownie tydzień przed maturką:P A jakie są wasze
      wrazenia??piszcie:)
      • fragrance Re: MATURA PISEMNA Z BIOLOGII :o) 14.05.05, 08:11
        Dla mnie tez az taka trudna nie byla. Ale jestem bio chem i przez trzy lata sie
        uczylam regularnie ( czyt.noc przed sprawdzianem;P) A twera przez ten polski
        tez dopiero na tydz przed siadlam do tego i nie jest zle. Z podstwaowej wyszlam
        po godzinie, bo juz zaczelam robic jakies poprawki i z autopsji wiem ze jak za
        dlugo siedze to zaczynam przekombinowywac;P. Dla mnie rozszerz nie byl wcale
        trudniejszy od podst. Zle jak na raznie mam schemat z trawieniem( co to sa te
        dekstryny to nikt nie wiedzial:/), a w rozszerz znaczenie h2so4 czy co tam bylo
        dla roslin, nie wiem czy trzeba bylo po 2 czy po jednym w tym z wechem, sluchem
        itd...no i jescze pewnie jakies durne bledy beda, ale tam gdzie ja sie wybieram
        musze miec tylko 60 % z kazdego przedmiotu zdawanego na maturze( niestety razem
        z polskim:/)
        pozdro i powodzenia na chemii;)
    • z.grabowski Re: MATURA PISEMNA Z BIOLOGII :o) 19.05.05, 19:21
      Poznaj sekrety, dzięki którym zdasz maturę zupełnie bezstresowo i przyjemnie.
      Psychologiczne przygotowanie do matury :)
      e-rozwiazania.webpark.pl/art/matura.htm
      • fragrance Re: MATURA PISEMNA Z BIOLOGII :o) 20.05.05, 18:36
        Dziwne, z natury jestem nerwus, a teraz stresa mialam tylko przed ustnymi;) Ale
        mialam maly trening na tydz przed matura...egzaminy z angielskiego na uczelnie;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka