astrille 13.05.05, 12:53 Jeżeli macie pytania, odpowiedzi ... Zapraszam ;o) p.s po jakim czasie wyszliście z biologii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angia18 Re: MATURA PISEMNA Z BIOLOGII :o) 13.05.05, 14:19 a czy jest jakas roznica w jakim czasie ktos wyszedl? wazne jak zrobil.. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
anciia Re: MATURA PISEMNA Z BIOLOGII :o) 13.05.05, 16:14 Hej:)ja uważam ,ze poziom podstawowy był naprawdę banalny.Więcej logiki i myślenia niż wiedzy.EXTRA!!natomiast rozszerzony był dla mnie bardzo trudny: (Może dlatego ,ze chodzilam do klasy językowej i z poziomu rozszerzonego przygotowywalam się dosłownie tydzień przed maturką:P A jakie są wasze wrazenia??piszcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
fragrance Re: MATURA PISEMNA Z BIOLOGII :o) 14.05.05, 08:11 Dla mnie tez az taka trudna nie byla. Ale jestem bio chem i przez trzy lata sie uczylam regularnie ( czyt.noc przed sprawdzianem;P) A twera przez ten polski tez dopiero na tydz przed siadlam do tego i nie jest zle. Z podstwaowej wyszlam po godzinie, bo juz zaczelam robic jakies poprawki i z autopsji wiem ze jak za dlugo siedze to zaczynam przekombinowywac;P. Dla mnie rozszerz nie byl wcale trudniejszy od podst. Zle jak na raznie mam schemat z trawieniem( co to sa te dekstryny to nikt nie wiedzial:/), a w rozszerz znaczenie h2so4 czy co tam bylo dla roslin, nie wiem czy trzeba bylo po 2 czy po jednym w tym z wechem, sluchem itd...no i jescze pewnie jakies durne bledy beda, ale tam gdzie ja sie wybieram musze miec tylko 60 % z kazdego przedmiotu zdawanego na maturze( niestety razem z polskim:/) pozdro i powodzenia na chemii;) Odpowiedz Link Zgłoś
z.grabowski Re: MATURA PISEMNA Z BIOLOGII :o) 19.05.05, 19:21 Poznaj sekrety, dzięki którym zdasz maturę zupełnie bezstresowo i przyjemnie. Psychologiczne przygotowanie do matury :) e-rozwiazania.webpark.pl/art/matura.htm Odpowiedz Link Zgłoś
fragrance Re: MATURA PISEMNA Z BIOLOGII :o) 20.05.05, 18:36 Dziwne, z natury jestem nerwus, a teraz stresa mialam tylko przed ustnymi;) Ale mialam maly trening na tydz przed matura...egzaminy z angielskiego na uczelnie;) Odpowiedz Link Zgłoś