Dodaj do ulubionych

aż tyle do wosu??

14.05.05, 11:31
Ludziska!Musi was tyle byc do zdawania wosu?Ja bym chciala na politologię się
dostać :P Gdzie sie wybieracie na studia? Trzeba eliminować konkurencję ;) :>
Zartuje of course.Jak tam wasza nauka?Ja zaczęłam dopiero po
historii,czyli...wczoraj.Czeka mnie kilka intensywnych dni i mam maturę za
sobą.Pozdrawiam wszystkich humanistów ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: amlam Re: aż tyle do wosu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 11:44
      Ja też na politologie :D ---> UMK
      pozrdo i powodzenia :D ---> ale bez przesady :D
      ja też chce sie dostać :)
      • Gość: Piotrek Re: aż tyle do wosu?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 11:50
        ja też na politologię na UMCS
        • Gość: ANUS Re: aż tyle do wosu?? IP: *.aster.pl 14.05.05, 12:00
          PRAWO NA UW.. ALE BARDZIEJ LICZE NA CZYSTA HISTORIE.
          • m_1986 Re: aż tyle do wosu?? 14.05.05, 12:26
            witam konkurencje - ja tez na politologie na UMK ;-)
            • Gość: Kaja Re: aż tyle do wosu?? IP: *.ssnet.pl 14.05.05, 12:27
              A ja wos na socjologię na US, więc konkurencją na politologię nie jestem ;)
              • Gość: gosiaqus Re: aż tyle do wosu?? IP: 82.160.7.* 14.05.05, 12:36
                ale jesteś konkurencją dla mnie...jak na razie jednak chyba sobie odpuszczę ten us, bo u mnie z przygotowaniami na wos cięzko :/
                • kaja86 Re: aż tyle do wosu?? 14.05.05, 12:43
                  No właśnie u mnie też ciężko, zreszta tam na socjologię nie tylko wos licza ale
                  jeszcze pare innych rzeczy. Ogólnie ciężko bedzie ...
    • Gość: asik Re: aż tyle do wosu?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 13:25
      ja kieruję się głównie na prawo, ale chyba też będę startować na politologię,
      tak na wszelki wypadek i również na UMK
      • Gość: anika86 UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 14:07
        Hej! Ja też na UMK:) O kurcze, dużo nas:) Ale am nadzieje,ze dla wszystkich
        starczy miejsca na tej politologii...:) Mi niestety nieco gorzej poszedł angol
        rozszerzony (licze na ok. 70-75%), ale z pozostałych spoko więc mam nadzieje,ze
        może jakoś to będzie???A Wam jak poszło??Trzeba wybadać konkurencje:)
        • n_nicky Re: UMK 14.05.05, 14:34
          Ja też UMK,ale prawo;)
          • Gość: kaska Re: UMK IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 14.05.05, 15:03
            ja tez na politologie na umk , kurcze ludziska wescie jakies inne miasto???
            co??? a angol rozszerzony to ok 75%, polak to ne wiem ale spox, a hipe zjebalam
            licze na wos
            • Gość: Ann Re: UMK IP: *.herc.net.pl / *.herc.net.pl 14.05.05, 15:09
              ja na socjologię :) wiec śpijcie spokojnie :) między innymi biore pod uwage Torun
              • Gość: ania Re: UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 16:33
                mnie w czwartek też czeka wos, ale nie stanowie potancjalnego zagrożenia dla
                nikogo, bo wos nie jest mi do niczego potrzebny - wzięłam go jako przedmiot
                obowiązkowy bo nie chcialam sie brac za matme (Bozia nade mna czuwała) czy
                gegre, wos chce zaliczyc TYLKO na 30%- tym samym zeby zdac te nowoczesna
                mature... Ale swoją drogą to mam CHOLERNE OBAWY co do czwratku (po historii).
                Moj profesor z WOSu pocieszyl mnie jedynie tym ze niektóre szkoly wos mialy
                tylko w TRZECIEJ klasie (nie oszukujmy sie-troszke ponad pół roku bo jak ta
                nauka wygladala), ponadto PONOĆ matura próbna była TRUDNA w niektórych
                województwach - wiec MOZE w REALU NIE BEDZIE AZ TAK TRAGICZNIE!! OBY!! głowa do
                góry i powodzenia wszystkim POLITOLOGOM i PRAWNIKOM w czwartek ;-P
                • Gość: amlam Re: UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 17:05
                  Ejjjj ... politologia to mało ciekawy i beznadziejny kierunek :)
                  Wybierzmy wszyscy inny :) np. medycyne i tam składajcie papiery :)
                  ja tak zrobie na pewno :D
                  kurde czemu wszyscy na politologie :) i to jeszcze do piernikowego miasta:D
                  mniejsza z tym
                  pozdro i do zobaczenia kiedyś na Juwenaliach :]
    • another_story Re: aż tyle do wosu?? 15.05.05, 17:24
      Przy wyborze wosu jako przedmiotu dodatkowego kierowały mną bliżej nieokreślone
      pobudki. Nie jest mi on do szczęścia potrzebny, bo marzę o polonistyce. Mimo to
      siedzę i kuję - nie uwierzycie! - dla przyjemności. Fajnie wiedzieć np., czym
      był thatcheryzm albo kto pierwszy użył sformułowania "globalna wioska" ;).

Pozdrowienia dla przyszłych politologów, socjologów i prawników!
      • Gość: Kaja Re: aż tyle do wosu?? IP: *.ssnet.pl 15.05.05, 17:27
        ja też się zgadzam, że nauka wosu jest bardzo ciekawa, tzn nie wszystko bo tej
        Unii Europejskiej to za bardzo nie lubie, choć nawet na ten temat można się
        dowiedziec ciekawych rzeczy, jak się dobrze poszuka. Fajnie, ze wszyscy ida na
        ta politologię, tylko co wy chcecie po tym robić?
        • Gość: Alicja Re: aż tyle do wosu?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 20:09
          Jak to co???Nie napisze,zeby nie nabijac konkurencji,ale uwierz mi,ze sporo :)
          Pozdrawiam
          • Gość: sAbINKa__ Re: aż tyle do wosu?? IP: 80.51.226.* 15.05.05, 20:19
            No jak narazie nie jestem konkurencja dla nikogo:D:D Wybieram sie na Stosunki
            Międzynarodowe UMCS:-) Od tygodnia kuje z wosu...mam nadzieje że nie na darmo.No
            a Jutro jeszcze geografia ehhh...nic sie nie uczyłam :P
            Pozdrawiam wszystkich...
            • karolina03 Re: aż tyle do wosu?? 15.05.05, 20:26
              a ja wos potrzebuje na psychologię :D:D:D
              • Gość: kelly Re: IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 15.05.05, 20:37
                STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE-UMK i UWM pozdro dla wszystkich ktorzy pisza wosik
                powodzenia ps. mam nadzieje ze dadza cos przystepnego :) papa
            • Gość: ewelaaa Re: aż tyle do wosu?? IP: *.org / *.vip-net.pl 18.05.05, 19:26
              no to juz masz konkurencje.hehe ja tez na stosunki na umcs lub administracja.
              pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka