Dodaj do ulubionych

...........TURYSTYKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:07
kTO IDZIE? I po ile macie pkt z anglika?
Obserwuj wątek
    • Gość: smutas Re: ...........TURYSTYKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:48
      Ja chciałam....Bede mieć ok 50%z anglika
      • Gość: sasi Re: ...........TURYSTYKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.local.net / *.siubuk.com 14.05.05, 18:12
        ja ide prawdopodobnie1bede mieć 90%z podt z angola i jakieś 40%rozszrz. a ty
        jak stoisz?wiesz ile trzeba by sie dostac ?
        • Gość: smutas Re: ...........TURYSTYKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:30
          Nie mam pojecia od ilu przyjmują.A na jaką chcesz uczelnie bo ja na SGGW.
          • Gość: Tusia Re: ...........TURYSTYKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 14.05.05, 18:38
            Ja też na SGGW. Ale punktów nie mam pojęcia ile bede mieć. Ciekawe ile trzeba
            mieć % z geografii, żeby się dostać. A oni na angielski rozsz patrzą?
    • Gość: lalka Re: ...........TURYSTYKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:43
      Ja też na SGGW.Mam ok.80%pods/50%rozsz. Raczej nie mam szans:<<<<<<<
    • Gość: anka Re: ...........TURYSTYKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:57
      Jak myślicie ile potrzeb a pkt żeby sie dostać?
      • Gość: Weroniq Re: ...........TURYSTYKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 14.05.05, 20:11
        No własnie nie wiem. Ale spodziewam się, że będzie trzeba mieć naprawdę sporo %,
        bo jest wielu chetnych i ciężko się będzie dostać :/ Jak myślicie - co dla nich
        liczy się bardziej: angielski czy geografia?
    • Gość: nina Re: ...........TURYSTYKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 00:17
      Ja mam 90%/80%
      • Gość: gigi Re: ...........TURYSTYKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 15.05.05, 09:58
        byłam wczoraj na dniach sggw. Dziewczyny z turystyki powidziały, że w tamtym
        roku, tyle że to były testy, to trzeba było mieć coś ponad 160 unktów z obu
        przedmiotów. To chyba tak jak na maturze po 80% z każdego:) A oba przedmioty
        liczą się tak samo bo są mnożone przez siebie a nie dodawane. Patrzą na
        rozszerzenia. I wychodzi, że lepiej mieć 2 pezedmioty na jednycm poziomie niż
        duży rozrzut pomiędzy nimi(wynikami). Z angola na podstawie licze na ponad 90%z
        podstawy i taksamo na rozszerzeniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka