Dodaj do ulubionych

Kto na AE Poznań i ile macie punktów??

IP: *.eternet.pl / *.pl 14.05.05, 22:43
Piszcie ile macie punktów, a nie %. Wtedy będzie można konkretniej porównać
wyniki, bez przeliczania
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:51
      z polaka podstawow nie mam pojęcia - loteria hehe
      z rozszerzonej to samo
      z maty z podstawowej 80 %
      z rozszerznej 70-89 %
      z niemca jeszcze nie wiem ,ale składam może sie uda :) chociaz słabo widzę swoje
      szanse hehe
      • Gość: ania Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.eternet.pl / *.pl 14.05.05, 22:54
        czemu???
        Czyli łącznie ile mniej więcej punktów zakładasz??
      • Gość: anka_19 LINK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 14:56
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=23941242
      • Gość: ewa Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 22:15
        Hmm.. Sprawdzalam z matmy, w jednym zadaniu mam dokladnie ten sam wynik ale
        zupelnie inna metoda.. Jesli mi tego nie uznaja to z podstawy bedzie kolo 100%
        a z rozszerzonego 75%, jak wezma moj sposob pod uwage to ponad 80. Ang trudno
        ocenic bo liczy sie list i rozprawka, ale bez tego z podstawoej nie stracilam
        zadnych punktow a z rozszerzonej 1,5. Jak wypracowania poslzy dobrze to bedzie
        git;)
    • Gość: nicole Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.eternet.pl / *.pl 15.05.05, 11:52
      Ja mam 100p ale też składam podanie. Trzeba spróbować swych szans :)
    • Gość: bedzie ze 130 pkt. Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 12:05
    • Gość: shecat Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.tvgawex.pl 15.05.05, 12:39
      a jak to sie przelicza??
      • Gość: anna Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.eternet.pl / *.pl 15.05.05, 13:58
        2%=1punkt
        np masz 64% z mat podstawowej = 32punkty
        matma rozszerzona 40% = 20punktów
        i język obcy p.podstawowy 90%= 45punktów
        poziom rozszerzony 60% = 30 punktów
        razem: 127 p
        • Gość: karolka Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.debnet.pl 15.05.05, 15:16
          ja jeszcze nie wiem bo w poniedziałek gegra ale jak narazie z angola ok 70-razem
          2 pozomy (trudno powiedziec dokładnie bo nie wiem jak z rozprawki ale zanizam)ale mysle ze z gegry tak po 60% to najmniej w najgorszym przypadku:-(zobaczymy.
    • Gość: shecat Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.tvgawex.pl 15.05.05, 14:54
      w takim razie okolo 150 punktow :)
      • Gość: nicole Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.eternet.pl / *.pl 15.05.05, 15:26
        a jak poszło waszym znajomym którzy się tam wybierają???
        • Gość: fat Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:06
          3 moich znajomych bedzie mialo okolo 180pkt, kolejnych 3 150pkt
    • rosquito Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? 15.05.05, 15:29
      150-160 pkt.

Zakladam, ze z takim wynikiem dostane sie na AE. Pytanie tylko czy na dolnej granicy listy czy moze w bardziej bezpiecznym polozeniu??? Zreszta co za roznica. :)
      • Gość: nicole Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.eternet.pl / *.pl 15.05.05, 15:35
        a co zdawałaś i na ile liczysz z poszczególnych przedmiotów??
        • rosquito Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? 16.05.05, 13:41
          ang: ~95% podst. i ~85% rozsz.
          mata: ~75% podst. i 55% rozsz.

Ale tak teraz myślę, że ten poznań trochę daleko jest... Mama powiedziała, że mnie nie puści :D heh, no ale będę się martwił, jak mnie przyjmą. Startuję jeszcze na UW... i SGH dla sportu :D
    • Gość: ania Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.eternet.pl / *.pl 15.05.05, 15:39
      czy myślicie że 130p wystarczy???

PS Na jaki wydział chcecie iść?
      • Gość: shecat Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.tvgawex.pl 15.05.05, 17:34
        hej, punkty to suma srednich arytmetycznych punktow procentowych z kazdego
        poziomu z tych przediotow :)
        ja na ekonomterie. a moze finanse i bakowosc. w kazdym razie wydzial: ekonomia:)
    • Gość: kaśka Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.eternet.pl / *.pl 15.05.05, 19:20
      Ja mam trochę ponad 100 ale myślę że mam jakąś szansę. Może mi się uda :))))
      • Gość: bebe Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.localdomain / *.rakoniewice.sdi.tpnet.pl 15.05.05, 19:54
        ja będę miała ok. 140 i tez wydział ekonomii. Jeszcze się łudzę...
    • Gość: shecat Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.tvgawex.pl 16.05.05, 12:09
      no piszcie :) jestem ciekawa kto sie wybiera na ta uczelnie i czy jest
      inteligentny:P
      • Gość: hmm Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:17
        a ja się wybieram na stosunki międzynarodowe na zarządzaniu :-)
    • Gość: iwonka Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: 83.168.106.* 16.05.05, 12:24
      ja tez na stosunki :) a ile masz pkt? ja bede miala 150-160 ale to jeszcze nic
      nie wiadomo... myslicie ze mam szanse??kurcze bo bardzo na to licze :) a
      niemiecki na jakim poziomie?bo bede musiala wziac zaawansowany a uczylam sie
      dopiero dwa lata :/
      • Gość: hmm Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:33
        Ja tak liczę, że około 160 pkt. powinnam mieć - ale to naprawdę trudno
        powiedzieć. Z tym drugim językiem to będę miała raczej mniejszy problem, bo na
        maturze zdaję j. angielski i niemiecki na poziomie rozszerzonym :-) za to
        słyszałam, że matematyka jest na AE dość trudna... :-) pozdrawiam
    • Gość: marcin Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.eternet.pl / *.pl 16.05.05, 13:12
      Ja mam około 180 punktów więc myślę że bez problemu się dostanę.
      • Gość: pola Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.olsztyn.mm.pl 16.05.05, 13:30
        a jaki prog minimalny obstawiacie?
        • rosquito Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? 16.05.05, 13:43
          Nie da się tego określić. Wszelkie szacowania są nic nie warte z uwagi na cały bajzel z nową maturą. Następne roczniki będą miał już dane porównawcze. My nie będziemy takich mieć.
    • Gość: ja Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:31
      ok. 155
    • Gość: Aj Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:39
      Ja na zarządzanie. Wychodzi mi tak realnie 155. Nie wiem czy sie dostane bo
      dzisiaj gera była banalna, a ja pisałem matme;/
      • Gość: iwonka Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: 83.168.106.* 16.05.05, 14:45
        wlasnie najbardziej sie martwie ze ci z gegra i historia beda mieli wiecej
        punktow i wieksze szanse zeby sie dostac niz my z matma...it's not fair :/
        • Gość: mat Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:49
          yes I agree;] ale popatrzcie z drugiej strony licząc że ktoś otrzyma z każdego
          przedmiotu po 75% (co wcale nie jest złym wynikiem, jeśłi sie zdawało mate) to
          ma 150pkt. wiec wg mnie taki wynik powinien gwarantować dostatnie sie na studia
          • Gość: laluni_a Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:30
            Historia wcale nie była łatwa;( Co to to nie. Ale zgadzam się,że dużo osób
            zdających geografie nadbije sobie punktami,przecież gegra była prosta na maxa:/
            Co to za sprawiedliwość..buuuu...acha ja tez wybieram sie na AE na stosunki
            miedzynarodowe,ale po historii nie licze,że sie dostane:/ jutro jeszcze mnie
            czeka niemiecki.
            • Gość: bebe Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.localdomain / *.rakoniewice.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 16:45
              Dokładnie!! Co to ma być za sprawiedliwość? jak można porównywać maturę z matmy
              i z geografii??Swoją drogą to kolejny zarzut pod adresem cke. Skoro matura miała
              być trudna to mogła taka być, ale ze wszystkich przedmiotów!
              Dlatego coraz bardziej wątpię w to, że się dodstanę na AE.
              • Gość: al dente Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:54
                ale z was debile ,a pisaliscie gegre ??? nie i nie wiecie jak ciezko z
                czasem ,ile na matmie był zadań ,bo na geografi było 38 !!!analizowanie map
                itp.wiecie jak sie patrzy na to z boku i ma sie 4 godziny to jest proste ale
                jak ma sie 2h to jest robienie jak duzo zdąrzysz a nie co wiesz.a jezeli
                myslicie ze rozszerzona była łatwa to zrobcie ja sobie,to zobaczymy jak duzo
                zrobicie.
                • Gość: Aj Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:57
                  obiektywnie patrząc matma była dużo trudniejsza niż gera. A idiotyczny jest
                  argument że 38 zadań było na gerze. liczy sie poziom trudności chyba nie?
                • Gość: bebe Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.localdomain / *.rakoniewice.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 17:05
                  Ale dente, a widziałeś arkusze z matmy?? to jest naprawdę niesprawiedliwe!jak
                  się umie zrobić zadania to czas nie jest niepokonaną przeszkodą, gorzej jeśli
                  poziom trudności nie pozwala na ich wyliczenie. wierz mi.
                • Gość: hmmm Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.lonet.gdynia.pl / 153.19.101.* 16.05.05, 17:10
                  Najbardziej nie moge zrozumiec osob, ktore narzekaja na tak prosta gegre i
                  porownuja ja z matma! Ludzie!!!!!!!!!!! Przeciez nikt WAM nie bronil zdawania
                  zarowno matmy, jak i gegry... W ten sposob sami moglibyscie wybrac lepszy
                  wynik... Teraz mozecie miec niestety pretensje tylko do siebie...

P.S. Po napisaniu obu stwierdzam, ze CKE ogolnie dalo nam za malo czasu...
                  Trzymam kciuki za wszystkich:P POZDR
                  • Gość: ania Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.eternet.pl / *.pl 16.05.05, 17:14
                    to ile punktów szacujecie że będziecie mieli???
                    Bo w mojej szkole to niektórzy mówili że będą mieli coś około 175 punktów.
                  • radostek Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? 16.05.05, 21:44
                    I jak tak na przyklad uczynilem.Zdawalem matme na rozszerzonym, poszla tak
                    sobie: 100 podstawowy i 80 rozszerzony.A takze geografie dzisiaj ktora okazala
                    sie mila niespodzianka i pozytywnym akcentem maratonu maturalnego ze licze na
                    jakies 90 podst i 90 rozsz. Do tego dodajac angielski wyjdzie okolo 180 punktow
                    przy rekrutacji na ae.
                  • Gość: rex Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:19
                    ale co z tego że wybrałbym gere jak jestem lepszy z matmy. I tak dobra osoba z
                    gery pojechałaby dobrą osobę z matmy ale średnią z gery;/
                    • Gość: fat Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 13:15
                      to z tego ze bedac srednim z gegry a dobrym z matmy mialbys pewnie lepszy wynik
                      z gegry
                  • Gość: neta Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.pl 22.05.05, 23:17
                    calkowicie sie z Toba zgdzam..tez pisalam i mate i gere...mata byla
                    straszna...gera bylaby calkiem przyjemna gdyby tak bardzo nie gonil nas czas
            • Gość: olka Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 22:01
              jestem w tej samej sytuacji, angol OK, ale hipa-masakra, próbna faktycznie była
              prosta, ale teraz na pewno bede miec duzo mniej, wiec nawet nie wiem czy warto
              składać, a tez myslalam o stosunkach miedzynarodowych;(
    • Gość: kaka Ile miejsc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:18
      A tak w ogóle ile przyjmują osób na poszczególne wydziały??
      • Gość: ania Re: Ile miejsc?? IP: *.eternet.pl / *.pl 16.05.05, 17:21
        510 wydział Ekonomii
        600 w. zarządzania

A jak u ciebie z maturką??
        • Gość: kaka Re: Ile miejsc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:25
          Ang dobrze-lacznie ok 86-90 pkt ale z matmą już gorzej... Licze tak na 60-66 :/
          • Gość: ania Re: Ile miejsc?? IP: *.eternet.pl / *.pl 16.05.05, 17:31
            a na jaki wydział składasz?
            • Gość: kaka Re: Ile miejsc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:36
              zarządzanie ale chyba na ekonomię też spróbuję chociaż z tego co słyszałam tam
              trudniej jest się dostać
          • Gość: Mr.marm Re: Ile miejsc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:33
            Cholera - co jest? AE w Poznaniu jest druga w większości rankingów, a tutaj mam
            większe szanse się dostać niż tam gdzie idę (Kraków) - przynajmniej porównując
            tematy na tym forum :/ Ja mam łącznie koło... 165+ więc nieźle, ale czy
            wystarczy... W każdym razie wam nie robię konkurencji, do Poznania się nie
            wybieram...
            • Gość: ania Re: Ile miejsc?? IP: *.eternet.pl / *.pl 16.05.05, 17:36
              U nas też podejrzewam że nie będzie łatwo. Ale czy myslicie że ok 130 punktów
              wystarczy????
              • Gość: kaka Re: Ile miejsc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:38
                Oj 130 to może być trochę za mało ale próbować zawsze warto...
                • Gość: ania Re: Ile miejsc?? IP: *.eternet.pl / *.pl 16.05.05, 17:43
                  Czy wierzysz we wszystko to, co tu wypisują Bo ja nie, pewnie połowa z nich nie
                  bedzie miała tych punktów.
                  • Gość: bebe Re: Ile miejsc?? IP: *.localdomain / *.rakoniewice.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 18:02
                    to by byo pocieszające że te wyniki są zmyślone ale chyba nie ma co się
                    łudzić,hmmm...
                    • Gość: nicole Re: Ile miejsc?? IP: *.eternet.pl / *.pl 16.05.05, 21:40
                      Ciekawe co bede robić jak sie nie dostanę??? :(((
                      • Gość: mat Re: Ile miejsc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 13:27
                        ja też sie nie wybieram do poznania, tylko do wro, ale wydaje mi sie ze niektóre
                        wyniki są przesadzone , jeśli ktoś ma 180 pkt to niech idzie na lepszą uczelnie
                        bo z pewnością są lepsze uczelnie niż ae poznan. poza tym uważam, że ci co
                        rzeczywiście mają tyle pkt i są tak uzdolnieni to nie marnują czasu siedząć na
                        tym forum tylko już szykują sie na sgh
                        • Gość: bebe Re: Ile miejsc?? IP: *.localdomain / *.rakoniewice.sdi.tpnet.pl 17.05.05, 15:30
                          zgadzam sie jak najbardziej.Pozwólcie tym którzy nie są geniuszami, ale jednak
                          coś potrafią studiowac na AE Poznań. Myślę że SGH na pewno znacznie bardziej
                          będzie odpowiadac waszym ambicjom.
                          • b_belcia Re: Ile miejsc?? 17.05.05, 15:52
                            Pozwólcie tym którzy nie są geniuszami, ale jednak
                            > coś potrafią studiowac na AE Poznań. Myślę że SGH na pewno znacznie bardziej
                            > będzie odpowiadac waszym ambicjom

hahaha :D
                            • Gość: tuy Jaki próg?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:03
                              To ze 140 zaliczam się do tych co mogą studiować na AE? :)))
                              • radostek Re: Jaki próg?? 17.05.05, 23:51
                                Uwazam ze mimo wszystko czlowiek idac na AE zamiast na SGH nie wyrzeka sie do
                                cna ambicji. Rynek poznanski otwiera na przyklad przede mna wieksze mozliwosci
                                niz warszawa psia mac. A poza tym zawsze miesto ladniejsze... ludzie nie dla
                                kazdego jest wazna kasa dostepna po ukonczeniu SGH...
                              • Gość: fat Re: Jaki próg?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 12:47
                                ludzie nie zadawajcie pytan w stylu:
                                >To ze 140 zaliczam się do tych co mogą studiować na AE?<
                                bo nikt wam na nie, przynajmniej teraz, nie jest w stanie odpowiedziec.
                                dowiecie sie za 2 miechy
                                • Gość: kaska Re: Jaki próg?? IP: *.eternet.pl / *.pl 20.05.05, 18:33
                                  ja mam 120p
                                  • Gość: lolek Re: Jaki próg?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 00:22
                                    Niestety tylko 135... a ambicje miałem znacznie wyższe :/
                                    • Gość: ja Re: Jaki próg?? IP: 212.244.85.* 21.05.05, 11:05
                                      nie pierwszy i nie ostatni. ja tak samo :/
    • Gość: michał Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.eternet.pl / *.pl 22.05.05, 14:08
      uważam że matura była prosta ja mam około 190p. węc podejrzewam że od
      pażdziernika bede studiował na ae życze powodzenia innym
      • Gość: mazi Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 13:30
        Ja będę mieć coś koło 160 pkt, hope że wystarczy. Z tego co na przeczytałem to
        na wydziale ekonomii w ubiegłym roku było 3,5 os/m a na zarządzanie 2,8 os/m,
        więc niedużo w porównaniu z innymi uczelniami. Myślę że 140 pkt powinno
        wystarczyć, w każdym razie powodzenia wszystkim życzę:)
        • Gość: inga Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.olsztyn.mm.pl 23.05.05, 14:47
          160 to moze wystarczyc.ale 140 w zyciu...przynajmniej tak mysle...ja tez licze
          na 160 ale nie wiem czy jest sens
          • Gość: ja Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: 212.244.85.* 23.05.05, 17:18
            sens liczyc, czy sens startowac? hehe. no comment ;)
            • Gość: mazi Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:27
              pewnie że sens startować, ale jak ma się płacić 80zł za głupie podanie to
              lepiej wiedzieć czy ma się szanse
              • Gość: kinga Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.olsztyn.mm.pl 23.05.05, 22:01
                jaki obstawiacie próg minimalny?ponoc wysoko bo ma byc duzo kandydatów.szkoda
                bo licze marne 150 pkt i nie wiem.hmmm
                • Gość: karolinka-b Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.debnet.pl 23.05.05, 22:07
                  Wiecie co mnie najbardziej zaskakuje???Skąd co niektórzy tu wypowiadający się wiedza,że np 135 pkt nie wystarczy???a co oni jasnowidzami są??a pragnę zauważyć,że w całej Polsce matury nie poszły zbyt rewelacyjnie a poza tym na AE wcale nie ma tak duzo kandydatów bo ok 3 na miejsce więc wkurza mnie takie gadanie że jak masz 180 to możesz pierdzieć w stołek i cieszyć się że jesteś już studentem a jak mniej to jestes gó.. wart i co się wogóle odzywasz!!!bleeee a i jeszcze coś o ile wiem to na początku jest zajwisko sztucznego tłoku o dlatego wystawiaja duży próg ale jak część zrezygnuje bo wybierze inną uczelnię to miejsca się zwolnią:-)))bądzcie dobrej mysli i nie dajcie się podpuszczać!!!
                  • Gość: kinga Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.olsztyn.mm.pl 23.05.05, 22:16
                    niby masz racje .ja zawaliłam matme,ale ode mnie ze szkoły masa ludzi sie tam
                    wybiera w tym wielu olimpijczyków tak z matmy jak i z gery i chyba z niemca...a
                    takich szkół jest sporo.w porównaniu z takimi ludzmi moje 155-160(moze byc
                    oczywiscie inny wynik,ale na tyle ok licze)moze nie wystatczyc.w dodatku ludzie
                    ktorzy gere zdawali maja chyba wieksze szanse,bo łatwiej o np 80% z gery niz z
                    matmy
                    • Gość: kinga Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.olsztyn.mm.pl 23.05.05, 22:18
                      bedzie duzo chetnych.zetak mi sie przynajmiej wydaje.obym sie myliła.bo jestem
                      zdołowana i nie wiem juz co robic i gdzie składac
                      • Gość: anka Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.eternet.pl / *.pl 23.05.05, 22:22
                        Mi też tak się wydaje ale ja mam max 200 bo jestem olimpijką z ang i mat. Więc
                        nie mam tego problemu, ale życzę wam powodzenia. :)
                    • Gość: karolinka-b Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.debnet.pl 23.05.05, 22:24
                      Kurcze skoro są olimpijczycy to czego nie idą na lepszą??np SGH a poza tym to jak moze byc masa olimpijczyków hmm zawsze jest 1 finalista:-)
                      • Gość: karolinka-b Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.debnet.pl 23.05.05, 22:26
                        a i chętnych na poczatku zawsze jest dużo:-))ale później się wykruszją powolutku
                      • Gość: anka Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.eternet.pl / *.pl 23.05.05, 22:26
                        ja nie ide na sgh bo ae poznan to też dobra uczelnia. Poza tym mieszkam
                        niedaleko Poznania i dojazd zajmuje mi tylko 20min. A do Warszawy co najmniej
                        4godz.
                      • Gość: kinga Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.olsztyn.mm.pl 23.05.05, 22:26
                        jeden finalista?co ty?jest ok 20 laureatów a finalistów kilkudziesieciu.ja mam
                        olimpiade wiedzy o prawach człowieka i unii ale na ae nic mi to nie daje
                        niestety
                        • Gość: kinga Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.olsztyn.mm.pl 23.05.05, 22:28
                          poza tym dyskutowałabym o wyzszosci sgh....ranking to nie wszystko...
                          • Gość: kinga do anki IP: *.olsztyn.mm.pl 23.05.05, 22:29
                            anka do jakiego lo chodziłas?ja nie jestem z poznania a z olsztyna.chciałam isc
                            do marcinka ale wybrałam torun
                        • Gość: anka Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.eternet.pl / *.pl 23.05.05, 22:28
                          A wy na jaki wydział i kierunek składacie podania????
                          • Gość: kinga Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.olsztyn.mm.pl 23.05.05, 22:30
                            o ile złoze to stosunki lub ekonomia
                            • Gość: karolinka-b Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.debnet.pl 23.05.05, 22:33
                              aha chyba ,że tak nie wiedziałam:-)zwracam honor.A ja składam na stosunki albo na publicystykę ekonomiczną i public relations
                              • Gość: kinga do karolinki b IP: *.olsztyn.mm.pl 23.05.05, 22:36
                                a jak ci maturka poszła?
                                • Gość: karolinka-b Re: do karolinki b IP: *.debnet.pl 23.05.05, 22:41
                                  nawet ok matma dupnie ale z gegry git!!anglik tez ok:-)
                                  • Gość: kinga Re: do karolinki b IP: *.olsztyn.mm.pl 23.05.05, 22:44
                                    to dobrze z gere pisałas.ja nie byłam na tyle przewidujaca.mam matme i
                                    zwolnienie z wosu co nic nie daje.nie wiem czy na ae złoze bo cinko cinko to
                                    widze ale tobie zycze powodzenia.bedzie gut
                                    • Gość: do kingi Re: do karolinki b IP: *.debnet.pl 23.05.05, 22:47
                                      dzięki mam nadzije ,że się dostanę:-(
                              • Gość: anka Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.eternet.pl / *.pl 23.05.05, 22:38
                                a ile składacie podań? Bo z tego co wiem to można tam złożyć tylko oryginał lub
                                odpis ale tylko ten z cke (nie można nawet potwierdzonego notarialnie)
                                • Gość: kinga Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.olsztyn.mm.pl 23.05.05, 22:40
                                  no własnie...a powiedzcie bo nie jestem pewna do kiedy moge złozyc podanie?do 7
                                  lipca?czy musze wczesniej a do 7 lipca wyniki?
                                  • Gość: karolinka-b Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.debnet.pl 23.05.05, 22:43
                                    no i ja składam na 2 i daje orginał i odpis(cke)
                                    • Gość: anka Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.eternet.pl / *.pl 23.05.05, 22:45
                                      Na ile liczysz punktów Karolinko-b i na jakie kierunki składasz?
                                      • Gość: karolinka-b Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.debnet.pl 23.05.05, 22:55
                                        wiec tak z gegry rozszerzonej ok 92% z podstawy trudno powiedziec bo nie widziałm klucza z angola pdst ok90% a rozszerzony nie wiem jak rozprawka i nie pamietam kilku odp ale tak licząc połowe za rozprawke to ok 60%
                                        • Gość: kasia Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.debnet.pl 24.05.05, 22:31
                                          ja tez tam na zarządzanie
                                          • Gość: misiek Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.debnet.pl 30.05.05, 21:30
                                            a ja nie wiem czy mam szanse
    • Gość: kakapaap Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: 83.17.6.* / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:18
      z angielskiego nie zrobilem zadnego bledu, z matematyki poki co tez nie znalazlem.
      • Gość: qpa Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: 83.17.6.* / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:22
        ja mysle ze na tym foum max. 30 proc ludzi pisze prawde :p ja napisalem z
        angielskiego podst. na+/- 96 roz 80, geo podst 90 roz 80. tak mysle.
        • Gość: majka Re: Kto na AE Poznań i ile macie punktów?? IP: *.olsztyn.mm.pl 31.05.05, 12:33
          ja licze matme na 96-98pdst i 70-80 rozszerzony niemiec 95-100 i 70rozsz angol
          98-100 i 85-95rozszerzony.mysle ze jakies szanse mam,choc nigdy nie wiadomo bo
          innym pewnie gera lepiej poszła
          • Gość: karolinka-b Do Majki IP: *.debnet.pl 31.05.05, 14:45
            Ja Cie Majka bardzo przepraszam ale jak Ty mówisz ,że nie wiesz czy się dostaniesz to ja nie wiem!!!hhehe ludzie was chyba powaliło
            • Gość: majka Re: Do Majki IP: *.olsztyn.mm.pl 31.05.05, 15:05
              nie mowie ze sie nie dostane,ale w pierwszej kolejnosci dostana sie ci z gera
              bo wyniki beda lepsze.u mnie w klasie kilka osób liczy na max i tam sie wybiera
              i dlatego sie obawiam....
              • Gość: oooo Re: Do Majki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 15:34
                to ja mam ok70 i 50 z hisy(ang. o wiele lepiej-tym nadrobie-chyba:) i tez sie
                wybieram Szans raczej nie mam:(
                • Gość: ja Re: Do Majki IP: *.olsztyn.mm.pl 31.05.05, 16:52
                  no raczej nie ....sory ale tak mi sie wydaje.u mnie w szkole martwia sie ze sie
                  nie dostana bo maja po np 90 i 60 z matmy i cos pod maxa z obcych...pewnie
                  wiekszosc sie dostanie,ale 70 i 50 hmmmmm...
                  • karolinka-b Re: Do Majki 01.06.05, 22:57
                    ej nio bez przeginania tam nie było zazwyczaj tylu chetnych zobaczcie na ranking z zeszłego roku ok 3 osób na miejsce
                  • Gość: Ewa Re: Do Majki IP: *.debnet.pl 07.06.05, 15:01
                    ja na publicystyke ekonomiczną
                  • karlmalone Re: Do Majki 10.06.05, 17:16
                    ja jak sie dostane z matmą około 70 i angolem około 85 to będe gnębił tych
                    którzy dostali sie spokojnie z gerą.
                    • majja86 Re: Do Majki 10.06.05, 17:44
                      ale te wyniki to z rozszerzonych?
    • Gość: fat Składanie podania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 11:55
      Jestem troche skonfundowany. Na stronie AE jest napisane ze na studia dzienne
      dokumenty nalezy skladac do 7 lipca tymczasem w wiadomosciach podaja informacje
      ze na zlozenie podan mamy od zakonczenia matury 2 tygodnie. Jak to jest tej?
      • Gość: s Re: Składanie podania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:32
        Wiecie może czy można składać odpisy notarialne?
        • Gość: as Re: Składanie podania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 23:16
          z tego co mi wiadomo to nie wolno
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka